|
|
استخدام مخابرات ایران - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: استخدام مخابرات ایران - kashir - 18 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۰۵ ب.ظ
لااقل یه خرده ظرفیت هارو بالاتر میبردن که فردا بین پارتی ها دعوا نشه ![]()
|
RE: استخدام مخابرات ایران - aatwo - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۰ ق.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۹ ق.ظ)sepid نوشته شده توسط: یه سوال الان اینجا پیش میاد اینه که واقعا اینا ۲۵هزار تومن پول ثبت نام واسه هر شخصی رو میخوان چی کار کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حساب کنید تو تموم ایران ۵۰۰۰۰ هزار نفر شرکت کنند میشه ۱۲۵۰۰۰۰۰۰۰ احتمالا کسری آوردن!!! |
|
استخدام مخابرات ایران - Premier Homme - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۲ ق.ظ
بچه ها شما اگر ۶۰-۷۰ تومن داشتید چه کاری راه مینداختین ؟ |
|
استخدام مخابرات ایران - ali - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۰ ق.ظ
زن می گرفتم. وقتی هم آخره شب می آمدم خونه دااااد می زدم زن من شووووووووم می خوام
|
RE: استخدام مخابرات ایران - aatwo - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۰ ب.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۲ ق.ظ)Premier Homme نوشته شده توسط: بچه ها شما اگر ۶۰-۷۰ تومن داشتید چه کاری راه مینداختین ؟ منظورت ملیونه یا میلیارده؟
|
استخدام مخابرات ایران - Parva - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۵۹ ب.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۲ ق.ظ)Premier Homme نوشته شده توسط: بچه ها شما اگر ۶۰-۷۰ تومن داشتید چه کاری راه مینداختین ؟دوستان داریم بحث اینجا رو به بیراهه میکشیم. واقعا بحث جالبی میشه ولی اگه بشه تو یه تاپیک جدا بزاریمش من ارسال بی ربط خودم رو پاک کردم ممنون میشم بقیه هم این کارو بکنن، از بحث استخدام خارج نشیم. |
|
استخدام مخابرات ایران - engeneer_19 - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۵ ب.ظ
من که ۲۵ تومن رو با اینکه زور بود دادم توکل به خدا ببینیم چطور میشه فعلا که انگار باید اول پذیرش بشی بعد آزمون اوکی بشی بعد بری مصاحبه هفت خان رستم داره آزمون نمونه سوال ندارید بذارید؟ |
استخدام مخابرات ایران - SarahArshad - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۱۱ ب.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۲ ق.ظ)Premier Homme نوشته شده توسط: بچه ها شما اگر ۶۰-۷۰ تومن داشتید چه کاری راه مینداختین ؟دقتر خدمات ارتباطی . البته یه جا ومحله ای که نداشته باشه .میگیره چون زمینه کاریش زیاده از تعویض دفترچه تا اقلام پستی تا عابر بانک ووووو .یه بررسی کنید ودنبالش رو بگیرید مخصوصا اگه ملک از خودتون باشه یا رهن کامل کنید .مجوز توی اهواز ۲۰ تومنه ووسائل دفتری هم که می خواد حدود ۵ تومنی برات در میاد .یه مقدارش روهم بده رهن کامل .ریسکش هم پایینه اگه نگرفت پول رهنت که سر جاشه .پول وسائل هم که قیمتر نداره در حد ۵ تومن یا نهایت ۷ تومن ( منظورم میز وکامپیوتر ووو) فقط پول مجوزت میشه که اون هم می تونی بفروشیش امتیازت رو وقیمتش در همه حال در حال افزایشه پس میشه روش فکر کرد . تازه فکر کنم لزومی نداشته باشه همش رو بدی یه مقداری هم میمونه می تونی بزاری بانک سودش رو بگیری این هم خودش یه کمکی هست برات . یه پیشنهاد دیگه اینکه برو دنبال طرحهای اقتصادی بگرد .تو بخش تولید وکشاورزی طرح های خوب زیادی هست |
استخدام مخابرات ایران - Msccom - 19 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۲۰ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۵۸ ب.ظ)zzsnowdrop نوشته شده توسط: اینجوری به جرم داشتن حجاب عذرمون رو خواستن.خدا خیرشون بده!!به یکی به بی حجابیش گیر میدن و به اون یکی به حجابش!!البته بنظر من شایدم محجبه ها کار بلدترن یا شایدم تو کارشون خیلی خیلی خیلی خدا رو در نظر میگیرن و باعث آبادانی مملکت اسلامی میشن!!!که بیشتر اونارو به حساب میارن!!! حالا من یه جا رفتم تو یه اداره واسه درخواست کار ،طرف برگشت با یه لحن بد بهم گفت کی شمارو معرفی کرده؟؟!!!!!!!منم با عصبانیت گفتم :قراره کسی منو معرفی کنه؟؟؟؟؟؟بله خدای بالای سرم معرفیم کرده!!!بعدشم درشو محکم کوبوندم و اومدم بیرون و با خودم عهد کردم حتی اگه از گرسنگی بمیرم هم به این گرگای خدانشناس التماس کار نکنم |
RE: استخدام مخابرات ایران - Mahla Mehr - 20 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۷ ب.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۴ ب.ظ)mammad_asir نوشته شده توسط: سلام تو شرایط استخدام اعلام نکردن پس به احتمال زیاد بومی بودن مهم نیست. |
RE: استخدام مخابرات ایران - Mahtab_m - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۱ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۵ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: کسی تونسته ثبتنام کنه پول رو هم پرداخت کنه؟ من هر کاری می کنم تو صفحه پرداخت نمی ره. خیلی هم سایتش کنده. همش ارور می ده. بله من ثبت نام کردم . از مرورگر Firefox استفاده کنید. |
|
RE: استخدام مخابرات ایران - Sunshine Off - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۳ ب.ظ
بچه ها ادبیات و اندیشه را از روی چی میخونید؟ |
|
استخدام مخابرات ایران - arixooo - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ ب.ظ
منکه میگم برید کتاب سوم و پیش دانشگاهیتون رو پیدا کنید و بخونید...همه سوالاش از اون کتاب ها میاد...یه سری کتاب ها هستند که مجموعه سوالات عمومی و تخصصی آزمون های استخدامی شرکت های مختلف رو جمع کردن توی یه کتاب...اینارو هم بخونید بد نیست...اکثر سوالاتشون تکراری ان... |
|
استخدام مخابرات ایران - mammad_asir - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۵۲ ب.ظ
راستی اگه استخدام شدیم حقوق چنده؟کسی میدونه؟ اگه ارشد قبول شدیم میتونیم بریم؟ اگه بعد استفا بدیم چی میشه دقیقا؟ |
RE: استخدام مخابرات ایران - saharp - 21 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۵ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: کسی تونسته ثبتنام کنه پول رو هم پرداخت کنه؟ من هر کاری می کنم تو صفحه پرداخت نمی ره. خیلی هم سایتش کنده. همش ارور می ده.واقعا سایت به این مزخرفی تا حالا ندیده بودم کلی وقتمو گرفت
|