![]() |
برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - نسخهی قابل چاپ |
برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - renaz - 21 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۹ ب.ظ
دوستان آی تی درس معماری برای گرایش آی تی هست یا نه؟؟ ![]() |
RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - kazhal@ - 21 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۳۵ ب.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۹ ب.ظ)renaz نوشته شده توسط: دوستان آی تیسلام...نه نیست... |
RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - moosavi12 - 21 تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۱۱ ب.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۴۵ ب.ظ)srahimi نوشته شده توسط:(21 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۵۳ ب.ظ)Baranmalihe نوشته شده توسط: سلام عزیزان سلام میشه لینکش رو بگذارید؟ |
RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - vahid_sh@hotmail.com - 21 تیر ۱۳۹۴ ۰۶:۲۶ ب.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۵۴ ب.ظ)help2010 نوشته شده توسط: بچه ها آزمونای پارسه خوب نیستن الکی نرید سلام دلیل قانع کننده بیارید لطفا |
برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - kazhal@ - 21 تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۳۰ ب.ظ
چه گرایش ها تغییر کنه، چه نکنه، معماری واسه گرایش آی تی و تجارت نیــست! این دیگه منفی دادن داره؟!O_o . . . . +بعضیـا هنوز فلسفه منفی و مثبت این سایت رو متوجه نشدن، میــخوان کنکور ارشــــــــد هم بدن ![]() |
برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - arash691 - 21 تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۱۹ ب.ظ
تخصصی رو هم دارید ؟ ممنون میشم اگه اپلود کنید |
برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - aida! - 21 تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۳۹ ب.ظ
ا!! ![]() RENAZ لینک زیرو الان پیدا کردم برنامه ریزی برای کنکور زبانه ولی با تغییر میشه استفاده کرد: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. این لینک هم فایل اکسل برنامه ریزیه که البته درسهاش باید عوض بشه چون برای رشته صنایعه : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. (۲۱ تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۳۰ ب.ظ)majoit نوشته شده توسط: چه گرایش ها تغییر کنه، چه نکنه، معماری واسه گرایش آی تی و تجارت نیــست! کیف منفی دادن مثل خوبها بدها نوشتن مبصر کلاسه انگارکی ![]() ![]() |
برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - arashdn - 21 تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۰۱ ب.ظ
سلام دوستان من فرصت نکردم تمام صفحات تاپیک رو بخونم ، یه راهنمایی از دوستان میخوام. نمیدونم قبلا مطرح شده یا نه... به نظرتون واسه نرم افزار تو کدوم یکی از آزمون های آزمایشی شرکت کنم بهتره؟ سوالاش استاندارد باشه و جامعه اماریش هم بالا باشه ممنون |
RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - kianooshamiri - 21 تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۳۴ ب.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۱۲ ب.ظ)vahid_sh@hotmail.com نوشته شده توسط: بودجه بندی دروس مشترک اگه میشه بودجه بندی دروس ریاضی و تخصصی نرم افزار رو هم بذارید مرسی |
برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - arashdn - 21 تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۳۰ ب.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۴۵ ب.ظ)srahimi نوشته شده توسط: توی بخش برنامه ریزی فروم، مشاوره های آقای جهانی رو بخونید. توشون به جواب سوالاتون میرسیدممکنه لینک مطلب رو لطف کنید؟ |
برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - mmm1374 - 21 تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۴۴ ب.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۱۲ ب.ظ)vahid_sh@hotmail.com نوشته شده توسط: بودجه بندی دروس مشترکسلام برادر وحید جان ممنون از لطفت بخاطر این بودجه بندی که در اختیارمون گذاشتی |
RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - vahid_sh@hotmail.com - 21 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۲۱ ب.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۳۴ ب.ظ)kianooshamiri نوشته شده توسط:(21 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۱۲ ب.ظ)vahid_sh@hotmail.com نوشته شده توسط: بودجه بندی دروس مشترک چشم |
RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - renaz - 21 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۴۳ ب.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۳۵ ب.ظ)majoit نوشته شده توسط:(21 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۹ ب.ظ)renaz نوشته شده توسط: دوستان آی تیسلام...نه نیست... ممنون دوست عزیز ![]() ![]() |
برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - ha.n - 21 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۴۷ ب.ظ
سلام دوستان لطفا منبع تست و یادگیری درس با سرفصلهای کامل برای درس شبکه معرفی کنید. من کتاب شبکه ۱ پارسه رو گرفتم. میخواستم بدونم شبکه ۲ اش کی میاد پس؟ به من هیچ تضمینی ندادن! باتشکر از همه شما خوبان. از ته دل ارزو میکنم موفق باشید همتون |
RE: برنامه ریزی برای ارشد ۹۵ از الان لطفا همراهی کنید - renaz - 21 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۵۲ ب.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۴۷ ب.ظ)ha.n نوشته شده توسط: سلام دوستان سلام من هم شبکه۱ گرفتم ولی فک نکنم شبکه ۲ اصلا باشه!!چون توو سایت پارسه هم نبود..اگه هست لطفا اطلاع بدید |