|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 01 مهر ۱۳۹۷ ۰۹:۰۴ ق.ظ
خدا به خونواده های سربازای عزیز صبر بده واقعا...
بعضی توییت ها رو میخونم و عکساشونو میبینم واقعا اشک ادم در میاد...
این کشور دیگه نفرین شدست واقعا..
امروز صبح ساعت دو صبح هم شمال زلزله اومد(که خدا رو شکر بخیر گذشت،ولی خب بازم وحشتناکه دیگه اینکه یهو با لرزیدن زمین زیر پات از خواب بیدار بشی)...دیروز که اهواز بود...هفته قبل که تصادف اتوبوس و نفت کش بود توی اصفهان و اون تعداد کشته...و کلی اتفاقای دیگه توی این چند ماه و چند سال اخیر...
آخر و عاقبت همه بخیر بشه انشالله...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 01 مهر ۱۳۹۷ ۱۰:۵۲ ق.ظ
اطلاعاتم رو در هارد اکسترنال ریختم بردم هاردم رو ارتقا بدهم. گفتند تموم شده. دیگه هارد ۵۱۲ نیست. :|
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 01 مهر ۱۳۹۷ ۱۱:۰۹ ق.ظ
چه حالی میکنن والدین وقتی یکی از بچه هاشون ازدواج میکنه میره! هم تو هزینه ها صرفه جویی میشه. هم مسئولیتش دیگه با اونا نیست. هم نق کمتر میشنون و ناز کمتر میخرن.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 01 مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۳۷ ب.ظ
مزایای کار در شرکتشون رو نوشته اینترنت پر سرعت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 01 مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۳۹ ب.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۳۷ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: مزایای کار در شرکتشون رو نوشته اینترنت پر سرعت ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - crevice - 01 مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۴۳ ب.ظ
خب فکر میکنم به نقطه ی نامشخصی از زندگیم رسیدم . مشکلم از سمتی شجاعت بیش از حد ایجاد تغییرات بزرگ توی زندگیم بوده این چند ساله!؛ از سمت دیگه اینکه هیچ چیزی (به معنی واقعی کلمه) منو تحت تاثیر خودش قرار نداده و نمیده ://
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۱ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۴۴ ب.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۷ ۱۱:۰۹ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چه حالی میکنن والدین وقتی یکی از بچه هاشون ازدواج میکنه میره! هم تو هزینه ها صرفه جویی میشه. هم مسئولیتش دیگه با اونا نیست. هم نق کمتر میشنون و ناز کمتر میخرن.
بلندتر بگو ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - khayyam - 01 مهر ۱۳۹۷ ۰۲:۱۱ ب.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۴۳ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: خب فکر میکنم به نقطه ی نامشخصی از زندگیم رسیدم . مشکلم از سمتی شجاعت بیش از حد ایجاد تغییرات بزرگ توی زندگیم بوده این چند ساله!؛ از سمت دیگه اینکه هیچ چیزی (به معنی واقعی کلمه) منو تحت تاثیر خودش قرار نداده و نمیده ://
خب فکر میکنم به نقطه ی نامشخصی از زندگیم رسیدم : باید خدمتتون عرض کنم خیلی دیر به این عنوان و مرحله رسیدین قبل شما من و خیلی های دیگه در این مرحله بودیم ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - MarkLand - 01 مهر ۱۳۹۷ ۰۲:۱۳ ب.ظ
خوندن pdf و کد زدن فقط تو مانیتور ۴k خوش به حالشون!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Saman - 01 مهر ۱۳۹۷ ۰۳:۰۰ ب.ظ
دلیل زندگی چیست؟
این است که برای همیشه زندگی کنید
Google
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 01 مهر ۱۳۹۷ ۰۳:۵۷ ب.ظ
یکی از بزرگترین حسرت هام زحمت هایی هست که نکشیدم.
موقعیت هایی هست که نفهمیدم و از دستم رفت. نه اینکه خودم بفهمم، تو سن و شرایطی نبودم که بفهمم. و وقتی بعدش فهمیدم دیدم دیگه سنم زیاد شده.
کاری که باید تو دبیرستان یا دانشگاه انجام می دادم رو الان باید انجام بدم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 01 مهر ۱۳۹۷ ۰۴:۵۳ ب.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۷ ۰۳:۵۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: کاری که باید تو دبیرستان یا دانشگاه انجام می دادم رو الان باید انجام بدم. ![[تصویر: sad.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/sad.gif)
میشه یک نمونه از این کار را (که خودتون تمایل به گفتنش دارید) بگید؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 01 مهر ۱۳۹۷ ۰۴:۵۹ ب.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۷ ۰۴:۵۳ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: میشه یک نمونه از این کار را (که خودتون تمایل به گفتنش دارید) بگید؟
خیر
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 01 مهر ۱۳۹۷ ۰۵:۱۲ ب.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۷ ۰۴:۵۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: خیر
به قول خودتون وقتی حرفی در تاپیک عمومی زده میشه باید منتظر هر پاسخ و جوابی باشید..!
بهرحال...
آدم جالبی هستید. خدا واسه خودتون نگهتون داره...
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 01 مهر ۱۳۹۷ ۰۵:۱۸ ب.ظ
(۰۱ مهر ۱۳۹۷ ۰۵:۱۲ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: (01 مهر ۱۳۹۷ ۰۴:۵۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: خیر
به قول خودتون وقتی حرفی در تاپیک عمومی زده میشه باید منتظر هر پاسخ و جوابی باشید..!
بهرحال...
آدم جالبی هستید. خدا واسه خودتون نگهتون داره...
بله اما من حق دارم تا جایی که دلم میخواد حرف دلم رو بزنم و نه بیشتر.
|