![]() |
آیا خلاصه نویسی لازمه؟ - نسخهی قابل چاپ |
آیا خلاصه نویسی لازمه؟ - ghaderiyaser - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۷ ب.ظ
بله روی برگه آ۴ |
RE: آیا خلاصه نویسی لازمه؟ - Masoud05 - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ب.ظ
من درسایی مثل مدار و معماری که شکل زیاد داره روی A4 ترجیح میدم و اونایی که متن زیاد داره روی کاغذ کلاسور |
آیا خلاصه نویسی لازمه؟ - Bache Mosbat - 26 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۹ ب.ظ
بعضی ها مخصوصا بین خانم ها بیشتر دیده شده این پدیده. وقتی خلاصه می نویسن از خود کتاب مرتب تر و رنگی رنگی تر می نویسن. یه جوری خلاصه بنویسین که فقط خودتون بفهمین و وقت زیادی براش نذارین. چون فرسوده می شین و دچار وسواس. یه نکته ی دیگه به نظرم اینکه بین خلاصه هاتون حتما فاصله بذارین ته برگه ها. شاید بعد از دوره ی مجدد بخواین مطالبی رو بهش اضافه کنین. |
RE: آیا خلاصه نویسی لازمه؟ - Masoud05 - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۳ ق.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۹ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: یه نکته ی دیگه به نظرم اینکه بین خلاصه هاتون حتما فاصله بذارین ته برگه ها. شاید بعد از دوره ی مجدد بخواین مطالبی رو بهش اضافه کنین. لیست های پیوندی این ایده رو بهمون داده که هر وقت برگه کم اومد ، برگه اضافه کنیم ، برنامه نویسی با ساختارهای غیر پویا مثل آرایه بهمون میگه وقتی کار تمومه ، یکم صفحه خالی برای رشد برنامه ( جزوه ) بزار پس تقریباً شالوده جزوه که تموم شد (تا قبلش هر جا نیاز بود برگه بطور دینامیک اضافه میشد ) چند تا برگه در انتهای هر فصل بزارین ![]() |
آیا خلاصه نویسی لازمه؟ - MSZ - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۷ ق.ظ
عالیه بقیشم بزارین لطفا |
RE: آیا خلاصه نویسی لازمه؟ - ghaderiyaser - 27 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۰ ق.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۷ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط: عالیهعکس گرفتن، مرتب کردن، ظبقه بندی کردن و... کار حوصله بریه. اگه دوستان زیادی بخوان من رو سایت میذارم. در غیر این صورت من به احترام حرفم براتون ایمیل میکنم . تمام فایل هارو |
آیا خلاصه نویسی لازمه؟ - ghaderiyaser - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۴ ب.ظ
کسی هست منو راهنمایی کنه چطور یک فایل ۴ مگی رو آپلود کنم؟ خلاصه ساختمان داده مقسمی. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
آیا خلاصه نویسی لازمه؟ - ghaderiyaser - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۸ ب.ظ
خلاصه معماری مانو مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
آیا خلاصه نویسی لازمه؟ - MSZ - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۷ ب.ظ
فایل رو زیپ کنین و بعدش آپلودش کنین. فکر نمی کنم محدودیت حجمی داشته باشه... |
آیا خلاصه نویسی لازمه؟ - mr-sky - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۹ ب.ظ
فایل zip یا اگر پی دی اف هست؟ با do pdf به بخش های متعدد تقسیم کنید از خلاصه اتونم بسیار تشکر |
آیا خلاصه نویسی لازمه؟ - ghaderiyaser - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۱ ب.ظ
خواهش میکنم. حجمشون کمه. زیپ نمیخواد. میخواد؟ |
آیا خلاصه نویسی لازمه؟ - mr-sky - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۳ ب.ظ
منظورمون اون فایل ۴مگی بود شما کذوم شهر هستید جهت اینکه اگر بشه خلاصه ها را یکی از دوستان که اسکن داره اسکن کنه میپرسم بازم از لطفتون ممنونم |
آیا خلاصه نویسی لازمه؟ - ghaderiyaser - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۲۰ ب.ظ
من کرمانشاه میشینم. اگه اسکنر گیر آوردم خودم اسکن میکنم میزارم. هنوز خلاصه دارم. زیادن |
RE: آیا خلاصه نویسی لازمه؟ - ghaderiyaser - 06 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ب.ظ
خلاصه گسسته در لینک زیر(کیفیتش خوبه ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: آیا خلاصه نویسی لازمه؟ - Shokoufe.S - 07 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۳ ق.ظ
مرسی آقای قادری هم واسه راهنمایی های مفیدتون هم واسه این کارای قشنگتون ![]() |