تالار گفتمان مانشت
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - نسخه‌ی قابل چاپ

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - navid68888 - 11 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۵۵ ب.ظ

(۱۱ اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۳۵ ب.ظ)Hamzeh-Soltanian نوشته شده توسط:  
(11 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۱۱ ب.ظ)navid68888 نوشته شده توسط:  زبان:۲۰ تا ۳۰
مشترک :۴۰
مدیریت:۸۰
تخصصی:۳۵
تهران امیدی هست؟؟؟؟ help plz

پارسال نفر۲۵ میانگینش ۴۳/۶۷ بود وامیرکبیر روزانه تجارت الکترونیکی قبول شد.میانگین شما ۴۲/۵ است ومیشه گفت حتما روزانه تهران رو میارید.موفق باشیدSmile

یعنی امیدوارم ایشالا واقعا ممنونم بابت دلگرمیتون .اگه قبول شم شیرینیتون محفوظه بخداااااااااااا.....

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - nanaz@ - 12 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ب.ظ

سلام بچه ها درصدای من اینه آیا روزانه قبول میشم HuhHuhHuhمیاگین درصدام چنده ،؟؟؟؟
زبان ۳
مشترک ۲۰
تخصصی ۴۴/۴
مدیریت ۶۰
معماری ۵۰

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - Haj Reza - 12 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۰۳ ب.ظ

(۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ب.ظ)nanaz@ نوشته شده توسط:  سلام بچه ها درصدای من اینه آیا روزانه قبول میشم HuhHuhHuhمیاگین درصدام چنده ،؟؟؟؟
زبان ۳
مشترک ۲۰
تخصصی ۴۴/۴
مدیریت ۶۰
معماری ۵۰

تو امنیت و شبکه احتمال زیاد روزانه میاری ولی آی تی و تجارت فکر نمیکنم

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - آسیه مرادی - ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۵۵ ب.ظ

Huh
سلام
به نظر شما با این درصدها چه رتبه ای میارم؟
زبان و معماری صفر
اصول و مبانی مدیریت ۲۴
دروس مشترک ۳۶
دروس تخصصی ۴۰
لطفا جواب بدید.
ممنون

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - Hamzeh.S - 12 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۱۶ ب.ظ

(۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ب.ظ)nanaz@ نوشته شده توسط:  سلام بچه ها درصدای من اینه آیا روزانه قبول میشم HuhHuhHuhمیاگین درصدام چنده ،؟؟؟؟
زبان ۳
مشترک ۲۰
تخصصی ۴۴/۴
مدیریت ۶۰
معماری ۵۰

میانگین شمادرگرایش شبکه وامنیت ۲۷/۷۳ است.باتوجه به میانگین شما باید گفت روزانه وشبانه تهران روقطعا نمیارید.روزانه وشبانه دانشگاههایی مثل صنعتی اصفهان وشیراز روهم همین طور.پارسال رتبه ۲۵۸ روزانه دانشگاه یزد بامیانگین ۲۸/۶۳ رو آورد.شاید شبانه شهرستانها محتمل ترباشه.

درگرایش مدیریت وتجارت میانگین شما ۲۸/۹۸ است.پارسال رتبه ۳۶۷ دانشگاه تبریز با میانگین ۲۸/۴۱ شبانه مهندسی فناوری اطلاعات قبول شد.باتوجه به میانگین شما باید گفت روزانه وشبانه تهران روقطعا نمیارید.روزانه وشبانه دانشگاههایی مثل صنعتی اصفهان وشیراز روهم همین طور.بنابراین اگر احتمال قبولی رو بخواهیم درنظربگیریم بازهم شبانه شهرستان محتمل تراست.

(۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۵۵ ب.ظ)آسیه مرادی نوشته شده توسط:  Huh
سلام
زبان و معماری صفر
اصول و مبانی مدیریت ۲۴
دروس مشترک ۳۶
دروس تخصصی ۴۰
لطفا جواب بدید.
ممنون

میانگین شما ۳۱ است.پارسال رتبه ۲۴۵ بامیانگین ۳۰/۵۸ دانشگاه تبریز روزانه مهندسی فناوری اطلاعات قبول شد.

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - shamim_70 - 12 اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۲۹ ب.ظ

(۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۱۶ ب.ظ)Hamzeh-Soltanian نوشته شده توسط:  
(12 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ب.ظ)nanaz@ نوشته شده توسط:  سلام بچه ها درصدای من اینه آیا روزانه قبول میشم HuhHuhHuhمیاگین درصدام چنده ،؟؟؟؟
زبان ۳
مشترک ۲۰
تخصصی ۴۴/۴
مدیریت ۶۰
معماری ۵۰

میانگین شمادرگرایش شبکه وامنیت ۲۷/۷۳ است.باتوجه به میانگین شما باید گفت روزانه وشبانه تهران روقطعا نمیارید.روزانه وشبانه دانشگاههایی مثل صنعتی اصفهان وشیراز روهم همین طور.پارسال رتبه ۲۵۸ روزانه دانشگاه یزد بامیانگین ۲۸/۶۳ رو آورد.شاید شبانه شهرستانها محتمل ترباشه.

درگرایش مدیریت وتجارت میانگین شما ۲۸/۹۸ است.پارسال رتبه ۳۶۷ دانشگاه تبریز با میانگین ۲۸/۴۱ شبانه مهندسی فناوری اطلاعات قبول شد.باتوجه به میانگین شما باید گفت روزانه وشبانه تهران روقطعا نمیارید.روزانه وشبانه دانشگاههایی مثل صنعتی اصفهان وشیراز روهم همین طور.بنابراین اگر احتمال قبولی رو بخواهیم درنظربگیریم بازهم شبانه شهرستان محتمل تراست.

سلام
زبان و معماری صفر
اصول و مبانی مدیریت ۲۴
دروس مشترک ۳۶
دروس تخصصی ۴۰
لطفا جواب بدید.
ممنون

میانگین شما ۳۱ است.پارسال رتبه ۲۴۵ بامیانگین ۳۰/۵۸ دانشگاه تبریز روزانه مهندسی فناوری اطلاعات قبول شد.

شما ک واردی بیاین از ما هم حساب کن کجا ها میاریم!!Big Grin..

میانگین:۳۳/۳۲Big GrinCool

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - فانوووس - ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۱۶ ب.ظ

سلام دوستان
زبان ۲۰-۳۰
مشترک ۳۶
تخصصی ۵۰
معماری ۲۷
روزانه امیدی هست؟

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - Hamzeh.S - 12 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۳۳ ب.ظ

(۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۲۹ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:  
(12 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۱۶ ب.ظ)Hamzeh-Soltanian نوشته شده توسط:  
(12 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ ب.ظ)nanaz@ نوشته شده توسط:  سلام بچه ها درصدای من اینه آیا روزانه قبول میشم HuhHuhHuhمیاگین درصدام چنده ،؟؟؟؟
زبان ۳
مشترک ۲۰
تخصصی ۴۴/۴
مدیریت ۶۰
معماری ۵۰

سلام
زبان و معماری صفر
اصول و مبانی مدیریت ۲۴
دروس مشترک ۳۶
دروس تخصصی ۴۰
لطفا جواب بدید.
ممنون

من فقط ازروی نتایج پارسال که یکی ازبچه ها گذاشته بودن برای دانلود این تخمین هارومی گم.هرکسی بابررسی اون والبته کمی حوصله برای حساب کردن میانگین ها ومقایسشون می تونه این نتایج روبگه.
پارسال رتبه ۱۸۷ دانشگاه خواجه نصیرتهران با میانگین ۳۲/۹۶ روزانه مدیریت سیستم های اطلاعات قبول شد.البته من نمی دونم گرایش مدیریت وتجارت شرکت کردید یا امنیت وشبکه.

(۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۱۶ ب.ظ)فانوووس نوشته شده توسط:  سلام دوستان
زبان ۲۰-۳۰
مشترک ۳۶
تخصصی ۵۰
معماری ۲۷
روزانه امیدی هست؟

میانگین شمابادرنظرگرفتن زبان ۳۰ برابر ۳۷/۶۳ است.برای مقایسه پارسال رتبه ۸۰ دانشگاه علم وصنعت تهران بامیانگین ۳۵/۵۳ شبکه ها روزانه قبول شد.

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - ۲۴۷۱ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۵۴ ب.ظ

نظرتون درباره میانگین ۳۵/۵۷ در گرایش مدیریت و تجارت چیه؟

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - فانوووس - ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۵۹ ب.ظ

سلام دوستان
زبان ۲۰-۳۰
مشترک ۳۶
تخصصی ۵۰
معماری ۲۷
روزانه امیدی هست؟
[/quote]

میانگین شمابادرنظرگرفتن زبان ۳۰ برابر ۳۷/۶۳ است.برای مقایسه پارسال رتبه ۸۰ دانشگاه علم وصنعت تهران بامیانگین ۳۵/۵۳ شبکه ها روزانه قبول شد.
[/quote]

خدا از دهنتون بشنوهههShy

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - Hamzeh.S - 12 اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ب.ظ

(۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۵۴ ب.ظ)۲۴۷۱ نوشته شده توسط:  نظرتون درباره میانگین ۳۵/۵۷ در گرایش مدیریت و تجارت چیه؟

پارسال با میانگین ۳۵/۰۵ رتبه ۱۴۶ روزانه دانشگاه تهران مهندسی فناوری اطلاعات پزشکی قبول شد.

البته همه دوستان درنظرداشته باشید که من رتبه ها روصرفا براساس میانگین ها می گم ومثلا سهمیه رتبه اولی رو خبری ندارم چون توی اون فایل چیزی دراین موردننوشته.یک نکته دیگر روهم درنظر داشته باشید دوستان که امسال با پارسال فرق داره واین فقط حدود رو مشخص می کنه.

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - shamim_70 - 12 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ب.ظ

(۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۳۳ ب.ظ)Hamzeh-Soltanian نوشته شده توسط:  
(12 اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۲۹ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:  
(12 اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۱۶ ب.ظ)Hamzeh-Soltanian نوشته شده توسط:  
زبان ۳
مشترک ۲۰
تخصصی ۴۴/۴
مدیریت ۶۰
معماری ۵۰

سلام
زبان و معماری صفر
اصول و مبانی مدیریت ۲۴
دروس مشترک ۳۶
دروس تخصصی ۴۰
لطفا جواب بدید.
ممنون

من فقط ازروی نتایج پارسال که یکی ازبچه ها گذاشته بودن برای دانلود این تخمین هارومی گم.هرکسی بابررسی اون والبته کمی حوصله برای حساب کردن میانگین ها ومقایسشون می تونه این نتایج روبگه.
پارسال رتبه ۱۸۷ دانشگاه خواجه نصیرتهران با میانگین ۳۲/۹۶ روزانه مدیریت سیستم های اطلاعات قبول شد.البته من نمی دونم گرایش مدیریت وتجارت شرکت کردید یا امنیت وشبکه.

(۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۱۶ ب.ظ)فانوووس نوشته شده توسط:  سلام دوستان
زبان ۲۰-۳۰
مشترک ۳۶
تخصصی ۵۰
معماری ۲۷
روزانه امیدی هست؟

اره میدونم خودم ۱۰۰۰بار نیگا کردمBig Grin
گفتم شما هم یچی بگین شاید دستت خوب بودBig Grin

RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - Hamzeh.S - 12 اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ب.ظ

(۱۲ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط:  
(12 اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۳۳ ب.ظ)Hamzeh-Soltanian نوشته شده توسط:  [quote='shamim_70' pid='340809' dateline='1425398393']
[quote='Hamzeh-Soltanian' pid='340788' dateline='1425390388']

اره میدونم خودم ۱۰۰۰بار نیگا کردمBig Grin
گفتم شما هم یچی بگین شاید دستت خوب بودBig Grin

امیدوارم نتیجه همون چیزی بشه که دوست دارین.Smile

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - scania - 13 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ق.ظ

سلام جناب hamzeh-soltanian
میگم میانگین درصد های تجارت خواجه نصیر و علم وصنعت رو هم می دونی؟
مرسی
میگم واسه دانشکده های علوم فنون نوین و دانشگاه تهران(واحد قم) چه میانگینی داره؟

اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - khordad.girl - 13 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ق.ظ

من فک میکنم با توجه به اینکه امسال میانگین درصدها بالاس باید از میانگین درصدامون ۵ تایی کم کنیم و بعد مقایسه کنیم با قبولیهای پارسال...