|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ ۱۸۱ ۱۸۲ ۱۸۳ ۱۸۴ ۱۸۵ ۱۸۶ ۱۸۷ ۱۸۸ ۱۸۹ ۱۹۰ ۱۹۱ ۱۹۲ ۱۹۳ ۱۹۴ ۱۹۵ ۱۹۶ ۱۹۷ ۱۹۸ ۱۹۹ ۲۰۰ ۲۰۱ ۲۰۲ ۲۰۳ ۲۰۴ ۲۰۵ ۲۰۶ ۲۰۷ ۲۰۸ ۲۰۹ ۲۱۰ ۲۱۱ ۲۱۲ ۲۱۳ ۲۱۴ ۲۱۵ ۲۱۶ ۲۱۷ |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - masoud67 - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ ب.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: من پارسال ریاضی ۶/۲۵ مشترک ۳۳ تخصصی ۱۸/۷۵ زدم رتبم تو معماری بیشتر از ۳ برابر اون چیزی که میگی شد. واقعیات همینه. همینجوری تصحیح میشه و همینجوری واست دانشگاه انتخاب میکنن و همینجوری بهت تو دانشگاهی که انتخاب کردن نمره میدن.پس علم ما و نحوه تست زدن ما ، فقط و فقط با معیار کلید سنجش سنجیده میشه ، و نه درست حل کردن و درست درک کردن (۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۳ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: امیدوارم امسال هم از این بدتر باشه چون من آنالیز عددی علوم کامپیوتر رو خوندم و تریپ سوالاش اینجوری هست! هرچند سوالای ۹۲ کامپیتر رو هم به سختی میتونم جواب بدم! و هنوز تو کف ۲ تاش هستم.یادته یه روز گفتی فقط ۵ تا از ریاضی های ۹۲ رو تونستی حل کنی. یه لحظه به خودم مغرور شدم که مگه چی دادن که اینا انقدر ازش مینالن. خودم ۴ تا درست زدم و ۵ تا غلط . ![]() (۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط: من خود به عینه دیدم که مختار (saeidkhan) در هنگامه پیکار معجززه گریست قهار!!!من عاشق این دیالوگ های توام. من تقریبا از ۶ سال پیش تا حالا تصمیم دارم فیلم امام علی را کامل با صبر و حوصله بشینم ببینم اما موفق نشدم و دو سالی میشه که فیلم مختار هم به این تصمیم اضافه شده و هنوز موفق نشدم. احتمالا بعد از کنکور این کارو بکنم. البته اگه چند سال به تعویق نیافته
|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - atenaa - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۳ ب.ظ
بچه هایی ک شبکه استادن کمک مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - pooyaa - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۷ ب.ظ
بچه ها خیلی تفاوت هست بین معماری پوران سال۹۰ با ۹۱یا۹۲؟؟ |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - kh.jafarzade - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۹ ب.ظ
نمیدونم چرا اینروزا این بیتو اینطوری میخونم... رهرو آن نیست که گهی تندو گهی خسته رود...رهرو آن است که دائم بدود... |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - neda_Network - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۸ ب.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۹ ب.ظ)kh.jafarzade نوشته شده توسط: نمیدونم چرا اینروزا این بیتو اینطوری میخونم...رهرو آن نیست که گهی تند و گهی خسته نرود رهرو آن است که ۱۰ ماه بدود و سنجش نگذارد که به مقصد برسد دقیقا وضع ما شده دنیای ومپوس هوش مصنوعی یه دونه تیر داریم هر جام بریم این ومپوسه دنبالمونه البته تیرش ایرانیه کار نمیکنه فوقشم خودتا برسونی به هدف میبینی یکی طلاها را دزدیده جا ش بدل گذاشته ![]() دوستم امروز زنگ زده میگه انقد بخون جونت در آد من پردیس علوم تحقیقات آزاد .... قبول شدم(قصد توهین به کسی ندارم)حالا با تراز چند ۴۱۰۰ کل عمرش کتاب دستش ندیدم همشم منفی زده میگه ارشد ارشده فرقش چیه!ای بر باعث و بانی بی ارزش کردن زحمت مردم....
|
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - AEM4949 - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ
ای کاش همه مدیرای مانشت مثه خانمای انرژی مثبت و گودویشز بودن. ![]() مدار منطقی یه سوال دارم.هر کسی تونست لطف کنه ی سر بزنه: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - iammiti - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ب.ظ
یه مستند هم هست..میراث البرتا..وقتی نمی تونم بخونم چند دقیقشو پلی می کنم :| یادم میاد باید بخونم..باز میرم سر درسم |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Riemann - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۴ ب.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: یه مستند هم هست..میراث البرتا..وقتی نمی تونم بخونم چند دقیقشو پلی می کنم :| یادم میاد باید بخونم..باز میرم سر درسممن اخبار ۲۰:۳۰ رو نگاه میکنم و یا هر اخبار دیگه ای که این باعث میشه درس بخونم! که باید رفت! باید رفت شریف بعدشم کانادا. |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - masoud67 - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۰ ب.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۴ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:من فقط عاشق اینم / که برم شریف بمونم / الکی بگم نمیشه / تو به من بگی میتونم(07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: یه مستند هم هست..میراث البرتا..وقتی نمی تونم بخونم چند دقیقشو پلی می کنم :| یادم میاد باید بخونم..باز میرم سر درسممن اخبار ۲۰:۳۰ رو نگاه میکنم و یا هر اخبار دیگه ای که این باعث میشه درس بخونم! که باید رفت! باید رفت شریف بعدشم کانادا. حتما میشه عزیزم / با آن که گفته بودی / ارشد ما چه دشوار / با آنکه تست سختش / از قلب خسته تو / گوید حدیث بسیار |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - fulgent - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۱ ب.ظ
یه سوال؟! یا بهتره بگم یه همه پرسی؟! روزهای قبل همه تست می زدند شما چطور؟ ![]() اما این روزها! شما چه می کنید؟ مرور؟ هنوز تست می زنید؟ کنکور می دهید؟ کنکور تحلیل می کنید؟ اصلا درس نمی خوانید؟ |
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Riemann - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۱ ب.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۱ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: یه سوال؟! یا بهتره بگم یه همه پرسی؟!من که فقط تست دارم میزنم و همراه تست خودبخود مرور هم میشه! و اولویت با سال های ۸۶ تا ۹۲ |
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - هانی الرضا - ۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۸ ب.ظ
یکی از بچهها چند روز پیش میگفت تو این روزهای منتهی به کنکور بهتره فقط دو سه ساعت بخوابیم! خیلی جواب میده! بهش گفتم، به نظر میاد بین درس خوندن یک ماشین و یک انسان یکمی تفاوت هست. ما آدمیم! ![]() (۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۳۰ ق.ظ)PrinceS نوشته شده توسط: میشه بگید منظور از سوالای MIT که بعضیا دارن میخونن و... چیه؟! منظورشون همون سوالات کلاسی درس الگوریتم در دانشگاه Massachusetts Institute of Technology یا همون MIT آمریکاست. فکرتون رو درگیرش نکنید، خوبه، اما الان وقتش نیست. (۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: آی تی به جز گسسته اش بقیه ی سوالاش رو ذهنی میشه حل کرد نه، این چه حرفیه، گسستهاش هم ذهنیه! ![]() (۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۱ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: اما این روزها! من تا شب کنکور، مرور هایلاتها و بررسی تستهای دو، سه سال اخیر رو تو برنامه دارم. شبها هم کمی تو مِه پیادهروی میکنم. |
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - neda_Network - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۱ ب.ظ
(۰۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۴ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: یه مستند هم هست..میراث البرتا..وقتی نمی تونم بخونم چند دقیقشو پلی می کنم :| یادم میاد باید بخونم..باز میرم سر درسممن اخبار ۲۰:۳۰ رو نگاه میکنم و یا هر اخبار دیگه ای که این باعث میشه درس بخونم! که باید رفت! باید رفت شریف بعدشم کانادا. همون شده که میگن از هر طرف به آرزوهام نگاه میکنم تهش میرسه به فرودگاه امام
|
|
گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - Riemann - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۶ ب.ظ
بنده بعد از نگاه کردن به سوالات ۸۶ تا ۹۲ نظریه به این نتیجه رسیدم که اصلا هیچ تضمینی نیست! و دیگر اینکه توی این درس تست زدن الگی هست فقط باید مطلب رو بلد باشی و بزی سر جلسه و ببینی که کلید چی هست! ولی از ۶ تا ۴ تاش رو میشه زد! |
|
RE: گروه درسی مانشت پر شور و پر نشاط و موفق بهمن ماه کنکور ۹۳ - shazde kuchulo - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۴ ب.ظ
این کنکور تموم شه شاید یه خورده اخلاقم بیاد سرجاش از بس و عصبی و بد اخلاق شدم خودم حالم بد میشه موندم خدا مامان ها رو چطور اینقدر عالی آفریده در لحظه رتبه ام نجومی میشه و باز برمیگرده همون سر جای خودش کلا این روزا منتظرم فقط بگذرند!!!! |