|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۵:۴۴ ق.ظ
یه کشفی کرده بودم که همین الان verify هم کردم.
رعنا از عربی اومده و معنی دختر یا زن احمق یا سبکمغز میده (مذکر: ارعن، مرد احمق). همین الانش هم رعنا رو در ادبیات روزانهشون به معنی سبکمغز استفاده میکنند. ولی ظاهرا قدیمها افراد قد بلند رو هم احمق میپنداشتند (نمیدونم چرا، شاید به این دلیل که زیاد به اینور اونور میخوردند!) و بهشون ارعن یا رعنا میگفتند! اینطوری رعنا به معنی قدبلند وارد ادبیات فارسی شده در حالی که خود اعراب هنوز رعنا رو مترادف احمق میدونند.
سلام به تمام رعناهای سرزمین
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - αɾια - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۰:۲۰ ق.ظ
با سلام ،کارشناس تولید، تکثیر و پرورش آبزیان هستم از مرکز بازسازی ذخایر ماهیان استخوانی 
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milestone - 23 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۴۱ ب.ظ
سالهاست نادیده گرفته میشوند و کار خودشان را میکنند؛ سالهاست محدودیت دارند و کار خودشان را میکنند؛ سالهاست برایشان حاشیه میتراشند و محدودیتها را بیشتر میکنند و باز کار خودشان را پیش میبرند... برای آنها چه فرقی میکند که رسانه ملی توجهی به مسابقه فینال جام ملتهای آسیا ندارد و نادیدهشان میگیرد؟ که درست زمانی که همه فوتبالدوستان پیگیر نتیجه این مسابقه هستند از شبکه تخصصی ورزشش هاکی روی یخ پخش میکند!
حالا یک بار دیگر و با شکست ژاپن این دخترها، این شیرزنان، بر قله آسیا ایستادند تا نشان دهند نه محدودیتها جلودارشان هستند نه نداشتن پخش تلویزیونی! آنها میتازند تا نشان دهند حقشان بیش از این حرفهاست و با پشتکار و غیرت این حق را پس خواهند گرفت. / خبرآنلاین
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۱:۳۷ ب.ظ
من نمیدونم چرا وقتی میخای یه کار جدیدی رو شروع کنی همش نکات منفی ش میاد به ذهن تا این حد که از انجام کار پشیمون بشی =ـ= :|
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RangiRangi - 23 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۳:۱۱ ب.ظ
کل کشور اینترنتی شده تو همه سازمان ها و اداره ها کامپیوتر هست و همشون هم شبکه داخلی دارن یا با شبکه سراسری سازمانشون در ارتباطن و هر اداره ای هم نیاز به مهندس کامپیوتر داره و خییل شنیدم اینو از کارمندای اداره های مخلف که مهندس کامپیوتر ندارن بخش کامپیوترشون رو دادن به شرکت های خصوصی!با این وضعیت تو کل استان ما تو سهمیه آزاد هیـــــــچ اداره ای مهندس کامپیوتر استخدام نمیکنه ولی مثلا کارشناس پایش محیط زیست از رشته مهندسی محیط زیست رو چرا!
تو کل استان تو سهمیه آزاد فقط چند نفر هنرآموز کامپیوتر تو آموزش پرورش استخدام میشه که تعدادشون به ده تا هم نمیرسه و اونم تو شهرستان هاست!
ما دخترها کارشناسی ملیله دوزی یا میل بافی یا آرایشگری میخوندم موفق تر بودیم و شاغل بودیم!
حتی پسرهای مهندس استان ما هم کارشناسی ملیله دوزی میخوندن موفق تر بودن و الان شغل داشتند!
میشناسم یه دختری رو که با مدرک دیپلم به لطف بند پ تو بانک دولتی استخدام شده سال ها قبل و بعدش تو پیام نور رشته تربیت بدنی خونده و الان کاری رو میکنه تو بانک که یه مهندس کامپیوتر باید بکنه! بعد خواستگار براش میاد تاکید میکنن که درآمدش باید حلال باشه و خود طرف هم پاک باشه! شاغل شدن خودش و کار کردنش به جای مهندسای کامپیوتر بیکار این شهر حق الناس نیست پس چیه؟ یعنی واقعا فکر میکنه درآمد خودش حلاله؟
همون بهتر برم سراغ سه تا برنامه قبلیم که در نهایت هر سه تا (یکی زودتر و یکی هم یکم دیرتر) به یه جا میرسه: اپلای!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Soldier's life - 23 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۳:۴۴ ب.ظ
دم بر وپچه های فوتسال دختران گرم تبریک به همه بابت این قهرمانی شیرین .
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - kilookiloo - 23 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۰:۵۹ ب.ظ
روزهایی که نیست حرف هایم را با دفتر خاطراتم میزنم , گاهی صفحه اولین آشنایی را باز میکنم و گاهی هم صفحه ای که در آن آخرین بار دیدمش , صفحه ای که فکر نمیکردم پایان این دفتر باشد. هر صفحه این دفتر در ظاهر یک صفحه و چندین خط خاطره بیش نیست ولی به هنگام مرور نیرویی جادوئی به آن جان میبخشد و جان مرا میگیرد. شاید داستان این دفتر را فرهادی نوشته , داستانی با پایان باز .
روزهایی که نیست زندگی رنگ دیگری دارد ; رنگ عجیب بی رنگی .
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ezra - 24 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۱:۰۶ ق.ظ
کریک هم رفت (
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۵:۴۴ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: یه کشفی کرده بودم که همین الان verify هم کردم.
رعنا از عربی اومده و معنی دختر یا زن احمق یا سبکمغز میده (مذکر: ارعن، مرد احمق). همین الانش هم رعنا رو در ادبیات روزانهشون به معنی سبکمغز استفاده میکنند. ولی ظاهرا قدیمها افراد قد بلند رو هم احمق میپنداشتند (نمیدونم چرا، شاید به این دلیل که زیاد به اینور اونور میخوردند!) و بهشون ارعن یا رعنا میگفتند! اینطوری رعنا به معنی قدبلند وارد ادبیات فارسی شده در حالی که خود اعراب هنوز رعنا رو مترادف احمق میدونند.
سلام به تمام رعناهای سرزمین ![[تصویر: biggrin.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/biggrin.gif)
مطمئنی رعنا بوده؟!
آخه یه "راعنا" هم داریم که خود قرآن استفاده ازش رو منع کرده!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۶:۱۲ ق.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۱:۰۶ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: مطمئنی رعنا بوده؟!
آخه یه "راعنا" هم داریم که خود قرآن استفاده ازش رو منع کرده!
بله منظورم از verify کردن پرسیدن از یک شخص مسلط (عرب) هست. رعنا از ریشهی الرعونه به معنی حماقت هست. اعراب به مرد احمق "ارعن"، و به زن احمق "رعنا" میگن.
و اما اینکه قرآن راعِنا رو نهی کرده هم اتفاقا در راستای حرف من هست. راعِنا میتونه از ریشهی "الرعی" و یا از ریشهی "الرعونه" باشه که در حالت اول معنی مهلت دادن، و در حالت دوم معنی تحمیق کردن هست و برای اینکه با هم اشتباه گرفته نشن، آیه اومده که از این فعل استفاده نشه! لغتنامهی دهخدا رو هم میتونید چک کنید.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۱:۰۹ ق.ظ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milad_Hosseini - 24 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۱:۳۷ ق.ظ
تمام ذوق و شوق قهرمان شدن فوتسال بانوان ایران توی آسیا یه طرف ، اون حرکت دست ندادن (اون فوتسالیست خانوم که اسمش رو هم نمیدونم) توی لحظه ای که جام رو میخواستن بدن، یه طرف....
یعنی چی واقعا این حرکت..درسته ما محدودیت داریم و زیر ذره بین هستن بازیکنان و با کوچکترین حرکتشون اسلام ناب محمدی به خطر میفته..ولی خب اینطوری نباید بی منظور از کنار طرف رد میشد، خیلی زشت بود، یارو دستش روی هوا موند...قشنگ می ایستاد احترام میذاشت میگفت ببخشید که نمیتونم دست بدم..من مسلمانم..(به عنوان مثال عرض میکنم)...
نظر شما چیه دوستان؟؟؟؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - WILL - 24 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۲۰ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۱:۳۷ ق.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: تمام ذوق و شوق قهرمان شدن فوتسال بانوان ایران توی آسیا یه طرف ، اون حرکت دست ندادن (اون فوتسالیست خانوم که اسمش رو هم نمیدونم) توی لحظه ای که جام رو میخواستن بدن، یه طرف....
یعنی چی واقعا این حرکت..درسته ما محدودیت داریم و زیر ذره بین هستن بازیکنان و با کوچکترین حرکتشون اسلام ناب محمدی به خطر میفته..ولی خب اینطوری نباید بی منظور از کنار طرف رد میشد، خیلی زشت بود، یارو دستش روی هوا موند...قشنگ می ایستاد احترام میذاشت میگفت ببخشید که نمیتونم دست بدم..من مسلمانم..(به عنوان مثال عرض میکنم)...
نظر شما چیه دوستان؟؟؟؟
اگه تو فیلم ببینید، دختر مورد نظر استرس داشت و میخواست به سرعت از موقعیت رد شه، و اقای رئیس فدراسیون هم به من اون مرده اشاره کرد و نشون داد که داستان چیه
یه همچین شرایطی برای خانم مریلا زارعی پیش اومد، کلی توضیح داد به طرف
البته مسلمانان سایر کشورهای اسلامی دست میدن ولی ما دست نمیدیم. اون بنده خداها هم حیرون موندن چطوریه که بعضی از مسلمونا دست میدن بعضیا نمیدست میدن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sanaz777 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۱:۱۲ ب.ظ
در دیاری که در او نیست کسی یار کسی
کاش یا رب که نیفتد به کسی کار کسی
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 24 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۲:۰۶ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۱:۳۷ ق.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: یعنی چی واقعا این حرکت..درسته ما محدودیت داریم و زیر ذره بین هستن بازیکنان و با کوچکترین حرکتشون اسلام ناب محمدی به خطر میفته..ولی خب اینطوری نباید بی منظور از کنار طرف رد میشد، خیلی زشت بود، یارو دستش روی هوا موند...قشنگ می ایستاد احترام میذاشت میگفت ببخشید که نمیتونم دست بدم..من مسلمانم..(به عنوان مثال عرض میکنم)...
نظر شما چیه دوستان؟؟؟؟
بله میتونست یه جوری بدون توضیح دادن به طرف بفهمونه که نمیتونه دست بده. چون اونجا که صدا به صدا نمیرسه. فکر کنم اون لحظه از هیجان گرفتن جام، نتونست رفتار مناسب نشون بده.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - ftmbghrn - 24 اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۳:۲۶ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۱:۳۷ ق.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: تمام ذوق و شوق قهرمان شدن فوتسال بانوان ایران توی آسیا یه طرف ، اون حرکت دست ندادن (اون فوتسالیست خانوم که اسمش رو هم نمیدونم) توی لحظه ای که جام رو میخواستن بدن، یه طرف....
نظر شما چیه دوستان؟؟؟؟
هول شده گمونم...تاحالا حتما همچین شرایطی براش پیش نیومده بوده...کلا از همه خیلی تند تند تشکر میکنه!
|