|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saman - 07 مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۵۶ ق.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۴۰ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (07 مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۳۹ ق.ظ)Saman.B نوشته شده توسط: پسرا رو ، نه تو بلک، تو یه گونه جدید از بشر هستی
بلک سانان 
گروهی که سانان داره گربه و ایناس فک کنم
شنیدم ما میمون بودیم و گوریل و اینا  
حالا بگردیم دنبال شجره نامه
فلان میمونان دور از جون
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 07 مهر ۱۳۹۷ ۰۲:۴۶ ق.ظ
نمیدونم چرا الکی شادم؟ فک کنم لوبیا با قارچی که امشب زدم حاوی یکم الکل تصفیه نشده بوده 
دلم میخاد فیلم ترسناک ببینم؛ ولی میترسم اون ارواح خبیثم با تخمه بیان سراغم که با هم ببینیم ( چون تنهام) 
(۰۶ مهر ۱۳۹۷ ۱۱:۱۳ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: ولی من شخصا تا یه دختری واضح علامتی نشون نده که علاقه منده هیچوقت ریسک نمیکنم برم جلو جواب رد بگیرم 
خب غیر مستقیم میشه گفت. مثلا: تا آخر عمر هزینه گوجه هات با من، عایا وکیلم؟ 
(۰۷ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۲۸ ق.ظ)Saman.B نوشته شده توسط: نتایج تحقیقاتی در توهمات من نشون داده که :
در اصل دخترا پسرا رو تور میکنن . . .!!
 نمیدونم چرا انقد این آخرین نتایج تحقیقاتت به دلم نشست 
(۰۷ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۳۹ ق.ظ)Saman.B نوشته شده توسط: پسرا رو ، نه تو بلک، تو یه گونه جدید از بشر هستی
این جمله ت از آخرین نتایج تحقیقاتت هم بیشتر به دلم نشست!  
(۰۵ مهر ۱۳۹۷ ۱۰:۲۹ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: جناب دکتر جسارتا عرض میکنم -ـ-
اون پسرک کلاه سبزه خیلی بیشتر جذاب بود.
این اواتور غمناکه.
اگر تمایل داشتید همونو بذارید  
من که دکتر نیستم (:
متاسفانه به اون بچه سوزن هورمونی زدم واسه رشد، تبدیل به ابراهیمِ محسن چاوشی شد
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - elect - 07 مهر ۱۳۹۷ ۰۸:۲۳ ق.ظ
۹۷/۷/۷
همه خبرای خوب بشنویم امروز
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - codin - 07 مهر ۱۳۹۷ ۰۸:۴۲ ق.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۲۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: (06 مهر ۱۳۹۷ ۱۱:۲۹ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: البته من شاید چون مدتی ایران نبودم جو ایران درست یادم نی من با توجه به شرایط الانم میگم.
حالا باز خوبه هنوز میتونی فارسی حرف بزنی.  
نه هنوز فارسی فورگتم نشده :دی
یه غذای هندی سفارش دادم به نام (چیکن بریانی) منتظرم بیاد ببینم با بریون خودمون چه فرقی داره.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 07 مهر ۱۳۹۷ ۰۸:۵۴ ق.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۲۸ ق.ظ)Saman.B نوشته شده توسط: مگه حرف من چی بود که این نتایج شگفت انگیز به بار اومد!
وقتی گفتید راه رسیدن به موفقیت رنج بسیاری داره یهو یاد این موضوع افتادم 
(۰۷ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۴۷ ق.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: در سابقه پروفایل و پست های اخیرم نگاه کنید که وقتی دلار ۷۰۰۰ تومان بود هشدار بسیاری دادم اما حمله کردید بهم مثل الان!
که نه! ما دوست نداریم واقعیت رو بدونیم. چون نا امید میشیم! یعنی میخواهیم خودمون رو بزنیم به خواب!
الان شما که اطلاع داشتید و بهش فکر کردید و حرص خوردید چقدر از ما جلوتر افتادید؟ به نظر من حتی حتی اگه جلو افتاده باشید در مقابل فکر و خیالی که داشتید ناچیزه
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۰۷ مهر ۱۳۹۷ ۱۱:۰۲ ق.ظ
کاش پیدا بشوی سخت تو را محتاجم...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saman - 07 مهر ۱۳۹۷ ۰۲:۵۸ ب.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۷ ۰۸:۵۴ ق.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: (07 مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۲۸ ق.ظ)Saman.B نوشته شده توسط: مگه حرف من چی بود که این نتایج شگفت انگیز به بار اومد!
وقتی گفتید راه رسیدن به موفقیت رنج بسیاری داره یهو یاد این موضوع افتادم 
به نظر من واقع بینانه نیست که هر چیزی رو در تمام لحظات لذت بخش ببینی.
شما بد خواب باش و برو دریاچه های سوئیس و مثلا طبیعت اونجا رو ببین من که بعید میدونم این منظره لذت بخش بتونه اون لذت واقعی خودش رو به شما نشون بده.
ما آدما در هر لحظه اگر از خودمون لذت ببریم باقی چیزا با یادگیری قواعد و قوانینشون(دیدن و حس کردنشون)میتونن لذت بخش باشن صد البته چیزی که علاقه ی ما درش باشه صفت عالی براش به کار میره(لذت بخش تر).
با گذر زمان لذت ها کاسته میشه، جنبه کنجکاوی اولیه ما از بین میره و قبول رنج و سختی هستش که ما رو در جایگاه بالاتر قرار میده.تحمل رنج به معنی رنجور زندگی کردن هم نیست!
پ ن : جدیدا حوصله این توضیحات رو ندارم . . .
کافیه واقع بین بود!
(۰۷ مهر ۱۳۹۷ ۰۲:۴۶ ق.ظ)crevice نوشته شده توسط: نمیدونم چرا الکی شادم؟ فک کنم لوبیا با قارچی که امشب زدم حاوی یکم الکل تصفیه نشده بوده 
دلم میخاد فیلم ترسناک ببینم؛ ولی میترسم اون ارواح خبیثم با تخمه بیان سراغم که با هم ببینیم ( چون تنهام) 
(۰۶ مهر ۱۳۹۷ ۱۱:۱۳ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: ولی من شخصا تا یه دختری واضح علامتی نشون نده که علاقه منده هیچوقت ریسک نمیکنم برم جلو جواب رد بگیرم 
خب غیر مستقیم میشه گفت. مثلا: تا آخر عمر هزینه گوجه هات با من، عایا وکیلم؟ 
(۰۷ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۲۸ ق.ظ)Saman.B نوشته شده توسط: نتایج تحقیقاتی در توهمات من نشون داده که :
در اصل دخترا پسرا رو تور میکنن . . .!!
 نمیدونم چرا انقد این آخرین نتایج تحقیقاتت به دلم نشست 
(۰۷ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۳۹ ق.ظ)Saman.B نوشته شده توسط: پسرا رو ، نه تو بلک، تو یه گونه جدید از بشر هستی
این جمله ت از آخرین نتایج تحقیقاتت هم بیشتر به دلم نشست!  
حرف کدین کاملا درسته که میگه تا کسی سیگنال نفرسته من نمیرم سمتش و کار عاقلانه ای هستش به نظر شخص من.سیستم انتخاب طبیعی همینه.
پسرا از سن ۲۹ که رد بشن بهتر متوجه این موضوع میشن!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - SepidehP - 07 مهر ۱۳۹۷ ۰۵:۱۱ ب.ظ
خدا کنه بشه...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Riemann - 07 مهر ۱۳۹۷ ۱۰:۵۸ ب.ظ
(۰۶ مهر ۱۳۹۷ ۱۱:۱۳ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: ولی من شخصا تا یه دختری واضح علامتی نشون نده که علاقه منده هیچوقت ریسک نمیکنم برم جلو جواب رد بگیرم ![[تصویر: smile.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/smile.gif)
والا تا اونجایی که ما فهمیدیم هیچ علامتی نداره، تنها علامتش که میشه بهش اطمینان پیدا کرد حلقه ازدواجه که راحت بیخیال طرف بشی. (۰۷ مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۰۷ ق.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: خیلی از دخترا از کسی که روی پای خودش ایستاده خوششون میاد جرئت کن و بهش فکر کن
نقل قول:
واقعا اگه دلار ۳۷۰۰ بود شاید،
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - خانه سبز - ۰۷ مهر ۱۳۹۷ ۱۱:۰۴ ب.ظ
من قصد ازدواج ندارم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 08 مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۰۵ ق.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۷ ۱۱:۰۴ ب.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: من قصد ازدواج ندارم
پس اگه خواستگار زنگ زد بسپار مادرت بگن قصد ادامه تحصیل داری 
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 08 مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۲۲ ق.ظ
الان داشتم با دوستم که توی شیرازه با ایمو تصویری صحبت میکردم که یهو صدای دادش اومد. نگو یه دزدی بدو اومد که گوشیشو از توی دستش بکشه و فرار کنه که نتونست!!!! اونم جلوی باغ جهان نما :|
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 08 مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۰۷ ق.ظ
................
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 08 مهر ۱۳۹۷ ۰۶:۲۰ ب.ظ
خب، بعد از اشتباهی نوشتن در در دو تایپ متفاوت: 
شادزی با طعم خورشت کرفس
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 08 مهر ۱۳۹۷ ۰۷:۱۲ ب.ظ
جناب آقای محمد جلال الدین بلخی میفرمایند که :
" چون بَسی اِبلیس آدَم روی هَــــــست
پس به هر دستی، نشایــد داد، دســت"