تالار گفتمان مانشت
حال و احوال دوستان تا نتیجه آزاد۹۱ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
RE: حال و احوال دوستان تا نتیجه آزاد۹۱ - javid_1110 - 13 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۸ ب.ظ

(۱۳ تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۰ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط:  
(13 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۲ ب.ظ)javid_1110 نوشته شده توسط:  آره خب ولی میگن ظرفیت آی تی قزوین فقط ۲۴ نفره :|

بله پارسال ۲۴ نفر تو مرحله اول گرفت.
در مرحله دوم یا همون تکمیل ظرفیت رو خبر ندارید چند نفر میگیرند؟

حال و احوال دوستان تا نتیجه آزاد۹۱ - Aurora - 13 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۹ ب.ظ

نه اطلاعی ندارم. تو لینک زیر درصدای قبولی پارسال هست.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

فقط این رو می دونم که پارسال ازاد قزوین یکسری دانشجو هم برای واحد علوم تحقیقاتش گرفت. نمی دونم برای شبکه هم گرفت یا نه. ولی اگه گرفته باشه یعنی بیشتر از مرحله اول و دوم دانشجو گرفته.

حال و احوال دوستان تا نتیجه آزاد۹۱ - javid_1110 - 13 تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۰۱ ب.ظ

مرسی مخصوصا در لینک زیر کارنامهای جالب و عجیبی قرار داشت ..

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

حال و احوال دوستان تا نتیجه آزاد۹۱ - soli - 14 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ ب.ظ

دوست عزیز این فایل فقط مربوط به it هستش - اگه نرم افزارم درارید زحمتش بکشید ما هم استفاده کنیم - ممنون می شم

RE: حال و احوال دوستان تا نتیجه آزاد۹۱ - Amin.rad - 14 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۸ ب.ظ

امسال که نسبت به پارسال نرم افزار ۵ شهر اضافه شده حتی رشته های دیگه هم می دونم چند شهر اضافه شده از جمله، ای تی که قبلا فقط قزوین بود الان فکر کنم گرمسار هم اضافه شده حالا نمی دونم به خاطر متقاضی زیاد بوده ؟یا نه؟
کلا شهر ها که اضافه شده ولی ظرفیت هر شهر رو نمی دونم ولی شنیدم که اونم ۲۰ درصد می خوان اضافه کنن البته اینا حرف زیاد میزنن مثل کلید دادنشون یه حو دیدی کم کردنBig Grin
ولی من خودم نمیدونم نرم افزار امسال نسبت به پارسال اسون بود یا سخت ، چون اگه مثل پارسال بوده باشه سوالات یا در حد اون در صد ها میاد پایین فکر کنم با ۳۰، ۴۰ در صد هم بشه قبول شد با توجه به کارنامه پارسال اگه نه مثل سال های قبلش باشه که در صد ها باید فضایی باشهSad الان نگید وقت کم بود در صد ها میاد پایین میره بالا برای کسی که اسون بوده باشه تو همون وقت کمش تست هایی که میتونسته رو میزده !
چون نگاه کنید ریاضی امسالش نسبت به پارسال اسون بود به جزء سیستم عامل که تقریبا مثل پارسال بود .
البته این نظر منه ها!Big GrinCool

[/quote]

RE: حال و احوال دوستان تا نتیجه آزاد۹۱ - kimiagar - 17 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۱ ق.ظ

(۰۸ تیر ۱۳۹۱ ۰۵:۵۹ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط:  نه بابا ناراحت نباش انشاالله که قبولی . کی گفته ظرفیت رو پایین میارن. اگه ظرفیت امسال بیشتر از پارسال نشه کمتر نمیشه. تا نتایج بیاد می خوای ناراحت باشی. هر چی بوده تموم شد.

ممنون حق با شماستSmile

حال و احوال دوستان تا نتیجه آزاد۹۱ - soli - 17 تیر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۴ ب.ظ

امیدوارم دوست عزیز هنوز ۲ ماه دیگه مونده تا نتایج و من بی صبرانه منتظر وای خدای من خیلی سخت انتظار . . .

حال و احوال دوستان تا نتیجه آزاد۹۱ - soli - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۲۴ ب.ظ

بچه ها من امروز زنگ زدم مرکز آزمون - گفتم نتایج ارشد کی میاد ؟ - گفتن سه شنبه - یعنی ۲۱ شهریور - بهشون گفتم اخبار اعلام کرد ۲۰شهریور - گفت نه بعید می دونم همون سه شنبه نتایج روی سایت هستش - احتمالا این دیگه درست باشه ......

RE: حال و احوال دوستان تا نتیجه آزاد۹۱ - amirh - 19 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ق.ظ

ای بابا AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
دارم منفجر می شوم!!!!!!! آزمون کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد بعد از آزمون کارشناسی ارشد برگزار شد اون وقت نتایج شو زودتر از ارشد که اردیبهشت برگزار شد می دهند ExclamationExclamationExclamationHuhHuhHuhHuhHuhHuh
------------------------------------------
دکتر ناصر اقبالی رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در مصاحبه ای با خبرنگاران اعلام کرد: نتایج آزمون کاردانی پیوسته سال ۹۱ دانشگاه آزاد اسلامی از ساعت ۹ صبح روز یکشنبه ۱۹/۶/۹۱ از طریق پایگاه اعلام نتایج مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس
اعلام خواهد شد.
------------------------------------------
ConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfused

حال و احوال دوستان تا نتیجه آزاد۹۱ - soli - 20 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۱۷ ب.ظ

وای دارم می میرم از استرس زیاد - فردا نتایج میاد - خدا جون کمکم کن قبول بشم - وایییییییی

حال و احوال دوستان تا نتیجه آزاد۹۱ - somaye.h - 20 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۴۹ ب.ظ

خدایااااا به ما کمک کنSad(((((((((((((((

حال و احوال دوستان تا نتیجه آزاد۹۱ - *Najmeh* - 20 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۵۱ ب.ظ

دیگه خسته شدم امروز تموم نمیشه که فردا بیاد ببینم چه باید بکنمSmile

RE: حال و احوال دوستان تا نتیجه آزاد۹۱ - happyfeat - 20 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۴۱ ب.ظ

(۲۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۵۱ ب.ظ)*Najmeh* نوشته شده توسط:  دیگه خسته شدم امروز تموم نمیشه که فردا بیاد ببینم چه باید بکنمSmile

قبول دارم . امروز اصلا ثانیه ها نمیگذره

حال و احوال دوستان تا نتیجه آزاد۹۱ - mehdi67ma - 20 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۳۰ ب.ظ

ان شالله همه قبول بشن. ما هم یه جایی قبول بشیم. هر جا باشه میرم بهتر از سربازیه

حال و احوال دوستان تا نتیجه آزاد۹۱ - maryam_f - 20 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۱۳ ب.ظ

من چرا استرس دارم !!!!؟ معروفم به بی خیالی !!

شانس ما همین فردا عصر هم اکیپ بچه های دانشگاهمون صفاسیتی گذاشتن ! قبول نشم توی جمع خیلی گناه دارم !!