|
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - نسخهی قابل چاپ |
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - hmdh - 28 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۴۶ ق.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۴ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:مرسی ک جواب دادین(27 تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ب.ظ)hmdh نوشته شده توسط: سلام بچه های کنکوریمن فصل ۱ و ۲ و ۳ کراس و راس احتمالا با تمریناش یه جزوه هم خانم مقصودلو گذاشتن از شبکه دکتر خوانساری یه نگاه انداختم بد نبود... این کتابو من قبلا ندیدم الان سرچ زدم زبان اصلی بود میخام فارسیشو بخونم اگه لینک دانلودش رو دارین برام بذارین ی دنیا ممنون میشم |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - trol - 28 تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۴۴ ق.ظ
(۲۶ تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: سلام به همه. امیدوارم منو تو گروه گرم و صمیمی تون بپذیرید. این اولین پیامیه که دارم تو مانشت میذارم. خواستم چند جمله باهاتون صحبت کنم شاید به دردتون بخوره. من وقتی تصمیم گرفتم واسه کنکور ارشد بخونم پایه علمی فوق العاده ضعیفی داشتم و خیلی مشکلات دیگه. اما به لطف خدا شروع کردم، اوایل برام خیلی سخت بود اما هرچی که بیشتر میگذشت و مطالب بیشتری یاد میگرفتم درس خوندن واسم راحتتر و لذت بخش تر میشد. من از شهریور پارسال شروع کردم به درس خوندن و پارسال هم کنکور دادم اما چون هدفم فقط شریف بود قبول نشدم. شاید واسه بعضی خنده دار باشه این حرفم که چجوری با پایه علمی ضعیف و معدل پایین این حرفو میزنم. اما من رتبه یک سال ۹۴ خواهم شد. اینو همین جوری نمیگم بلکه به خاطر تلاشی که دارم میکنم میگم. من از شهریور که شروع کردم به خوندن بدون وقفه دارم میخونم. من درست روز بعد از کنکور رفتم کتابخونه و تا شب درس خوندم. من تو این مدت خیلی چیزا رو تجربه و خیلی اشتباهاتو انجام دادم. سلام من میخوام ارشد هوش مصنوعی شرکت کنم اما در این زمینه خیلی سردرگم شدم.هم در زمینه منابع و هم در زمینه برنامه ریزی و دانشگاهی که بخوام انتخابش کنم.یک جورایی مشاوره ی تخصصی لازم دارم.همه جوره. که راحت تر بتونم هدفم رو انتخاب کنم و برای تحقق به اون تلاشم رو بکنم.کسی هست منو از این سردرگمی دربیاره لطفا؟ |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - A V A - 28 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ب.ظ
دوستای گلم، برای اینکه به هدفتون جهت بدین کسی جز خودتون نمیتونه کمکتون کنه، انقدر باید مطالعه و پرسو جو داشته باشین که بدونین چیکار باید بکنین برای مثال منابع چیزیه که خود من توو یک یا دوسال یواش یواش با مطالعه ی مصاحبه ها جمعو جور کردم، یا اینکه چه گرایشی برم اینکه شما دنبال کسی هستین که مستقیم بیاد همه چیو بهتون بگه کار سختیه، کم نیستن بچه هایی که کلی وقت میزارنو مطالبو یه جا جمع میکنن که مطالعه ش برا جدیدیا راحت باشه اما دوستای خوبم، استین بالا بزنین و برین مصاحبه ها رو بخونین، یه قلم و کاغذم بردارین نکاتو یادداشت کنین، اخه کدوم رشته ای مثل ما مانشت داره که انقدر کمک کنه بهشون؟ اینجا همه بهم کمک میکنن، اما خودتونم یکم همت کنین و مطالب قدیمیتر و سوالای قبلی بچه هارو بخونین من انقدر گفتم توروخدا مصاحبه هارو بخونین دهنم مو داورد )باورکنین من از وقتی با مانشت اشنا شدم تا همین روزا، قسمت مصاحبه هارو جووییدم )یکم همت کنین برای خواسته هاتون، اگر جواب سوالتون پیدا نشد اونوقت سوالتونو ریزتر بپرسین، مثلا اینکه فلان منبع بهتره یا بیسار منبع، نه اینکه بگین کلا منابع چیه؟بخدا انقدر راجع به منابع اینجا گفته شده که نگوووو.... امیدوارم جبهه گیرانه به حرفام نگاه نکنین ، تنها خواسته ی من موفقیت هممونه |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - talash - 28 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ب.ظ
سلام.بچه ها من به برنامه نویسی اونقدر علاقه ای ندارم البته دلیل عمدش شاید این بوده که تو دانشگاه بهمون خوب یاد ندادن و بعد ازمون پروژه های برنامه نویسی چند صفحه ای خواستن....یعنی شاید اگه کلاس برنامه نویسی میرفتم میدیدم دوست هم دارم.حالا به نظرتون با توجه به این موضوع اشتباه هست که برم برای نرم افزار بخونم؟ایا تو ارشد نرم افزار باید برنامه نویس حرفه ای بود و پایان نامش برنامه نویسی هست؟ تو it از هوش و مهندسی نرم احساس میکنم خوشم نمیاد و تو نرم افزار از نظریه و کامپایلر و برنامه نویسیش .حالا به نظرتون اشتباهه من برم نرم افزار؟ |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - pezhman.m-AI - 28 تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۰۸ ب.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط:(27 تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط:(26 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: ولی گرایشتون رو عوض کنید به صلاحتونه، وگرنه مجبورید واسه رتبه ۲ با بقیه رقابت کنید. از ما گفتن بود. موقعی که جوابا اومد نگی نگفتی
|
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - A V A - 28 تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۹ ب.ظ
من این رقابت و انگیزه رو توو شماها میبینم افتخار میکنم بهتون فرزندانم
|
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - sanahin - 28 تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ
آوا من و تو که فقط مانشتیم فرزندم
|
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - sahar bano - 28 تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۴۵ ب.ظ
منم یه شکست خورده نرم افزاری هستم................ ولی اومدم دوباره امتحان بدم ولی رشته ای تی ............... |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - A V A - 28 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۰۳ ب.ظ
(۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ)sanahin نوشته شده توسط: آوا من و تو که فقط مانشتیم فرزندم من دارم ویس میگیرم
|
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - sanahin - 28 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۰۸ ب.ظ
ای جووووونم ![]() لطف میکنی لینک جزوه های کلاسیتم بذاری؟ من پیدا نکردم
|
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - pezhman.m-AI - 28 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۲۷ ب.ظ
(۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۹ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: من این رقابت و انگیزه رو توو شماها میبینم افتخار میکنم بهتون فرزندانم منم وقتی میبینم جزوه ای که اون همه مخالف داره رو شما با شجاعت میذارتیش واسه ما، افتخار میکنم بهتون مادرانم
|
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - EGALE - 28 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۶ ب.ظ
سلام دوستان کتاب خوب و قابل فهم چی برای درس معماری پیشنهاد مدین که خیلی خوب بشه این درس رو درک کرد. من کتاب پترسون رو دیدم بد نیست ، اما منبع خیلی بهتری کسی میشناسه؟ فرض کنیم بخواهیم از صفر شروع کنیم. کتاب مانو زیاد به درد کنکور نمیخوره. یوسفی هم دارم اما برای کسی خوبه که عمق مطالب رو فهمیده فقط برای مررور و تمرین خوبه. یه کتاب میخوام که عمق مطالب رو بفهمم. ممنون |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - javad94 - 28 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۰ ب.ظ
(۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۶ ب.ظ)EGALE نوشته شده توسط: سلام دوستانسلام با اجازتون می خواستم یه پیشنهادی رو در این زمینه به شما بکنم : کتاب معماری مدرسان درسنامه خیلی خیلی عالی داره و حل تستهاشم هم خوبه ولی توو حل تست ها بعضی جاهاش مقداری ضعیف عمل کرده که این مشکل مدرسان رو می تونین از حل تست های کتاب پوران مطالعه کنین. امیدوارم که به دردتون بخوره. |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - mohammad.ardeshiri - 28 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ب.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۱۹ ب.ظ)ernika نوشته شده توسط: بچه ها یه سوال دیگهپرسمن ویرایش ۷ پرسمن رو حتما بخون اگه ترجمه میخونی جعفرنژاد رو حتما بخون و اینکه این کتابو سریع بخون و تا آخر تابستون تموم کن و بعد هر کتاب کنکوری که خوندی بخون ولی هر جا رو دیدی کتاب کنکوریه نگفته از پرسمنت اون تیکه رو خلاصه کن بخون مثلا پارسال یه سوال از چابکی اومده بود که پارسه به غیر از دو خط بی ربط به سوال چیزی نگقته بود (۲۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۶ ب.ظ)EGALE نوشته شده توسط: سلام دوستان شما پترسونو بدون پایه بخواین تموم کنین و بفهمین سال دیگه این موقع شاید بتونین تموم کنین یکی از بچه ها راهنماییتون کرد من مدرسان رو ندیدم ولی سعی کن یه کتاب دیگه انتخاب کنی گرچه مرجع همونه |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - shvh - 28 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ ب.ظ
من از حل تست های معماری پوران راضی نبودم. خیلی خلاصه گفته بود. تست هاشم خیلی قدیمی بود !! سال ۶۹ !!! تست های جدید نداشت، نمیدونم چرا ؟!!! تو مصاحبه ها بچه ها گفته بودن معماری راهیان ارشد+معماری پوران عالیه. یعنی مکمل همند. نظر دوستان چیه ؟ |