منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - نسخهی قابل چاپ |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - sohail0098 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۰ ب.ظ
اخبار ساعت ۲ هم که پرته میگه نتایجتکمیل ظرفیت ارشد اعلام شد کو لینکش که ما نمیبینیم |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - ramin09 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۰ ب.ظ
خدا کنما همه همه قبول شن . ما هم بین اونا |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - sohail0098 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۳ ب.ظ
هر بار که صفحه azmoon.com رو رفرش میکنم قلبم میاد تو دهنم چه برسه که بخوام جواب نتایج رو ببینم |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - silverhot2012 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۵ ب.ظ
نتایج تکمیل ظرفیت آزمون دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی امروز تا ساعت ۱۵ بعدازظهر اعلام میشود نتایج تکمیل ظرفیت آزمون دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی امروز یکشنبه، مورخ ۱۶/۷/۹۱ اعلام میشود. دکتر ناصر اقبالی با اعلام این خبر به خبرگزاری مرکز آزمون گفت: نتایج تکمیل ظرفیت آزمون دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی از طریق پایگاه اطلاع رسانی اعلام نتایج مرکزآزمون به آدرس مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اعلام خواهد شد. رئیس مرکز آزمون تأکید کرد: پذیرفتهشدگان میتوانند جهت ثبت نام در روزهای سهشنبه و چهارشنبه ۱۸ و ۱۹ مهر ماه به واحدهای دانشگاهی مورد نظر جهت ثبت نام مراجعه کنند. برای ثبت نام پذیرفته شدگان داشتن اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) صادره از دانشگاه آزاد اسلامی یا سایر دانشگاههای معتبر داخل یا خارج کشور، اصل شناسنامه، اصل کارت ملی، ۶ قطعه عکس ۴×۳ تمام رخ، ارائه مدرک مشخص کننده خدمت وظیفه عمومی (مخصوص برادران) و تصاویر آنها الزامیست. رئیس مرکز آزمون در پایان اعلام کرد: سایت اطلاع رسانی مرکزآزمون دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. جهت اطلاع رسانی از آخرین اخبار آزمونی دانشگاه آزاد اسلامی همواره بصورت آنلاین در خدمت همه داوطلبان قرار دارد. |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - kati - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۷ ب.ظ
این زمان باقی مونده چقدر دیر می گذره!!!ولی از طرفی نتیجه رو می ترسم ببینم!! ایشالا همه قبول شن منم همین طور |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - presidenthamid - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۸ ب.ظ
این اقبالی چقدر از کلمه ی "تا " خوشش میاد تا ۲۰ ام تا نیمه ی مهر تا ساعت ۳ البته اینکه فقط نیم ساعت استرس داریم هم بد نیست . فرض کنید میگفتن قردا ۸ صبح . تا ۸ صبح فردا استرس داشتیم |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - amin202020 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۵ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۸ ب.ظ)presidenthamid نوشته شده توسط: این اقبالی چقدر از کلمه ی "تا " خوشش میاد سلام سلام، ۱۰۰ تا سلام بچه ها الان دقیقاً استرسش مثِ موقعیه که می خواد سال تحویل بشه ... خیلی باحاله... زندگیمون شده پُر از این استرسا! باحاله ولی ... بخند جوجو بی خیال همتونو دوس دارم، به امید قبولی همگی.... زندگی درک لحظه های با هم بودن است... |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - maryam.sh - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۵ ب.ظ
من که اشتباهی رفتم تکمیل ظرفیت کارشناسیا مشخصاتمو دادم کم مونده بود قلبم وایسه نوشته بود " کارنامه ای با مشخصات مورد نظر وجود ندارد" |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - soli - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۵ ب.ظ
نتایج تکمیل ظرفیت آزمون دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی امروز تا ساعت ۱۵ بعدازظهر اعلام میشود نتایج تکمیل ظرفیت آزمون دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی امروز یکشنبه، مورخ ۱۶/۷/۹۱ اعلام میشود. دکتر ناصر اقبالی با اعلام این خبر به خبرگزاری مرکز آزمون گفت: نتایج تکمیل ظرفیت آزمون دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی از طریق پایگاه اطلاع رسانی اعلام نتایج مرکزآزمون به آدرس مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اعلام خواهد شد. رئیس مرکز آزمون تأکید کرد: پذیرفتهشدگان میتوانند جهت ثبت نام در روزهای سهشنبه و چهارشنبه ۱۸ و ۱۹ مهر ماه به واحدهای دانشگاهی مورد نظر جهت ثبت نام مراجعه کنند. برای ثبت نام پذیرفته شدگان داشتن اصل مدرک کارشناسی (لیسانس) صادره از دانشگاه آزاد اسلامی یا سایر دانشگاههای معتبر داخل یا خارج کشور، اصل شناسنامه، اصل کارت ملی، ۶ قطعه عکس ۴×۳ تمام رخ، ارائه مدرک مشخص کننده خدمت وظیفه عمومی (مخصوص برادران) و تصاویر آنها الزامیست. رئیس مرکز آزمون در پایان اعلام کرد: سایت اطلاع رسانی مرکزآزمون دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. جهت اطلاع رسانی از آخرین اخبار آزمونی دانشگاه آزاد اسلامی همواره بصورت آنلاین در خدمت همه داوطلبان قرار دارد. ارسال شده در تاریخ :۱۳۹۱/۰۷/۱۶ وای خدای من من دارم می میرمممممممممم |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - mehdi67ma - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۸ ب.ظ
خیلی خیلی استرس دارم. فقط ۱۰ مین دیگه |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - arashmar - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۸ ب.ظ
دوستان از خوندن نوشته های شما استرس گرفتم. من آدم آرومی هستم ولی واقعا منم استرس گرفتم |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - sohail0098 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۹ ب.ظ
۱۰ دقیقه دیگه مونده ،هی میام این سایت رو رفرش می کنم هر می رم اون سایت رو رفرش می کنم |
RE: منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - ninomimi - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۰ ب.ظ
خدایا...از ته دل میگم جلو بابا ننمون ضایمون نکن(( |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - mahpari - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۱ ب.ظ
خدا کمکمون کنه.. من که نا امیدم.. از استرس دارم میمیرم |
منتظران تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۱ دانشگاه آزاد - sohail0098 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۱ ب.ظ
من ایقدر که الان استرس دارم واسه کنکورش نداشتم |