یورو ۲۰۱۲ - نسخهی قابل چاپ |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۲۱ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۱ ب.ظ)Avicenna نوشته شده توسط: Group D مرسی گروه D! البته قهرمان نهایی در گروه E هست. |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۲۶ ب.ظ
طرفداران میلان کجایند؟ |
یورو ۲۰۱۲ - انرژی مثبت - ۲۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۳۷ ب.ظ
مگه یورو تموم نشده؟؟؟ الان هنوز بازیه؟ |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۴۲ ب.ظ
نه دیگه اینا لیگای یورو هستند! :دی |
RE: یورو ۲۰۱۲ - Masoud05 - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۰۰ ب.ظ
خوب شد که اطلاع رسانی کردید ، اصلا حواسم به فوتبال نبود |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ ب.ظ
ای بابا حیف نیست لیگ های به این زیبایی رو نبینیم! از این هفتم که سی ال و یووه |
یورو ۲۰۱۲ - Avicenna - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۳ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۲۶ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: طرفداران میلان کجایند؟ چطور مگه؟ اتفاقی افتاده؟ |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ ب.ظ
نه! شما راحت باشین! ولی خوب یکم به فکر باشین! این تیم چیه آخه! |
یورو ۲۰۱۲ - Avicenna - 26 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۲ ب.ظ
دیگه چیکار کنیم؟ اگه بودجه ما اندازه یوونتوس بود یک حرفی! ماسیمیلیانو دستش واسه ترکیب بسته ست! چند تا از بازیکن ها هم که تازه اضافه شدند! البته ما سال پیش و پیشتر هم بد شروع کردیم! ولی آخرش رو خوب تموم کردیم! من همیشه گفتم، بازم میگم، ما متعلق به همه دورانیم! :دی ، زیاد به این سه امتیازهای متوالی اول فصل دل نبندید، چون آخرش ما قهرمانیم! :دی پی نوشت: البته انگیزه اصلی جای دیگه ست، اروپا! حالا ببینیم این یوونتوس اونجا چیکار میکنه! میتونه ادامه رو راه میلان باشه یا نه! :دی (پخش مستقیم هم که هست). |
یورو ۲۰۱۲ - luna - 27 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۴۲ ب.ظ
من امیدوارم تو اروپا بتونین نماینده شایسته ای باشید! تو لیگ که فعلا نتونستین! |
یورو ۲۰۱۲ - zarei1991 - 27 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ب.ظ
فقط چلسی و بارسلون... |
RE: یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 29 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۰ ق.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۲ ب.ظ)Avicenna نوشته شده توسط: دیگه چیکار کنیم؟ اگه بودجه ما اندازه یوونتوس بود یک حرفی! ماسیمیلیانو دستش واسه ترکیب بسته ست!میلان ۰-۰ اندرلخت تحویل بگیرید! |
یورو ۲۰۱۲ - Avicenna - 29 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ ب.ظ
(۲۷ شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۴۲ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: امیدوارم تو اروپا بتونین نماینده شایسته ای باشید! ما همیشه نماینده شایسته ای بودیم و اگه شانس با ما یار باشه و به جام یوفا نریم، ان شاء ا... این دفعه هم خواهیم بود! (۲۹ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۰ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: میلان ۰-۰ اندرلخت اِ دیشب بازی بود مگه؟ نتیجه واقعا عالی ای گرفتیم، با توجه به بازی های قبل، پیش بینی یه باخت دیگه تو سن سیرو رو داشتم، اما الان خیلی خوشحالم! چشم انداز بلند مدت میلان اینه که تا ۲۰۲۰ با گرفتن دو تا کاپ Cl رئال رو از پرافتخارترین تیم اروپا بکشه پایین! ما قعلا ۷ سال دیگه وقت داریم! با اینکه من هنوز معتقدم همین امسال هم قهرمانیم! |
RE: یورو ۲۰۱۲ - blackhalo1989 - 29 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۴۳ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ ب.ظ)Avicenna نوشته شده توسط: اِ دیشب بازی بود مگه؟بیا اینم از طرفدارای میلان که نمیدونن بازی CL تیمشون کیه شما ۲ تا CL بگیرید تازه میشید اندازه ما. هنوز خیلی فاصله دارید |
یورو ۲۰۱۲ - Avicenna - 29 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۲۰ ب.ظ
(۲۹ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۴۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: هنوز خیلی فاصله دارید زیاد هم خوشحال نباشید! مثل اینکه به اون تک ستاره انحصاری بالای آرم میلان توجه نکردید! رئال مادرید از لحاظ افتخارات (مجموع جام ها) تو اروپا بعد از میلان دوم و تو جهان به ترتیب بعد از میلان، بوکاجونیورز و ایندیپندنته دارای عنوان چهارم هست! هنوز خیلی فاصله دارید! |