|
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - mostafa122 - 27 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۰۲ ب.ظ
بچه ها بگین ازمون کجا رفتین ثبت نام مدرسان ؟ پارسه؟ امار دستم بیاد میخوام برم ثبت نام
|
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - khordad.girl - 27 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۰۵ ب.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۰۲ ب.ظ)mostafa122 نوشته شده توسط: بچه ها بگین ازمون کجا رفتین ثبت نام من با مشورتی که با دوستام و رتبه های برتر داشتم تصمیم گرفتم پارسه ثبت نام کنم و مدرسان هم دفترچشو دانلود کنم سوالاشو بررسی کنم نکاتشو یادداشت کنم (انشالا )
|
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - sanahin - 27 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۲۱ ب.ظ
خوب برین مدرسان دیگه. تو شهر ما پارسه نیس.
|
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - khordad.girl - 27 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۲۶ ب.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۲۱ ب.ظ)sanahin نوشته شده توسط: خوب برین مدرسان دیگه. تو شهر ما پارسه نیس. زیاد فرقی ندارن پارسه و مدرسان دوستم ۶۴ نرم افزار شد مدرسان رفته بود یکی دیگشون ۵۷ نرم پارسه ! پس زیاد فرقی نداره مهم اینه که با برنامش پیش بریم |
|
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - hmdh - 27 تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ب.ظ
سلام بچه های کنکوری خدا قوتتتتتتتتتتتت!!!! بچه ها من امسال کنکور دادم و گند زدم :دی بعد از ماهها تحقیق و تفحص تصمیم گرفتم برگردم و دوباره همون کنکور ای تی شرکت کنم البته ی زمانی میخاستم تغییر رشته بدم! الان میخام بدونم برا شبکه با توجه ب اینکه دیگه کتاب پارسه جواب نمیده شماها قصد دهرین چ کتابی بخونین ؟ |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - khordad.girl - 27 تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۴ ب.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ب.ظ)hmdh نوشته شده توسط: سلام بچه های کنکوریمن فصل ۱ و ۲ و ۳ کراس و راس احتمالا با تمریناش یه جزوه هم خانم مقصودلو گذاشتن از شبکه دکتر خوانساری یه نگاه انداختم بد نبود... |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - pezhman.m-AI - 27 تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ ب.ظ
(۲۶ تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: سلام به همه. امیدوارم منو تو گروه گرم و صمیمی تون بپذیرید. این اولین پیامیه که دارم تو مانشت میذارم. خواستم چند جمله باهاتون صحبت کنم شاید به دردتون بخوره. من وقتی تصمیم گرفتم واسه کنکور ارشد بخونم پایه علمی فوق العاده ضعیفی داشتم و خیلی مشکلات دیگه. اما به لطف خدا شروع کردم، اوایل برام خیلی سخت بود اما هرچی که بیشتر میگذشت و مطالب بیشتری یاد میگرفتم درس خوندن واسم راحتتر و لذت بخش تر میشد. من از شهریور پارسال شروع کردم به درس خوندن و پارسال هم کنکور دادم اما چون هدفم فقط شریف بود قبول نشدم. شاید واسه بعضی خنده دار باشه این حرفم که چجوری با پایه علمی ضعیف و معدل پایین این حرفو میزنم. اما من رتبه یک سال ۹۴ خواهم شد. اینو همین جوری نمیگم بلکه به خاطر تلاشی که دارم میکنم میگم. من از شهریور که شروع کردم به خوندن بدون وقفه دارم میخونم. خیلی ممنون از اینکه انقد خوب تجربیاتتون رو در اختیار ما میذارید..واقعا مرسی. راجع به رتبه هم اگه میخواید ۱ بیارید نرم افزار یا آیتی شرکت کنید! چون ۱ هوش ۹۴ بدون تردید منم... چرا میخندید؟؟ حالا میبینیم.آزمون هم منم موافقم که همگی ۱ جا باشیم. منم مث شما پارسه ثبت نام کردم. |
|
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - khordad.girl - 27 تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۲۱ ب.ظ
[attachment=16413] بچه ها این سایت دکتر حقیقته حرفیه که راجع به درس شبکه گفتن امیدوارم کمکتون کنه |
|
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - shhashemi - 27 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۲۴ ب.ظ
سلام از همه دوستانی که تجربیاتشون رو می نویسن خیلی خیلی تشکر می کنم . من از بچه های فیزیک اتمی هستم که می خوام فوقم رو تو رشته مهندسی نرم افزار بخونم . البته من قبلا تو رشته خودم یه بار ارشد دولتی قبول شدم اما ادامه ندادم. حالا هییییییچی راجبه منابع ارشدنرم افزار نمی دونم . تازه بعد از خیلی گشت و گذار تونستم بفهمم که ی دورس مشترکی هست و یه تخصصی !! اسم منابع درسی رو هم پیدا کردم اما اینجور که دوستان نوشتن خوندن بعضی منابع اتلاف وقته تازه برای هر درس بهترین منبعی هست که فقط با مطالعه همه منابع میشه اونو تشخیص داد. بنابراین ازتون میخوام که اگه کوچکترین تجربه ای در مورد بهترین منبع دارید بنویسید که نوشتنشون برای مثل من که هیییییچ تجربه ای ندارم بزرگترین راهنماییه. با تشکر |
|
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - ernika - 27 تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۱۹ ب.ظ
بچه ها یه سوال دیگه ![]() برای درس نرم افزار پرسمن رو شروع کنم یا پارسه؟ حس میکنم پارسه خیلی خلاصه گفته.. شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ |
|
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - mida - 27 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۸ ب.ظ
سلام بچه ها منم می خوام شرکت کنم امسال... فقط یه سوال به نظرتون کتابای مرجع رو بیشتر تمرکز کنیم یا کتاب کنکوریا؟ خیلی از صفحات اینجا رو خوندم ولی نظرات خیلی متفاوت بودن! |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - hamid88 - 27 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ
مرجع خوندن خیلی وقت و حوصله میخواد مرجع بهتره ولی اونی که اومده کتاب کنکور رو نوشته ، از اساتید برجسته ایرانه. من به شخصه از خوندن مرجع خسته میشدم. کتاب کنکور رو میخوندم و هرجا که گنگ بود و متوجه نمیشدم یه نگاه به مرجع میکردم. موفق باشین Sent from my iPhone using Tapatalk |
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - Mahsash - 27 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ب.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۲۴ ب.ظ)shhashemi نوشته شده توسط: سلام سلام. راستش من فکر میکنم که شما چون تا حالا درسها رو نخوندید بهتره از کتابهای مرجع شروع کنید تا درسو عمقی یاد بگیرید. چون کتابهای کنکوری بیشتر حالت دوره رو دارن برای کسی که قبلا این درسها رو پاس کرده. ولی برای آدمی که مطالب براش جدیدن مناسب نیستند. البته این نظر منه. |
|
RE: کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - Nina777 - 28 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ق.ظ
سلام دوستان منم میخوام امسال کنکور بدم. البته ازمایشی چون هنوز سه ترم مونده تا درسم تموم شه. یه سوالی دارم :<br /> من با خودم فکر کردم حالا کهوقت زیاد دارم علاوه بر درس معماری، مدیریت رو هم بخونم تا اگه یه وقت معماری سخت بود مدیریت بزنم. البته هدفم شبکه اس ولی خب اگه نشه نمی خوام یه سال بمونم.. به نظر شما کار درستیه؟ اصلا سر جلسه وقت میشه اینکارو کنم؟ یعنی معماریو بخونم اگه سخت بود برم سراغ مدیریت؟<br /> رشته کارشناسیم در ضمن نرم افزاره و می خوام ای تی امتحان بدم. ممنون میشم راهنمایی کنین... دوستان میشه نظرتونو بگین؟ واقعا نگرانم که نتونم معماری بزنم و حسرت بخورم که چرا مدیریت نخوندم.. |
|
کنکور ۹۳ که تموم شد، ۹۴ ای های کامپیوتر بیاین اینجا:) - shishabori - 28 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۸ ق.ظ
من کتاب پرسمن ترجمه سالخورده رو شروع کردم تقریبا خودش یه کنکور جدا میخواد.خیلی حجیم و زیادی هم گفته. من دارم میرم برای پارسه خوندن! |