تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - نسخهی قابل چاپ |
تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - Bache Mosbat - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۹ ب.ظ
می تونین تشریف بیارین مرکز علوم ستاره شناسی مهمون ما |
RE: تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - انرژی مثبت - ۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ ق.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۵ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: اشکال نداره!!!خب این چه ساعتیه؟ البته واسه من که فرق نمی کنه حالا این دفعه نشد ۱۰۵ سال دیگه می بینم دفعه قبلی کار پیش اومد نشد ببینمش (۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۹ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: می تونین تشریف بیارین مرکز علوم ستاره شناسی مهمون مابه به مهمونی! کی تشریف بیاریم حالا؟ الان که دقت می کنم می بینم از عنفوان کودکی به ستاره شناسی علاقه شدیدی داشتم خب حالا وسائل چی بیاریم واسه این که ۷-۸ روزی بمونیم ؟ اگه اقا فرداد ساعت دقیق بگن بهتره چون ممکنه فردا صبح زود باشه واسه این همین الان وسائلمون رو جمع کنیم ----------------- از شوخی گذشته فکر کنم همین جوری نمی شه دید خانم بچه مثبت بجای ما هم ببینیدش |
تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - imi - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ ق.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۴ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: انجام چنین کاری از نظر علمی محال هست. میدونید تابوندن نور به چنین سطحی چقدر انرژی میخواد؟ چنین شایعاتی قبلاً هم صورت گرفته. به نظر من به این راحتی نمیشه این موضوع رو رد کرد. حتی اگه امشب هم این کار صورت اصلا نمیشه با این اطمینان گفت از نظر عملی محال هست! روی جه حسابی؟ به چه دلیل؟ خیلی از دستاورد های بزرگ اولش در تخیل فقط ممکن بودن. (۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۵ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: سطح ماه دارای بارشهای شهابی وحشتناکی هست که عملاً امکان فرود رو خیلی کم میکنه. تا جایی که من می دونم بارش شهابی دائم نداره. بارش شهابی به تعداد بسیار زیادی شهاب که در مدت کمی به سطح یک سیاره برخورد می کنن گفته میشه. مثل بعضی مواقع که زمین هم این چنین وضعی رو داره. دست کم طوری نیست که فرود رو با مشکل جدی مواجه کنه. (۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۵ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: از طرفی عبور از جو ماه هم کار سادهای نیست. ماه جو نداره! داره؟؟؟ اصلا سطح ماه باد نمیاد. برا همین میگن هنوز جای پای نیل آرم استرانگ روی ماه هست. منظور از جو چیزی مثل جو زمین هست وگرنه گازهای بسیار ناچیز و بسیار رقیق تر از جو زمین رو داره. (۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۵ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: خیلیها اعتقاد دارن که فرود بر ماه یه مانور تبلیغاتی بوده. جدیداً سوتیهای فتوشاپی هم توی تصاویر فرود پیدا شده نکته جالب اینه که اگه فرود بر ماه کار شدنیای بود بعد از اون سالها هم انسانهایی بر روی ماه رفت و آمد میکردن. چه اینکه به هر حال تکنولوژی این سالها خیلی برتر از سالهایی هست که ادعای فرود بر ماه مطرح میشه.این موضوع به این سادگی هم نیست! درست نیست این قدر مطمئن در این مورد حرف زد و یه سری هم فکر کنن که الان کاملا معلوم شده که این حرف درست نبوده. یه سری ایراد ها وارد شده و خیلی هاشون رو ناسا جواب داده. البته بحثش زیاده ولی در کل نظر شخصی من در این مورد این هست که یا به ماه رفتن یا اگه نرفتن با روسیه به یه توافقی رسیدن که این موضوع رو لو ندن. اون موقع ماهواره های روسی توی فضا بودن و اگه دست یادم باشه یکیشون پشت ماه بود. یعنی جایی که فرود اومدن. از این گذشته کشتی های روسی نزدیک سواحل آمریکا بودن و می تونستن خروج از جو رو بررسی کنن. جدیدا تو یه سری عکس های دقیق که از ماه هم منتشر شده انگار هنوز اون وسیله ای که باهاش روی ماه فرود اومدن معلومه. به هر حال به سادگی نمیشه در این مورد قضاوت کرد. |
تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - M.H.P - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۹ ق.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: خب این چه ساعتیه؟ همزمان با طلوع خورشید که از ساعت ۵صبح تا ۹ ادامه داره |
RE: تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - MIT - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۱ ق.ظ
بچه ها من که فکر میکنم یه دلیلی پشت این شایعس که با توجه به ......از بیان آن معذوریم |
تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - The BesT - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ ق.ظ
دوستان پس چی شد؟فردا عید اعلام شد؟ بریم نماز آیات بخونیم؟نخونیم؟ چیکارکنیم؟ |
RE: تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - edge - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ ق.ظ
گردنم درد گرفت دیگه اگه عکس زمزمم بزارن نگاه نمی کنم شب بخیر. |
RE: تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - انرژی مثبت - ۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۳ ق.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۹ ق.ظ)M.H.P نوشته شده توسط:ای بابا پس باید از الان وسایلمون رو جمع کنیم(17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: خب این چه ساعتیه؟ بخوام صبح راه بیفتیم تا برسیم طول می کشه همه چی تموم می شه خانوم بچه مثبت لطف کنید یه جا هم واسه من رزرو کنید (از قدیم گفتن تعارف اومدو نیومد داره بعد عمری هنوز خانوم بچه مثبت نگرفتن نباید به من یکی تعارف زد!!!) (۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۷ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: چند تا اتوبوس فکر میکنید کافی باشه؟نمی دونم فکر کنم بهتره مترو رو اجاره کنیم تعداد زیاده اتوبوس کفایت نمی کنه |
تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - admin - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۵ ق.ظ
منظور من از جو حلقه آلن دور ماه بود، معذرت. طبق برآوردهای علمی برای عبور نیاز به جداره آلومینیوم با قطر ۱۵۰ سانت هست. سوتیهای زیادی توی فیلم منتشر شده وجود داره، همین که هرگز بعد از اون تاریخ نتونستن برن ماه دلیل محکمی بر رد ادعای ناسا هست. |
تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - alirrrrrr - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۷ ق.ظ
بچه ها خبر جدیدو شنیدین.شرکت چی توز واسه تبلیغ تو مریخ چی توز مفتی پخش میکنه ما ک ندیدیم ولی رئیسش گفته اگه میخاین مطمئن بشین بیاین ببینین. کاشکی حداقل گوگل بلد بود مثل مثل لاف من واسه چی توز لاف بزنه!!!!چی شد |
تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - parsaNA - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۸ ق.ظ
دوباره یه تاپیک تو مانشت به بیراهه رفت . بابا فقر مدیریتی تا چه حد |
تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - انرژی مثبت - ۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۹ ق.ظ
من همین جا از تمامی دست اندکاران این شایعه و سرکاری تشکر می کنم کلی خندیدیم بعلاوه اعلام این قضیه باعث شد بفهمیم فردا چه رخداد بزرگی به وقوع می پیونده که خود رخداده مهم نیست زیاد ! مهم اینه که قرار شده بریم مهمونی مهم تر از اون دوستان زیادی به استعداد نهفتشون در شاد کردن سایرین پی بردن -------------------- من همین جا اعلام می کنم که در انجراف قضیه کاملا بی تقصیرم اصلا تابلوئه که تقصیر من نبود !! دیگه هم ادامه نمیدم که لااقل این بحث علمی که شروع شده به جایی برسه |
تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - imi - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۲ ق.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۵ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: منظور من از جو حلقه آلن دور ماه بود، معذرت.این کمربند دور زمین هست. ماه هم داره مگه؟؟؟ :فکر نکنم داشته باشه. یعنی چیزی نمی دونستم تال حالا. (۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۵ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: طبق برآوردهای علمی برای عبور نیاز به جداره آلومینیوم با قطر ۱۵۰ سانت هست.آره. تمام این ها هست. ولی به این سادگی هم نیست. مثلا یکی از موارد اینه که چرا داخل اون فیلمی که گرفته شده ستاره ها معلوم نیستن. که ناسا جوابش رو با روش فیلم برداری و نورگیری و دوربین و این چیزا داده. در کل نظرم همونی هست که قبل گفتم. نمیشه راحت تایید یا رد کرد. اگه نرفته باشن هم اگه روسیه می خواست میتونست ثابت کنه. در مورد این که تا حالا نرفتن یه توجیه می تونه هزینه اقتصادی زیاد و دیگه این که این مساله از حالت سیاسی در اومده باشه. |
تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - parsaNA - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۳ ق.ظ
من هم از خودم تشکر می کنم |
RE: تبلیغ پپسی روی ماه! +عکس [از شایعه تا واقعیت] - BraveKnight - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ق.ظ
آقا تو منطقه ما روی ماه نوشته "نوشابه اشی مشی"!!! |