برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - نسخهی قابل چاپ |
RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - vahid_sh@hotmail.com - 23 تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۵۵ ق.ظ
سلام اهاییییی تهرونی ها کجاییییییییید؟ به خدا ادم از دست این تهرونی ها دوس داره بره توی گروه داعش بمب به خودش وصل کنه خودشو منفجر کنه بابا جون،عزیزم که توی تهرون زندگی میکنی؛ سازمان سنجش توی جیگرتون هستا خب برید هم تکلیف ای تی ها رو مشخص کنید هم زمان کنکور رو میدونید اگر ازمون اردیبهشت برکزار بشه چقدر توی روند درس خوندن تاثیر میذاره باور کنید اگر من تهرون بودم اینقد بهشون گیر میدادم که عاصی بشن اونوقت میگن ما شیراز ها حوصله نداریم و تنبلیم والو اسم ما بد در رفته پاش بیوفته شیرازی ها از همه شهرها زرنگ ترن یه کاری میکنید بیام برای سازمان سنجشا والا به خدا |
RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - kazhal@ - 23 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۵۵ ب.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۵۵ ق.ظ)vahid_sh@hotmail.com نوشته شده توسط: سلام سپـــــــــــــاس ویـــژه تو قضیه گرایش های آی تی و کامپیوتر که کسی همکاری نکرد و همه فقط منتظر موندن بقیه یه کاری براشون بکنن! ببینم این ماجرا به کجا ختـــم میشه! |
RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - raeika - 24 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۰۶ ق.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۳۶ ق.ظ)g.norozi نوشته شده توسط: [quote='raeika' pid='373349' dateline='1436820844'سلام ...ویدیو های دکتر گودرزی که لینکشو گذاشتن توی مانشت ببینید خیلی کمکتون میکنه.. [/quote] (۲۲ تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۵۸ ق.ظ)siminehدقیقا مثل من من مدرسان شرکت کردم سال بعدش ازمون ندادم امسال میخوام ازمون بدم تحقیق کردم میگن پارسه خوبه میخوام شرکت کنم گسسته داده طراحی و معماری رو خوندم الان سیستم عامل رو دارم میخونم شما نظریت چطوره موافق باشی با هم میخونیم |
RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - کوثر۱۳۹۳ - ۲۴ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۲۶ ب.ظ
سلام به همه ی کنکوری های عزیز بچها من این سوال رو که میگن کنکور ممکنه اردیبهشت ۹۵ باشه رو از سنجش پرسیدم و جواب درست وحسابی ندادن به نظرم برنامه اتونو فعلا برای بهمن ماه تنظیم کنید چون هیچی مشخص نیست فعلا در حد شایعه هستش (اینم عکسی که سوالمو از سنجش پرسیدم) |
برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - marjan sadat - 27 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۵۲ ب.ظ
بچه ها کسی می دونه برای CLRS کدوم فصل ها برای طراحی الگوریتم و کدوم برای ساختمان داده ها؟؟؟ |
RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - pershia2552 - 27 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۳۶ ب.ظ
سلام من رشتم مهندسی سخت افزاره. دارم شروع میکنم واسه ارشد خوندن. اگه کسی خواست میتونیم با هم بخونیم. |
برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - raeika - 27 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۶ ب.ظ
نمیشه دست به کار بشید یه تاپیک بزنید بتونیم سوالای درسی که داریم بپرسیم اگه همچین تاپیکی هست که لینکشو بدید ممنون میشم |
برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - شبگرد - ۲۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۲۰ ب.ظ
بچه ها کتاب مهندسی نرم افزار پارسه تالیف مهندس نقدعلی زنجانی ۲۳۰ صفحه است یا ۳۳۶ صفحه؟ |
RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - kazhal@ - 28 تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۳۹ ب.ظ
(۲۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۲۰ ب.ظ)شبگرد نوشته شده توسط: بچه ها کتاب مهندسی نرم افزار پارسه تالیف مهندس نقدعلی زنجانی ۲۳۰ صفحه است یا ۳۳۶ صفحه؟کتاب من ۳۱۵ صفحه س... |
برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - flowerirani - 29 تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۵۶ ق.ظ
خیچ فرقی ندارند فقط اون ۹۲ هست اون ۹۳ تستهای ۹۳ به اخر چاپ ۹۳ اضافه شده البته فونت چاپ ۹۳ کوچکتر دشه ۲تست از فصل اول غیر کنکوری چاپ ۹۳ حذف شده بجاش ۱صفحه هم ب همتن درس فصل سوم یا چهارم چاپ ۹۳ اضافه شده کلا خلاصه بگم هیچ فرقی ندارند جز اندازه فونت |
RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - raeika - 31 تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۵۰ ب.ظ
[img]http://[/img] (27 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۶ ب.ظ)raeika نوشته شده توسط: نمیشه دست به کار بشید یه تاپیک بزنید بتونیم سوالای درسی که داریم بپرسیم اگه همچین تاپیکی هست که لینکشو بدید ممنون میشم پس چرا کسی جواب نمیده، دوستان از اهواز کسی اینجا هست رشته نرم افزار میخوام باهم درس بخونیم برا رفع اشکال جواب بدیدا لطفا |
RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - reza23108 - 31 تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۵۱ ب.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۵۲ ب.ظ)marjan sadat نوشته شده توسط: بچه ها کسی می دونه برای CLRS کدوم فصل ها برای طراحی الگوریتم و کدوم برای ساختمان داده ها؟؟؟ با سلام. با توجه به اینکه این دو تا درس خیلی سوال ازشون میاد و معمولا عده ای زیادی نمی زنند، خوب طبعا مهم هستند. به نظرم اول یک کتاب کنکوری مثل پوران رو بخونید و یکم وارد جو درس بشید. بعد کنکورهای قبل و یا ۶۰۰ تست قدسی رو سعی کنید سوال هاش رو بخونید و ببینید تو چه سبکی هستن، چون تقریبا تمام سوالات کنکور رو داره. بعد متوجه میشید که چیکار کنید بهتره. ببینید درست خوندن مطالب clrs ویا هر کتابی مفید هستن ولی تو این دو تا درس دیدن و حل کردن مثال های مناسب فوق العاده مهم تر هست. بعد هر موردی هم که دیدید لازم هست بخونید. امیدوارم چیزایی که گفته بودم براتون مفید باشه و موفق باشید. |
RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - marjan sadat - 01 مرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۵۷ ق.ظ
(۳۱ تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۵۱ ب.ظ)reza23108 نوشته شده توسط:خیلی لطف کردید ممنون(27 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۵۲ ب.ظ)marjan sadat نوشته شده توسط: بچه ها کسی می دونه برای CLRS کدوم فصل ها برای طراحی الگوریتم و کدوم برای ساختمان داده ها؟؟؟ |
RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - renaz - 05 مرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۰۸ ب.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۵۴ ق.ظ)Ultra نوشته شده توسط:(22 تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۴۰ ق.ظ)afsan_legend نوشته شده توسط: بچه ها گروه تلگرام مانشت چیه؟ منم میخوام باشم.همش میگفتم کاش یه گروه داشتن اینجا من سوالامو راحت میپرسیدم دوستان سلام میشه لینک درست رو بذارید؟من با این لینک نتونستم عضو بشم |
RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - samy.vivo - 05 مرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۱۷ ب.ظ
(۰۵ مرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۰۸ ب.ظ)renaz نوشته شده توسط:Are manam,mige hamchin gorohi vojodekhareji nadare(22 تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۵۴ ق.ظ)Ultra نوشته شده توسط:(22 تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۴۰ ق.ظ)afsan_legend نوشته شده توسط: بچه ها گروه تلگرام مانشت چیه؟ منم میخوام باشم.همش میگفتم کاش یه گروه داشتن اینجا من سوالامو راحت میپرسیدم Sent from my C6802 using Tapatalk |