RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 12 دى ۱۳۹۷۰۸:۵۴ ق.ظ
تو هر جایی ادم به درد نخور هست ! پیدا میشه و اونجا رو خراب می کنه
ادم های بی هدف ، اینا رو کاریش نمیشه کرد اینا هیچ وقت نخواهند فهمید .
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 12 دى ۱۳۹۷۰۹:۵۵ ق.ظ
دیگه با این قیمت های عطر آدم باید عنبر و مشک و گلاب به خودش بزنه.
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - big cloud - 12 دى ۱۳۹۷۰۳:۲۳ ب.ظ
(۱۲ دى ۱۳۹۷ ۱۲:۴۶ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: خواب آلبالویی و پروانه ای و اینا که میگن یعنی چی؟
من هر چی تو روز میبینیم همونو شب خوابشو میبینم. مثلا اگه تو روز با رییسم حرف بزنم و بازی رئال رو ببینم شبش خواب میبینم دارم با رییسم تو اداره بازی رئال رو میبینم.
اگر خواب ببینی با رییست فوتبال بازی میکنی خیلی جذاب تر میشه. مخصوصا وقتی همکاری که اصلا ازش خوشت نمیاد تو دروازه باشه و تک به تک با دروازه بان دائم توپها را گل کنی
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 12 دى ۱۳۹۷۰۴:۵۰ ب.ظ
۱
۱۱
۲
۱۱
۱
۱۱۱۱۱۱
۱
۱۱
۱
۱
۱
۰
.
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۱۲ دى ۱۳۹۷۰۷:۲۷ ب.ظ
... دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست ...
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 12 دى ۱۳۹۷۰۷:۵۸ ب.ظ
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 12 دى ۱۳۹۷۰۸:۲۵ ب.ظ
دوستان؛ یه افزونه یا نرم افزار خوب سراغ دارین که ایرادات گرامری و کلا نگارشی انگلیسی رو به صورت آنلاین تصحیح کنه؟ grammarly رو نصب دارم، ترجمه هاش زیاد قابل اعتماد نیست.
+یه سوال دیگه ام این که به افزونه ها و اکستنشن هایی که روی مرورگرتون نصب میکنین چقد اعتماد دارین؟ بهرحال به محتوای سایتهایی که میرید دسترسی دارن و ..
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 12 دى ۱۳۹۷۰۸:۴۱ ب.ظ
(۱۲ دى ۱۳۹۷ ۰۸:۲۵ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: دوستان؛ یه افزونه یا نرم افزار خوب سراغ دارین که ایرادات گرامری و کلا نگارشی انگلیسی رو به صورت آنلاین تصحیح کنه؟ grammarly رو نصب دارم، ترجمه هاش زیاد قابل اعتماد نیست.
+یه سوال دیگه ام این که به افزونه ها و اکستنشن هایی که روی مرورگرتون نصب میکنین چقد اعتماد دارین؟ بهرحال به محتوای سایتهایی که میرید دسترسی دارن و ..
مگه گرامرلی برای ترجمه است؟!
+ شما هزار جور دارید ترک میشید. از تبلیغات گرفته تا بعضی اپلیکیشن ها مثل forusquare.
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۱۲ دى ۱۳۹۷۰۸:۴۱ ب.ظ
امروز نزدیک بود یه تصمیم اشتباه بگیرم، ولی تاثیر حضور یه نفری مانع شد!
مرسی.
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 12 دى ۱۳۹۷۰۹:۰۳ ب.ظ
(۱۲ دى ۱۳۹۷ ۰۸:۴۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:
(12 دى ۱۳۹۷ ۰۸:۲۵ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: دوستان؛ یه افزونه یا نرم افزار خوب سراغ دارین که ایرادات گرامری و کلا نگارشی انگلیسی رو به صورت آنلاین تصحیح کنه؟ grammarly رو نصب دارم، ترجمه هاش زیاد قابل اعتماد نیست.
مگه گرامرلی برای ترجمه است؟!
+ شما هزار جور دارید ترک میشید. از تبلیغات گرفته تا بعضی اپلیکیشن ها مثل forusquare.
چی نوشتم :| نه منظورم اینه که فرم درستِ لغت رو نشون میده اما ممکنه در کل، جمله ات مفهوم درست رو نرسونه (نمیدونم بهش چی میگن؛ عیب یابی؟!)
اگه سایت آنلاینی باشه که بشه جمله رو توش چک کرد خیلی بهتره. زیاد نگشتم اگه مورد خوبی یافتم اینجا معرفی میکنم
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 12 دى ۱۳۹۷۰۹:۱۹ ب.ظ
میگن کل تهران را بو گرفته این یه مورد دیگه اخرشه خدایی )
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 12 دى ۱۳۹۷۰۹:۲۳ ب.ظ
(۱۲ دى ۱۳۹۷ ۰۹:۱۹ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: میگن کل تهران را بو گرفته این یه مورد دیگه اخرشه خدایی )
حالا بوی چی هست؟
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Amir V - 12 دى ۱۳۹۷۰۹:۵۴ ب.ظ
(۱۲ دى ۱۳۹۷ ۰۹:۱۹ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: میگن کل تهران را بو گرفته این یه مورد دیگه اخرشه خدایی )
فردا "سلطانِ بو" رو دستگیر میکنن درست میشه
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 12 دى ۱۳۹۷۱۰:۵۰ ب.ظ
(۱۲ دى ۱۳۹۷ ۰۹:۵۴ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:
(12 دى ۱۳۹۷ ۰۹:۱۹ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: میگن کل تهران را بو گرفته این یه مورد دیگه اخرشه خدایی )
فردا "سلطانِ بو" رو دستگیر میکنن درست میشه
مشکل حل شد یکی از مسئولان وجود بو را تکذیب کرد مشکل گویا از بینی شهروندان هست
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 12 دى ۱۳۹۷۱۱:۰۹ ب.ظ
(۱۲ دى ۱۳۹۷ ۰۸:۲۵ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: +یه سوال دیگه ام این که به افزونه ها و اکستنشن هایی که روی مرورگرتون نصب میکنین چقد اعتماد دارین؟ بهرحال به محتوای سایتهایی که میرید دسترسی دارن و ..