یورو ۲۰۱۲ - نسخهی قابل چاپ |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۳۷ ب.ظ
کسی اینجا نیست؟ |
یورو ۲۰۱۲ - Avicenna - 22 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۲۷ ب.ظ
چرا هست! ما که تو لیگ فعلا داریم با چراغ خاموش به سمت سهمیه حرکت می کنیم، واسه همین من منتظر شروع Cl بودم تا از تاکتیک های جدید آلگری برای قهرمانی تو این کاپ پرده برداری کنم! البته این سکوت خیلی معنی داره! یه زمانی این تاپیک در حصر طرفدارای رئال بود! خب الان با توجه به این آبروریزی +۱۶ امتیازی خب من هم بودم روم نمی شد حرفی بزنم! |
یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۵ ق.ظ
من دیگه زیاد مانشت نمیام. شما هم صبر کنید تا با بارسلونا مجک بخورید تا ببینم میتونید تو زمین خودتون کمتر از ۲ تا گل ازشون بخورید یا نه! یوونتوس هم که دیگه خدای شانسه: سلتیک!!!! |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 23 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۱۱ ق.ظ
سلتیک؟! همونی نبود که بارسا رو زد؟! الان آلگری مگه تاکتیکم داره؟ البته ما آرزوی موفقیت براش در CL داریم! در سری آ هم که یووه تنهایی اون بالاست شما رو اصلا نمی بینه! |
یورو ۲۰۱۲ - arixooo - 24 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۴۲ ب.ظ
از این حرفا بگذریم...شنیدین که فرگوسن قسم رئال رو خورده؟؟ ( واسه کسایی که آشنایی ندارن ، خوردن قسم برای کسی کنایه از داشتن برنامه هایی پلید برای نابودی حریف می باشد :دی) |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 25 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ب.ظ
اصلا بازی یوونتوس رو که آدم می بینه لذت می بره! |
RE: یورو ۲۰۱۲ - Masoud05 - 25 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۴۱ ب.ظ
امیدوارم بازی امشب اونقدری قشنگ باشه که دلم به حال انتظار ۱۰ ساله این بازی نسوزه!! و امیدوارم خستگی این همه پروژه رو از تن و مغزم در بیاره منچستریاش صلوااااات |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 26 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۴۴ ق.ظ
رونالدو کو؟؟؟ |
RE: یورو ۲۰۱۲ - Masoud05 - 26 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۰۶ ق.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۴۱ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: امیدوارم بازی امشب اونقدری قشنگ باشه که دلم به حال انتظار ۱۰ ساله این بازی نسوزه!! واقعا لذت بردم . عالی بود و ارزش این انتظار رو داشت |
یورو ۲۰۱۲ - Avicenna - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۰۹:۵۷ ب.ظ
به نظر میاد بایرن مونیخ می تونه تا فینال بیاد بالا و اگه تو مراحل بعدی به برنده بازی امشب نخوره احتمالش زیاده که فینال بین این دو تیم باشه! به نظرم شانس رئال کمتر از منچستره، از اون طرف دورتموند هم اگه بالا بیاد، پتانسیل برد تیم های بزرگ رو داره! یوونتوس هم با اینکه هنوز محک جدی نخورده اما تا اینجا نماینده خوبی نشون داده و امیدوارم در آینده بتونه بخشی از این بار سنگین لیگ قهرمانان رو که میلان تاحالا داشت به تنهایی واسه ایتالیا می کشید رو از دوشش برداره! نتیجه بازی امشب هم که معلومه! |
یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 02 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۴۸ ب.ظ
پست زیرکانه ای بود. |
یورو ۲۰۱۲ - Avicenna - 03 اسفند ۱۳۹۱ ۰۳:۴۸ ق.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۱۵ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: شما هم صبر کنید تا با بارسلونا محک بخورید تا ببینم میتونید تو زمین خودتون کمتر از ۲ تا گل ازشون بخورید یا نه! متاسفانه خواب شما هم که تعبیر نشد! (۲۳ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۱۱ ق.ظ)luna نوشته شده توسط: الان آلگری مگه تاکتیکم داره؟ تاکتیک نه، هنر! پی نوشت: بارسا بارسا که می گفتن واقعا این بود؟ تا جایی که یادم میاد آبیاتی هیچوقت تابحال تو یک بازی تا این حد بی کار نبوده! ۹۰ دقیقه، فقط یک شوت از چابی! اون لیگ اسپانیا دیگه چیه که بارسا تو ۲۴ بازی فقط ۷ امتیاز از دست داده! فکر کنم الان دیگه طرفدارای بارسا فهمیده باشن که "میلان"، رئال و ختافه و رایو والکانو نیست که راحت بشه با ۴ تا پاسکاری و دوتا دریبل مسی بهش n تا گل زد! اینجا ایتالیاست، مهد شکست تیکی تاکاست! (عجب قافیه ای! ) |
RE: یورو ۲۰۱۲ - Masoud05 - 03 اسفند ۱۳۹۱ ۱۱:۵۹ ق.ظ
باخت بارسا از میلان اونقدرا هم عجیب نبود ، چند روز پیش که با دوستم که صحبت میکردم بهش گفتم درسته میلان، میلان قدیم نیست اما کلا تیم های ایتالیایی خوب نتیجه میگیرن !! کار بارسا سخته اگه ۱ گل زده بودن بازی برگشت خیلی هیجان انگیز میشد اما بنظرم بهترین بازی رفت و برگشت همون بازی منچستر و رئال مادرید هست ، بی صبرانه منتظر برد منچستر از رئالم |
یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 03 اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ ب.ظ
حال میکنم این ایتالیایی ها وقتی می بازن اصلا نیستن وقتی میبرن میان پز میدن! اون زمانی که ایتالیا تو فینال لوله شد خانم لونا کلا ۳تا کاراکتر گفتن الان که میلان برده از تاکتیک و هنر حرف می زنن! |
RE: یورو ۲۰۱۲ - svk7 - 03 اسفند ۱۳۹۱ ۰۲:۱۰ ب.ظ
چه جالب تا حالا ندیده بودم خانمی اینقد به فوتبال علاقه داشته باشه(لونا خانوم با شما هستما |