|
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - milad8525 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۰۵ ق.ظ
سلام رفقا. یه سوال دارم؟؟؟ سوالات کنکور این چند سال اخیر زدم اما باز این تست هایی که دوستان رو سایت ها آپ کردن. ادمو سردرگم میکنه . نمیدونم همین تست ها کافیه یا تستها دیگه هم کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام رفقا. یه سوال دارم؟؟؟ سوالات کنکور این چند سال اخیر زدم اما باز این تست هایی که دوستان رو سایت ها آپ کردن. ادمو سردرگم میکنه . نمیدونم همین تست ها کافیه یا تستها دیگه هم کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - sara1983 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۴۴ ب.ظ)zhila67 نوشته شده توسط:سلام کتاب مجموعه سوالات کنکورهای ارشد رشته کامپیوتر دانشگاه آزاد سال ۸۰ تا ۸۶ انتشارات گسترش علوم پایه این کتاب خوبیه(26 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ق.ظ)yasermrz نوشته شده توسط: خب من امروز یه کاری کردم که به نظرم خیلی خوب بود گفتم اینجا بگم شاید واسه بقیه مفید باشهخسته نباشید،میشه بگید از کدوم کتاب تست های سال ۸۰رو میزنید من از سال ۸۵ تا ۹۱ مال انتشارات ساد رو دارم ولی سال های قبل رو نمیدونم کدوم انتشارات داره.ممنون میشم اگه راهنمایی کنید |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - aatwo - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ب.ظ
میشه مهندسی نرم فقط تستهاشو خوند(حفظ کرد) متن درس رو نخوند؟ |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - nasrolah - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ب.ظ
سلام بنظرتون سوالاهای امسال آسونه متوسط یا سخت؟ سال۸۸ و ۸۷ و ۸۹ کلا تکراری بود و آسون سال ۹۰ به بعد روال فرق کرد و بعضی درسها فوق العاده سخت بود سال ۹۱ هم تقریبا یکنواخت بود بنظرتون امسال چطوری میشه |
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - SaMiRa.e - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط: میشه مهندسی نرم فقط تستهاشو خوند(حفظ کرد) متن درس رو نخوند؟ مهندسی نرم یکسری مباحثی داره تا توضیحات و مثالهاش نخونید متوجه نمیشید . بهتره یه نگاه کوتاه به متن هم بکنید . |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - aatwo - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۹ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ب.ظ)nasrolah نوشته شده توسط: سلام بنظرتون سوالاهای امسال آسونه متوسط یا سخت؟ کتاب خلاصه متن کدوم انتشارات داره من ماله مقسمی دارم خلاصه درس نداره |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - tayyebe - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۳ ب.ظ
دوستان کتاب سوالات آزاد اسمش چیه و چه انشتاراتی که سوالای ۹۱ رو داره؟؟؟؟؟؟؟ فقط سوالای داده و الگوریتم رو میخوام!!!!!!!!!! واسه انفورماتیک لازمه. دوستال لطفا کمک کنیدددددددددد. |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - nasrolah - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۴۸ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۲:۱۳ ب.ظ)tayyebe نوشته شده توسط: دوستان کتاب سوالات آزاد اسمش چیه و چه انشتاراتی که سوالای ۹۱ رو داره؟؟؟؟؟؟؟ انتشارات ساد هیچ انتشاراتی فقط سوالات داده و الگوریتم رو نمیده همشو یکجا میده انتشارات ساد تا اونجایی هم که من میدون ماله ۷ سال رو داره ۹۱ رو هم داره خودشم فقط تهران پیدا میشه شهرستان ها تمام شده و تا ۱۵ روز هم به شهرستان ها طول میکشه فرستاده بشه من خودم از نمایشگاه کتاب کاج کتاب سرای عبادی گرفتم آدرس تهران ضلع جنوب شرقی میدان انقلاب پلاک ۱۲ |
|
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - user22 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۱۰ ب.ظ
دوستان انتشارات ساد ۹۱ آیتی رو هم داره؟ من مجموعه کتابای گسترش علوم پایه رو گرفتم که نداره ، اگه کسی حتی پراکنده و به صورت موردی هر درس رو داره زحمتشو بکشه واسه مام بذاره. دوستان کی پایس این چندروزو باهم بخونیم؟ من تنبلی ولم نمیکنه ، بیاد باهم مسابقه بذاریم
|
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - avril22 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۳۳ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ب.ظ)nasrolah نوشته شده توسط: سلام بنظرتون سوالاهای امسال آسونه متوسط یا سخت؟ شما چه رشته ای شرکت کردین؟ |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - atti joon - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۵۷ ب.ظ
سلاااااااااام.میشه منو راهنمایی منید ک چه کتابی خوبه ک تست های سال چیش ازاده مهندسی نرم افزار رو داشته باشه؟ تو این مدت محدود میخام بخونم.لطفا راهنمایی کنید.ممنون |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - user22 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۷:۲۹ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۵۷ ب.ظ)atti joon نوشته شده توسط: سلاااااااااام.میشه منو راهنمایی منید ک چه کتابی خوبه ک تست های سال چیش ازاده مهندسی نرم افزار رو داشته باشه؟ دوست عزیز انتشارات گسترش علوم پایه کنکورهای ۸۰ تا ۹۰ رو منتشر کرده انتشارات ساد هم ۹۱ رو ظاهرن داره |
RE: خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - nasrolah - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۰۱ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۳۳ ب.ظ)avril22 نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ب.ظ)nasrolah نوشته شده توسط: سلام بنظرتون سوالاهای امسال آسونه متوسط یا سخت؟ نرم افزار |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - Eng_Sara - 28 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ب.ظ
کتاب انتشارات ساد چاپ جدیدش کنکورهای ۸۵-۹۱ رو داره. توی شهرستان ها هم بگردید هست فکر میکنم! من که مرکز استان هستم پیداش کردم! البته تموم شده بود سفارش داد ۲ روزه اومد!! البته حدوداً یک ماهه پیش خریدم! بعدشم اینکه انتشارات ساد برای آی تی ها نداره! آی تی رو گسترش علوم پایه داره! البته اطلاعات زیادی ندارم من. دوستانی که آی تی هستن شاید بهتر بدونن. ودر نهایت اینکه... مهندسی نرم افزار رو نمیشه حفظی زد متاسفانه! اما یه دور بخونید مقدار زیادی بهتون کمک میکنه. من راهیان ارشد مهندسی نرم افزار دارم که تست های آزاد هم داره اما فقط ۸۴-۸۶ رو داره. کتاب من چاپ قدیم هست شما جدید رو میخوای بخری نگاه کن که داشته باشه... موفق باشید |
|
خواندن گروهی برای دانشگاه آزاد - tesna - 29 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ ق.ظ
من این مبحث وابستگی تابعه ای رو خوب متوجه نمی شم! به نظرتون از روی کتاب یا توضیحی خاصی هست(از دوستان) که کمک کنه به درک اون؟ |