|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milestone - 10 بهمن ۱۳۹۷ ۰۲:۱۸ ب.ظ
الان تو بخش آموزشهای توسعه نرمافزار Lynda.com بودم که یاد اولین برنامه خودم افتادم که تو محیط ویژوال بیسیک نوشتم، ۱۲ سال پیش. خودمم نمیدونم چرا اون روز صبح یواشکی مدرسه نرفتم تا این کار رو بکنم، انگار بعد از ظهر نمیشد! ولی اون موقع خیلی با الان فرق داشت، این همه زبان و بانک اطلاعاتی و فریمورک و کتابخونه و ابزار و تکنولوژی و محیطهای توسعه خوشکل و کتاب و ویدئو و استک اور فلو و ... نبود. مایکروسافت یه ویژوال استودیو ۶/۰ کلاسیک داشت که اونم در زمان خودش چیز کمی نبود. بعد هم که دیگه دات نت اومد، انحصار نرمافزاری کمتر شد، پروژههای متنباز گستردهتر شدن و ...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 10 بهمن ۱۳۹۷ ۰۳:۳۰ ب.ظ
از ساعت ۹صبح دارم سعی میکنم که تی وی اتاقم را از طریق وای فای وصل کنم به لپ تاپ. اما هنوز هیچ نتیجه ای حاصل نشده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sajadg - 10 بهمن ۱۳۹۷ ۰۸:۲۲ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۷ ۰۳:۳۰ ب.ظ)big cloud نوشته شده توسط: از ساعت ۹صبح دارم سعی میکنم که تی وی اتاقم را از طریق وای فای وصل کنم به لپ تاپ. اما هنوز هیچ نتیجه ای حاصل نشده
الان ساعت ۷/۲۰ دقیقه عصر ...
پیشرفتی حاصل شده یا بیایم کمک ؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 10 بهمن ۱۳۹۷ ۰۹:۳۱ ب.ظ
اختلافف طبقااتی ۴k هم اکنون در پارکینگ مهماان مجتمع ما
پورش و پراید همسایهه شدن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saman - 10 بهمن ۱۳۹۷ ۱۰:۴۹ ب.ظ
چه باحاله آدم عاشق خودش باشه . . .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 10 بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۰۳ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۷ ۱۰:۴۹ ب.ظ)Saman نوشته شده توسط: چه باحاله آدم عاشق خودش باشه . . .
از خودت خواستگاری کن. بعد به خودت جواب منفی بده. و شکست عشقی بخور.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 10 بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۳۵ ب.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۷ ۰۸:۲۲ ب.ظ)sajadg نوشته شده توسط: (10 بهمن ۱۳۹۷ ۰۳:۳۰ ب.ظ)big cloud نوشته شده توسط: از ساعت ۹صبح دارم سعی میکنم که تی وی اتاقم را از طریق وای فای وصل کنم به لپ تاپ. اما هنوز هیچ نتیجه ای حاصل نشده
الان ساعت ۷/۲۰ دقیقه عصر ...
پیشرفتی حاصل شده یا بیایم کمک ؟
تا اونموقع که اون پست را بزارم تمام تلاشم را کردم نشد که نشد. بی خیال شدم اگر شد فردا باز سعی میکنم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saman - 11 بهمن ۱۳۹۷ ۰۱:۱۲ ق.ظ
یه تئوری که ناشی از بخشی از توهمات منه میگه که :
دخترا عاشق پسرایی میشن که شبیه پدرشون یا برادر کوچیکترشونه
مثلا اگر دو برادر داشته باشن سعی میکنن پسری رو انتخاب کنن که شبیه برادر کوچیکشونه.
الان بلک میاد سند میخواد.
بلک برو ثبت اسناد
وِ وِ الان تا شونصد روز بحث ازدواج میشه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 11 بهمن ۱۳۹۷ ۰۱:۳۲ ق.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۷ ۰۱:۱۲ ق.ظ)Saman نوشته شده توسط: یه تئوری که ناشی از بخشی از توهمات منه میگه که :
مثلا اگر دو برادر داشته باشن سعی میکنن پسری رو انتخاب کنن که شبیه برادر کوچیکشونه.
درسته من تایید میکنم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 11 بهمن ۱۳۹۷ ۰۷:۲۹ ق.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۷ ۰۱:۱۲ ق.ظ)Saman نوشته شده توسط: یه تئوری که ناشی از بخشی از توهمات منه میگه که :
بلک برو ثبت اسناد
دخترا عاشق پسرای پولدار و خوشتیپ و قد بلند و سیکس پک میشن بقیش تا حد زیادی کشکه. البته نظر شخصی منه خواهشا باز بحث شروع نشه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 11 بهمن ۱۳۹۷ ۰۸:۳۷ ق.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۷ ۰۷:۲۹ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: دخترا عاشق پسرای پولدار و خوشتیپ و قد بلند و سیکس پک میشن بقیش تا حد زیادی کشکه. البته نظر شخصی منه خواهشا باز بحث شروع نشه
نظر شخصی منم هست.
البته بعضیا هم همه چیزو با هم میخوانیم بدون اینکه یه بار خودشون و شرایطشون رو دیده باشین.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saman - 11 بهمن ۱۳۹۷ ۰۹:۱۹ ق.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۷ ۰۷:۲۹ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: (11 بهمن ۱۳۹۷ ۰۱:۱۲ ق.ظ)Saman نوشته شده توسط: یه تئوری که ناشی از بخشی از توهمات منه میگه که :
بلک برو ثبت اسناد
دخترا عاشق پسرای پولدار و خوشتیپ و قد بلند و سیکس پک میشن بقیش تا حد زیادی کشکه. البته نظر شخصی منه خواهشا باز بحث شروع نشه
ضمن تایید نظرت از آوردن هر گونه دلیل عاجزم .چون واقعا ۹۰ درصد حرفت درسته(خوشحال نشید دوستان ده درصد دیگه معلولین هستن که معولا بین خودشون ازدواج میکنن معلولین عزیز هم جز جمعیتن دیگه).ولی انصافا شما نری سیکس پک بشی به خاطر کسی کدین
بی سیکس پک کی بودی تووووو؟؟؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 11 بهمن ۱۳۹۷ ۱۰:۵۹ ق.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۷ ۰۹:۱۹ ق.ظ)Saman نوشته شده توسط: (11 بهمن ۱۳۹۷ ۰۷:۲۹ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: (11 بهمن ۱۳۹۷ ۰۱:۱۲ ق.ظ)Saman نوشته شده توسط: یه تئوری که ناشی از بخشی از توهمات منه میگه که :
بلک برو ثبت اسناد
ضمن تایید نظرت از آوردن هر گونه دلیل عاجزم .چون واقعا ۹۰ درصد حرفت درسته(خوشحال نشید دوستان ده درصد دیگه معلولین هستن که معولا بین خودشون ازدواج میکنن معلولین عزیز هم جز جمعیتن دیگه).ولی انصافا شما نری سیکس پک بشی به خاطر کسی کدین
بی سیکس پک کی بودی تووووو؟؟؟
اصولا جوون تر که باشی میری میگی خب برم پولدار شم ، خوشتیپ شم و سیکس پک شم یکمی که میگذره با خودت میگی گیرم حالا یکی هم به خاطر این چیزا اومد سمتم اصلا اون ادم ارزششو داره؟ بعدش به این نتیجه میرسی هیچکی ارزش پر کردن تنهاییتو نداره و شروع میکنی برای خودت زندگی کردن.
البته مشابه اش هم دقیقا هست. من نمیدونم خانم ها چه حسی بهشون دست میده وقتی میفهمن بدون ارایش همون ادمایی که ابراز علاقه میکنن سمتشونم نمیان...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 11 بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۲۸ ق.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۷ ۱۰:۵۹ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: اصولا جوون تر که باشی میری میگی خب برم پولدار شم ، خوشتیپ شم و سیکس پک شم یکمی که میگذره با خودت میگی گیرم حالا یکی هم به خاطر این چیزا اومد سمتم اصلا اون ادم ارزششو داره؟ بعدش به این نتیجه میرسی هیچکی ارزش پر کردن تنهاییتو نداره و شروع میکنی برای خودت زندگی کردن.
البته مشابه اش هم دقیقا هست. من نمیدونم خانم ها چه حسی بهشون دست میده وقتی میفهمن بدون ارایش همون ادمایی که ابراز علاقه میکنن سمتشونم نمیان...
آرایش که طرف رو از این رو به اون رو نمیکنه. ته چهره و ویژگی های اصلی مشخصه. یکی که چهره اش به دل نشینه، آرایش هم قرار نیست کاری کنه. کسی که چهره اش به دل بشینه، بی آرایش هم میشینه.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - coinextend - 11 بهمن ۱۳۹۷ ۰۲:۰۹ ب.ظ
خسته ام از این دنیا و آدماش ........
|