![]() |
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ تا تاریخ ۱۳ شهریور - نسخهی قابل چاپ |
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ در تاریخ ۱۱ تا ۱۳ شهریور - hosseini25 - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۲ ق.ظ
منم یه سوال رو دلم مونده . چرا وقتی نتایج وسط شهریور قراره بیاد و مهر هم که کلاسا شروع میشه آزمونو بهمن برگزار میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ در تاریخ ۱۱ تا ۱۳ شهریور - انرژی مثبت - ۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ق.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۲ ق.ظ)hosseini25 نوشته شده توسط: منم یه سوال رو دلم مونده .احتمالا چون وقت داشته باشن بررسی کنن! |
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ در تاریخ ۱۱ تا ۱۳ شهریور - ghaderiyaser - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۴۹ ق.ظ
پارسال نتایج هشتم شهریور اومد ولی امسال احتمال زیاد دیرتر میاد. ( سنجش قابل پیش بینی نیست ). |
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ در تاریخ ۱۱ تا ۱۳ شهریور - morelo - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ ق.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ق.ظ)alirrrrrr نوشته شده توسط:(01 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۲۱ ب.ظ)Alidousti نوشته شده توسط:: D نه فک کنم بیشتر استرسش گرفتتم(01 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۱۸ ب.ظ)alirrrrrr نوشته شده توسط: فک کنم اگه خدایی نکرده اینطوری بشه باید در اسرع وقت متواری بشمسلام. شبانه علم وصنعت قبولی/ بدترین حالتشم روزانه اصفهان(اگه انتخاب کرده باشی) |
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ در تاریخ ۱۱ تا ۱۳ شهریور - somayeh kashefi - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۹ ق.ظ
استرس بدجوری رو من تآثیر گذاشته .....حالا من فک میکنم آخه من درست انتخاب رشته کرده کردم ؟نکنه اون موقع کامل نشده انتخابم؟اصلآ کد رهگیری اومد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() |
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ در تاریخ ۱۱ تا ۱۳ شهریور - hosseini25 - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۴ ق.ظ
منم این فکرا میاد توی ذهنم.میرم همه انتخابامو دوباره چک میکنم |
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ در تاریخ ۱۱ تا ۱۳ شهریور - alirrrrrr - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۹ ق.ظ)somayeh kashefi نوشته شده توسط: استرس بدجوری رو من تآثیر گذاشته .....حالا من فک میکنم آخه من درست انتخاب رشته کرده کردم ؟نکنه اون موقع کامل نشده انتخابم؟اصلآ کد رهگیری اومد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منم نمیدونم چرا همش فک میکنم معدلمو درست وارد نکردم ![]() ![]() |
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ در تاریخ ۱۱ تا ۱۳ شهریور - svk7 - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۸ ب.ظ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() رررررررررررررتبم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ در تاریخ ۱۱ تا ۱۳ شهریور - Masoud05 - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۱۹ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ب.ظ)alirrrrrr نوشته شده توسط:(02 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۳۹ ق.ظ)somayeh kashefi نوشته شده توسط: استرس بدجوری رو من تآثیر گذاشته .....حالا من فک میکنم آخه من درست انتخاب رشته کرده کردم ؟نکنه اون موقع کامل نشده انتخابم؟اصلآ کد رهگیری اومد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منم عین شما ، همش استرس دارم که نکنه چیزی رو ( مخصوصا معدل کاردانی ) اشتباه وارد کرده باشم و اینجور حرفا اما میدونم علتش اینه که خیلی منتظر نتایجبودیم و خیالاتی شدیم ![]() |
RE: اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ در تاریخ ۱۱ تا ۱۳ شهریور - شاپری - ۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۳۴ ب.ظ
: (۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۸ ب.ظ)svk7 نوشته شده توسط: رتبتون نزدیک رتبه منه چقد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ در تاریخ ۱۱ تا ۱۳ شهریور - fatemeh85 - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۳۸ ب.ظ
چه جالب فکر میکردم فقط منم که فکر میکنم انتخاب رشتمو کامل انجام ندادم یا یه چیزی رو ناقص وارد کردم ...تازه الان فکر میکنم نکنه کد دانشگاههارو اشتباه وارد کرده باشم ... نگو این بلا همه گیره بوده ![]() (۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۲ ق.ظ)hosseini25 نوشته شده توسط: منم یه سوال رو دلم مونده . چون مردم آزارن. ![]() خوششون میاد مهندسای مملکتو بزارن سرکار ![]() |
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ در تاریخ ۱۱ تا ۱۳ شهریور - esi - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۵۴ ب.ظ
عجب تاپیک استرس زایی. اگه تا ۱۳ ام هر روز به این تاپیک سر بزنم یه ۲و۳ سالی از عمرم کم میشه ![]() خدا چیکار کنه باعث و بانیشو . ببین چه بلایی سر جوونای مهندس ![]() پس بیخیال شیم تا ۱۳ بهتره ، البته بعضی وقتا واقعا نمیشه اما می تونیم استرسو کمتر کنیم |
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ در تاریخ ۱۱ تا ۱۳ شهریور - انرژی مثبت - ۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۰۶ ب.ظ
به نظرم با توجه به این که تا۱۱ ام اجلاس سران هست پس به اختمال زیاد ۱۲ ام که شنبه هست نتایج رو میدن ۱۱ام رو منتظر نباشید ![]() |
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ در تاریخ ۱۱ تا ۱۳ شهریور - shahram_sharifnia - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۷ ب.ظ
حالا تا الان به تاریخ نتایج اصلاْ فکر نکرده بودم داشتم واسه ساعات دربی لحظه شماری می کردم نکنه دربی عقب بیافته؟ |
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ۹۱ در تاریخ ۱۱ تا ۱۳ شهریور - zohour - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۱۰ ب.ظ
من از سیستم پاسخگویی سنجش سوال کردم این طوری جواب داد -پیش بینی ها بر این است که جواب نهایی دهه اول شهریور اعلام می شود- |