|
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ ۲۱۸ ۲۱۹ ۲۲۰ ۲۲۱ ۲۲۲ ۲۲۳ ۲۲۴ ۲۲۵ ۲۲۶ ۲۲۷ ۲۲۸ ۲۲۹ ۲۳۰ ۲۳۱ ۲۳۲ ۲۳۳ ۲۳۴ ۲۳۵ ۲۳۶ ۲۳۷ ۲۳۸ ۲۳۹ ۲۴۰ ۲۴۱ ۲۴۲ ۲۴۳ ۲۴۴ ۲۴۵ ۲۴۶ ۲۴۷ ۲۴۸ ۲۴۹ ۲۵۰ ۲۵۱ ۲۵۲ ۲۵۳ ۲۵۴ ۲۵۵ ۲۵۶ ۲۵۷ ۲۵۸ ۲۵۹ ۲۶۰ ۲۶۱ ۲۶۲ ۲۶۳ ۲۶۴ |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - popoloo - 03 آبان ۱۳۹۴ ۰۷:۴۶ ب.ظ
(۰۳ آبان ۱۳۹۴ ۰۳:۵۵ ب.ظ)zhale k نوشته شده توسط: سلام بچه ها میشه یکی راهنمایی کنه و بگه واسه درس پایگاه داده باید چه کتابی بخونم ؟من هم مقسمی دارم هم پارسه. هر دو تا خوبه. پارسه تو بعضی مبحثا تست و توضیح بهتری داره ولی تفاوتشون کمه |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - r.raha1366 - 03 آبان ۱۳۹۴ ۰۸:۱۵ ب.ظ
(۲۸ مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۰۵ ق.ظ)MaHyaR-MHR نوشته شده توسط:(27 مهر ۱۳۹۴ ۰۸:۰۲ ب.ظ)iCanDoIt نوشته شده توسط:مقاله داخلی هم ظاهرا محسوب میشن(27 مهر ۱۳۹۴ ۰۷:۴۲ ب.ظ)MaHyaR-MHR نوشته شده توسط: ظلم چرا اخه ؟ به نظر من که بهتر شده سلام بچه ها من این مسئله رو از سایت سازمان سنجش سوال کردم جوابشو واستون میذارم من:ایا ۵۰ درصد شدن سهم ازمون و۲۵ درصد مصاحبه و ارایه مقاله در دوره کارشناسی برای ازمون ارشد ۹۵ صحت دارد؟ کارشناس سنجش:با سلام اطلاعات لازم در این خصوص پس از تدوین دفترچه راهنمای ثبت نام و یا اننتخاب رشته در اختیار داوطلبان قرار داده خواهد شد در حال حاضر ملاک عمل دفترچه های ثبت نام و انتخاب رشته سال گذشته می باشد.شایان ذکر است از انجا که هر گونه تغییر بر اساس مصوبات شورای عالی برنامه ریزی وزارت علوم و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی و یا مجلس محترم شورای اسلامی صورت گرفته و به این سازمان ابلاغ می شود فلذا در صورت هرگونه تغییر که نیاز به اطلاع رسانی پیش از موعد باشد از طریق سایت سازمان و نشریه پیک سنجش در اختیار داوطلبان قرار داده خواهد شد. با سپاس ****************** پس نتیجه میگیریم واسه سال ۹۵ نیست چون شش ماه دیگه کنکوره و چیزی اعلام نشده امسال قبول بشید که سال بعد اجراش قطعیه
|
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - m-kafiyan - 04 آبان ۱۳۹۴ ۰۱:۴۳ ق.ظ
بچه ها اونهایی که رفتن کلاس دکتر کارگهی برای نظریه امسال یا سال پیش ممکنه لطف کنید تمرین هایی که آقای دکتر گفتن از لینز باید حل بشه رو شمارش رو بگذارید. من شماره ها تمریناتی که دارم از سال ۹۱ هست ممکنه تغییری داشته باشه . ممنونم همه موفق باشین و پر انرژی درس بخونین |
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - iCanDoIt - 04 آبان ۱۳۹۴ ۰۲:۰۴ ق.ظ
(۰۳ آبان ۱۳۹۴ ۰۸:۱۵ ب.ظ)r.raha1366 نوشته شده توسط: پس نتیجه میگیریم واسه سال ۹۵ نیست چون شش ماه دیگه کنکوره و چیزی اعلام نشده امسال قبول بشید که سال بعد اجراش قطعیهکاملا درسته. امسال همه ی زورتون رو بزنید چون سال دیگه این بلاها رو سرتون در میارن + امکان تغییر سرفصل ها هم هست. (یکی از دوستام که از استاد یوسفی شنیده بود). موفق باشید |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - harika-z - 04 آبان ۱۳۹۴ ۱۱:۰۴ ق.ظ
سلام.خداروشکر.خوشحال شدیم.یه جزوه خوب واسه کامپایلر وپیاده سازی زبان های ماشین کسی سراغ داره؟واسم میل کنید .من کارشناسی ای تی خوندم میخام امسال کنکور نرم افزار بدم این دو درسو اصلا نمیفهمم.اینم ایمیل منه.کمکم کنید خاهشا zahra_n33@yahoo.com |
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - zj44 - 04 آبان ۱۳۹۴ ۰۱:۳۶ ب.ظ
(۲۶ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۳۷ ق.ظ)zj44 نوشته شده توسط: سلام کسی نیست جواب منو بده؟ |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - harika-z - 04 آبان ۱۳۹۴ ۰۲:۰۸ ب.ظ
سلام واسه نظریه کتاب مرجع (لینز)خوبه من پوران هم دارم راضی هستم ازش.درمورد ازمون ها بنظرم سنجش خوبه.من خودم میخام فقط ازمونهای جامع شرکت کنم. |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - Sahar.ENC - 04 آبان ۱۳۹۴ ۰۲:۵۶ ب.ظ
سلام بچه ها برای معماری اولین آزمون پارسه باید چند تا از فیلم های استاد گودرزی رو دید ؟ و کدوم فصل های پوران رو باید خوند ؟ لطفا زود جواب بدین . برای برنامه ریزیم لازم دارم |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - ایزدی - ۰۴ آبان ۱۳۹۴ ۰۳:۵۹ ب.ظ
zj: نظریه خوندن پشتکار می خواد باید خوب تمرینا رو بخونید و حل کنید کلا باید خیلی دقت کنید یه درسی هم هست که تو کتاباش اشتباه اصلا کم نیست چند تا جواب دادن بهتون ها من دیدم در باره بقیه ش بلد نبودم وگرنه می گفتم --- جدی؟ خب اگر این طور باشه با ازاد می شه هنوز قبول شد یه کمی ولی اگر همین روش جدید رو بخوان پیاده کنن با ازاد نمی شه که ![]() --- دوستانی که از زیر درس در میرید پا شید برید یه جا که چیزی نباشه من می رفتم کتابخونه دوستم راهنماییم کرد گفت من می رم خوبه بیا بریم قبلا خونه شون رفته بودم واسه درس فایده نداشت ولی کتابخونه عالی بود چون هیچی نداشتیم که بازی گوشی کنیم |
|
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - talash - 04 آبان ۱۳۹۴ ۰۵:۱۹ ب.ظ
سلام.کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - bazardeh - 04 آبان ۱۳۹۴ ۰۸:۵۳ ب.ظ
آقایون خانوما یاعلی برین کنار ، من از امروز شروع کردم .... برای همه تون آرزوی موفقیت دارم |
|
تغیرات در کنکور تحصیلات تکمیلی مربوط به کنکور دکتری است - عزیز دادخواه - ۰۴ آبان ۱۳۹۴ ۱۰:۵۲ ب.ظ
امشب دکتر هروی از کمیسیون آموزش عالی مجلس در گفتگوی خبری شبکه چهار اعلام کرد که تغییرات کنکور تحصیلات تکمیلی مربوط به دوره دکتری است. البته توی اون برنامه گفتگو هیچ صحبتی در مورد تغییر در کنکور ارشد نشد |
|
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - jamileh - 04 آبان ۱۳۹۴ ۱۱:۰۶ ب.ظ
بچه ها سلام کسی چیزی میدونه راجع به اینکه شبکه میاد تو آی تی یا نه؟ینی از جای معتبر چیزی شنیده باشین؟ |
|
RE: گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - payam7 - 05 آبان ۱۳۹۴ ۰۱:۰۰ ق.ظ
سلام اسلاید های مربوط به درس معماری کامپیوتر استاد گودرزی دانشگاه شریف هست از قسمت ۱۷ به بعد و شروع مباحث حافظه که مربوط به کتاب پترسن هست و فصل های ۴ و ۵ و ۶ درس داده میشه فصل ۴ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. فصل ۵ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. فصل ۶ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اگر مشکلی بود اطلاع بدید جای دیگه ایی آپلود کنم |
|
گروه درسی پرانرژی و موفق مانشت برای ارشد ۹۵ - آیلا - ۰۵ آبان ۱۳۹۴ ۰۱:۳۰ ق.ظ
من این ترم واحد پروژه دارم، ولی هنوز موضوع انتخاب نکردم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. تو درس ها هم خیلی دارم کند پیش میرم. |