|
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - mohammadali1990 - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۰۱ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۸ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: ای بابا...ظاهرا ً رقبا ترکوندن...ینی واقعا ً هیچکی دور اولش تموم نشده؟؟ ب غیر از شبکه و س داده و ط الگوریتم آره تموم شدش
|
|
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - ندا۱ - ۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۳۲ ب.ظ
سلام یه کتب می خوام بگیرم برای آزمونای سالای گذشته نمیدونم چی بگیرم کدومشون بهتر جواب داده لطفا راهنماییم کنید در ضمن کارشناسی نرم خوندم اما برای ارشد تصمیم دارم هوش شرکت کنم مرسی |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - آرتا - ۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۵۰ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۳۲ ب.ظ)ندا۱ نوشته شده توسط: سلام سلام دوست عزیز . چند روز پیش یکی از بچه ها چند تا کتاب جامع تست واسه هدیه تو مانشت گذاشت یه نگاه بهشون بنداز کتابهای باحالی بودن. البته اگه تا حالا تموم نشده باشن
|
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - Mehran - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۳۸ ب.ظ
وای ی ی ی ی باورم نمیشه دارم درس می خونم... سیستم عامل فصل ۴ رو دارم میخونم |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - mohammadali1990 - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۲۸ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۳۸ ب.ظ)Mehran نوشته شده توسط: وای ی ی ی ی باورم نمیشه دارم درس می خونم... لووووولل .... ایول |
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - skygirl_00 - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۴۵ ب.ظ
ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختر به تمامی دخترای کنکوری موفق و با اراده مثل خودم، مبارک .... بچه ها ی کتاب یود اسمش یادم رفت دقیق: ۱۰۰۰ نکته برنامه سازی بود؟؟ واس برنامه سازی خوبه بخریم و از کیه؟ |
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - Mehran - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۵۸ ب.ظ
صفحه بندی و قطعه بندی گیجم کردن :| |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - آرتا - ۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۱۶ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۵۸ ب.ظ)Mehran نوشته شده توسط: صفحه بندی و قطعه بندی ........ :| یادش بخیر این جمله ی شما منو یاده قدیما انداخت وقتی داشتم از کتاب دکتر فهیمی می خوندم ، شاید ۵ یا ۶ بار این صفحه بندی و قطعه بندی رو خوندم یادمه از ۱۰ تا سوالش ۹ تاشو زدم فقط یکیش رو نزدم اونم از تننباوم اومده بود که من نخونده بودمش . توی معماری پترسون هم کامل این موضوع بحث شده . |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - Mehran - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۱۵ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۱۶ ب.ظ)آرتا نوشته شده توسط:(28 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۵۸ ب.ظ)Mehran نوشته شده توسط: صفحه بندی و قطعه بندی ........ :| یکم خوندمش از کتاب مقسمی دارم استفاده می کنم ۱۰ صفحه مونده که این فصل رو تموم کنم . بعد میرم سراغ تست هاش به امید اینکه با تست کامل درک کنم مسئله رو.... ![]() بعد ساعت ۱۲ به بعد ببینم بین تست های نظریه یا شروع کردن به خوندن مدار منطقی یکی رو انتخاب کنم
|
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - samaneh@90 - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۱ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط: سلام.منم ۲-۳ روز دباره راه افتادم شکر خدا!سلام چه گرایشی دوست داری؟ من شبکه میخونم یه دور مطالب رو خوندم البته تمرین حل نکردم فقط در حد اینکه بامطالب اشنا باشم امروز هم پارسه ثبت نام کردم
|
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - skygirl_00 - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۶ ب.ظ
ی سوال مگه شماره شیارها از قسمت بیرونی از ۰ شروع نمیشه؟ پس چرا موسوی تو سیستم عامل الگوریتم scan رو که میخواد ب سمت شیارهای بیرونی بره با شماره های بزرگتر انتخاب کرده!! |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - mohammadali1990 - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۹ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۱ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط:(28 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ب.ظ)sir_ams نوشته شده توسط: سلام.منم ۲-۳ روز دباره راه افتادم شکر خدا!سلام چه گرایشی دوست داری؟ منم هستم :دی |
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - sir_ams - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۶ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۱ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: سلام چه گرایشی دوست داری؟سلام خوش به حالتون که یه دور خوندین! من هنوز درست و حسابی نخوندم! تازه این ترمم ۱۷ واحد دارم که ۳تاش رو حذف میکنم میشه ۱۴ تا ۴ روووووووووووووووووووز! اونم تو ساعت های پراکنده! تازه من شهرستانم هستم و دور از خونواده! مشکلات غذا و.... هنوز درسایی مثه پایگاه و نرم و مدیریت رو نخوندم! هوش هم که خودم ندارم اما درسش رو این ترم دارم!من اگه خدا بخواد تلاشم برای امنیت هستش! من هنوز موندم آزمون کجا برم!!!! مهستان؟؟ پارسه؟؟ کجـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا؟(کش دار بخونید )(۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۹ ب.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط: منم هستم :دیبه به به به این همه رقیب! خب مثه این که من از همه عقب ترم! دعا میکنم که همه موفق باشیم |
|
گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - SarahRad - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ب.ظ
تو رو خدا اسم دور اول و اینا نیارید!!!!!!! من فقط چند تا از کتابارو تموم کردم!!!!!! یک استرسی میگیرم که نگو و نپرس!! |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ماه ( خواندن گروهی) - m@hboobe - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۴ ب.ظ
(۲۸ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ب.ظ)SarahRad نوشته شده توسط: تو رو خدا اسم دور اول و اینا نیارید!!!!!!! من فقط چند تا از کتابارو تموم کردم!!!!!! یک استرسی میگیرم که نگو و نپرس!! سارا جان اصلا استرس نگیر... ![]() من تازه امروز CLRS شروع کردم فقط هم تا فصل ۳ خوندم آخرش خیلی ریاضیاتی شد دیگه نتونستم تحملش کنم گذاشتمش واسه روز بعد! راستی امروز یه تاپیک پیدا کردم از مانشت مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |