![]() |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - نسخهی قابل چاپ |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - kashir - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۷ ق.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ق.ظ)narges_r نوشته شده توسط: من اصلا با متن کتاب راهیان راحت نیستماگه از معماری چیزی نمیدونین، جزوه و ویس دکتر اجلالی رو پیشنهاد میکنم، با اینکار شما تو این درس راه میوفتین، مثالهای جالب با ادبیات دکتر اجلالی واقعا شنیدن داره!! اما کامل نیست ولی واسه شروع حرف نداره، بعد از اتمام اینکار سراغ پوران برین، مکمل خوبین واسه هم ![]() |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - narges_r - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۱۲ ب.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۷ ق.ظ)kashir نوشته شده توسط:(14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ق.ظ)narges_r نوشته شده توسط: من اصلا با متن کتاب راهیان راحت نیستماگه از معماری چیزی نمیدونین، جزوه و ویس دکتر اجلالی رو پیشنهاد میکنم، با اینکار شما تو این درس راه میوفتین، مثالهای جالب با ادبیات دکتر اجلالی واقعا شنیدن داره!! اما کامل نیست ولی واسه شروع حرف نداره، بعد از اتمام اینکار سراغ پوران برین، مکمل خوبین واسه هم من پارسال پورانو کامل خوندم ولی بنظرم کامل یادنگرفتم و هنوز ابهاماتی وجود داره که باید بفهممشون حالا با این شرایط بازهم کار درستیه که ویس گوش بدم؟ |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - milad_rahimi - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۲۴ ب.ظ
سلام دوستان.من رشتم علوم بوده.مدار رو پاس نکردم.میخاسم ببینم واسه خوندن معماری حتما لازمه که مدار رو بلد باشی؟ یا اینکه چه فصلایی از مدار پیش نیاز معماری هستن.خوشحال میشم کمکم کنین. درضمن میخام ای تی شرکت کنم واسه ارشد۹۲/ |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - kashir - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۴۴ ب.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۱۲ ب.ظ)narges_r نوشته شده توسط: من پارسال پورانو کامل خوندم ولی بنظرم کامل یادنگرفتم و هنوز ابهاماتی وجود داره که باید بفهممشونراستش تابستون که کلاس دکتر اجلالیو میرفتم، خیلی از بچه ها از همین شیوه استفاده میکردن، البته خودم فرصت نکردم وقت آنچنانی واسه معماری بزارم، خود دکتر اجلالی میگفت که بیخیال مرجع بشین و همین جزوه رو چندبار بخونین و اگه مرجع میخواین پترسن! واسه کسی که واقعا تو معماری صفره گوش کردن ویس دکتر اجلالی عالیه ![]() |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - nomad:D - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۵ ب.ظ
ببینید در مورد تدریس استاد اجلالی باید بگم که ایشون استاد بی نظیری هستن اماااااااااا... در مورد درس معماری از استاد یاد گرفتن به تنهایی جواب نمیده. شما خودتون باید خیلی رویِ تستها کار کنید. به قول آقای MSZ بچه هایی که وویس و جزوه رو داشتن خوب نتیجه نگرفتن من حتی کسایی رو که با من سر کلاس میومدن رو دیدم که به هیچ سوالی جواب ندادن (بچه های درس خونی هم بودن و ادعا میکردن که مطالب رو سر کلاس عالی یاد گرفتن) شما که از حالا شروع کردید به خوندن معماری زمانتون کافیه برای اینکه بتونید به اندازه کافی روی تستها کار کنید تا مسلط بشید باkashir هم مخالفم در مورد اینکه جزوه استاد اجلالی کامل نیست. به نظرم خیلی خوبه که وویس و جزوه رو گوش کنید و خوب بخونید. (۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۲۴ ب.ظ)milad_rahimi نوشته شده توسط: سلام دوستان.من رشتم علوم بوده.مدار رو پاس نکردم.میخاسم ببینم واسه خوندن معماری حتما لازمه که مدار رو بلد باشی؟ برای معماری لازمه که یه کم مدار بلد باشین.ولی فصولش رو دقیقا نمیدونم چیه. |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - narges_r - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۸ ق.ظ
من فکر میکنم معماری درسیه که وقتی مفهوم مطالبو خوب فهمیدی تازه اول راهه و باید روی تستها وقت بزاری فکر میکنم باید تست زیاد حل بشه و یا حتی یکسری تستها که نکات مهمی دارن چندین بار حل بشن |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - milad_rahimi - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۸ ق.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۵ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط: ببینید در مورد تدریس استاد اجلالی باید بگم که ایشون استاد بی نظیری هستن مرسی که جواب دادین.کسی میدونه کدوم فصلای مدار واس معماری مهمه؟ |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - kashir - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۲ ق.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۵ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط: باkashir هم مخالفم در مورد اینکه جزوه استاد اجلالی کامل نیست.شاید باید بجای کامل، "کامل و کافی" رو بکار میبردم یعنی شما میفرمایین که جزوه دکتر اجلالی کامله؟!!! با یه نگاه میشه فهمید که قسمت RTL و قسمت محاسباتو خوب نگفتن، پایپلاینشون خوبه، باید حتما یه کتابی مکمل جزوه بشه(البته نظر شخصی بنده هست، نظرات دوستان محترم میباشد) |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - ania_13 - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۸ ق.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۸ ق.ظ)milad_rahimi نوشته شده توسط:(14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۵ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط: ببینید در مورد تدریس استاد اجلالی باید بگم که ایشون استاد بی نظیری هستن من مدار رو ترم ۲ داشتم اما یادمه خوب نفهمیدمش وقتی ترم ۳ با معماری مواجه شدم دیدم نمیشه برگشتم مدار رو برای فهم معماری خوندم. اگه اشتباه نکنم فصل مربوط به محاسبات و گیتها رو باید خوب بلد باشی. البته بازم میگم چیز زیادی از فصل بندی مدار یادم نمیاد!!!!! بچه ها سمت و سوی طراحی سئوالات بیشتر به سمت کدوم مرجعه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - nomad:D - 15 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ق.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۱۸ ق.ظ)ania_13 نوشته شده توسط: بچه ها سمت و سوی طراحی سئوالات بیشتر به سمت کدوم مرجعه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پترسون (۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۲ ق.ظ)kashir نوشته شده توسط:(14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۵ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط: باkashir هم مخالفم در مورد اینکه جزوه استاد اجلالی کامل نیست.شاید باید بجای کامل، "کامل و کافی" رو بکار میبردم بله شاید حق با شماست. شاید چون سر کلاسشون رفتم و این مباحث رو خوب فهمیدم به نظرم کامل میاد. |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - ali reza - 24 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ق.ظ
من کتاب پوران رو واسه معماری خوندم ولی بعضی جاها ابهام داره البته تستهای کتاب مقسمی رو هم میزدم یادمه یک تستی که مربوط به حافظ و سرعت دستیابی بود و از تست های کنکورهای سال قبل بود رو پوران و مقسمی دو جواب متفاوت بدست آورده بودن و جالب این بود که هر دوشون جوابها رو تشریحی و از روی فرمول حل کرده بودن.... !!! واقعا مونده بودی که کدوم درسته |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - maryam.raz - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۷ ب.ظ
من کتاب پوران وراهیان ارشد رو دارم پاسخ تشریحی راهیان ارشد خیلی کاملتر و شفاف تره به طوری که بعضی از سوالاهارو اصلا نمیتونی بفهمی پوران چه جور حل کرده ولی همون سوال رو راهیان خیلی کامل جواب داده. |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - ghaderiyaser - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۸ ب.ظ
من کتاب راهیات ارشد رو کامل خوندم. همچنین پوران. به نظر من راهیان ارشد بهتر بود. ولی به تنهایی جواب نمیده و باید پورانم بخونید. |
RE: روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - zeinab - 18 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۶ ق.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۹ ب.ظ)shahram_sharifnia نوشته شده توسط:کاش اگر جوابا رو دارین برا بچه ها بزارین!!(10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ)SarahArshad نوشته شده توسط: نفرموندید که تستهایی که پاسخ تشریحی نداشتند رو چه می کردید؟ راستش یکی از بزرگترین مشکلاتمن با پوران این بود. تشکر (۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۲ ب.ظ)younes نوشته شده توسط:نتیجه(11 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۰ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط: سلام دوستان منم به آقا سپهر تبریک میگم ![]() مثلا اگر کسی تو دوره کارشناسی درسی رو خوب خونده و بلده با یه کتب تستی مثل کتابای مقسمی و پوران اینا (البته باز هم با دقت) میتونه بر درس مسلط باشه! (۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۲۴ ب.ظ)milad_rahimi نوشته شده توسط: سلام دوستان.من رشتم علوم بوده.مدار رو پاس نکردم.میخاسم ببینم واسه خوندن معماری حتما لازمه که مدار رو بلد باشی؟منم علوم بودم! نه نیازی نیست من ار بچه ها پرسیدم! مدار چیزایی مثل اصول سیستم های کامپیوتری هست! |
روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر) - *Najmeh* - 18 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ ق.ظ
به نظر من معماری جزو ئرس های که عمیق باید خونده بشه و درکش کرد من پارسال ۱ چند وقت از کتاب پوران خوندم ولی به این نتیجه رسیدم که هیچی ازش درک نمیکنم پس بهتر ابتدا ۱ کتب غیر از کتاب کنکوری خوند چه ترجمه ای از پترسون خوبه؟ |