![]() |
خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - نسخهی قابل چاپ |
خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - hajar2261 - 09 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۳ ق.ظ
سلام چی شد به نتیجه ای رسیدید؟ فایده ای داشت یا نه؟ |
خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - *Najmeh* - 09 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۷ ق.ظ
اقا چی شد فکر کنم بچه های مانشت بیشتر از خودش استرس دارن |
خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - esisonic - 09 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۷ ب.ظ
تفلک حق داره...خیلی اعتماد به نفس داشت...خدا کنه کارش درست بشه |
خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - nomad:D - 09 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ ب.ظ
چی شد پس؟ کوشی آقا یاسر ؟ما منتظریم |
خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - yaser_ilam_com - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۰ ق.ظ
سلام تازه رسیدم ببخشید اتوبوس بودم تا ایلام ۱۲ ساعت راهه هیچی میدونستم چیزی نمیشه کلا طرف سر بلند نکرد ببینه کی اومده یه فرم پر کردم ببخشید بعدا بیشتر میگم خیلی خستم فردا صبح زود هم باید برم شرکت دو روزه غیبت داشتم خدایی این سنجش عین یه دژ مستحکم و تسخیر نشدنیه اصلا هی میگفت خودت اشتباه زدی esisonic جان تا کجا رفتی بمون با هم بخونیم از این به بعد با قدرت بیشتر میخونم تا روی این سنجش کم شه تا فردا ظهر شب بخیر دوستان بی نظیر مانشتی |
خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - SaMiRa.e - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۹ ق.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۰ ق.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط: esisonic جان تا کجا رفتی بمون با هم بخونیم از این به بعد با قدرت بیشتر میخونم تا روی این سنجش کم شه آفرین به اراده شما .. ![]() |
RE: خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - Bache Mosbat - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ق.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۷ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: تفلک طفلک ![]() |
خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - nomad:D - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ ق.ظ
شاید قسمت این بود که شما رتبه ۱ سال ۹۲ باشید من هم برای کنکور امسال شما رو همراهی خواهم کرد ![]() همه با هم میریم به جنگ سنجش ![]() |
RE: خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - parvaz_hj - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ق.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۰ ق.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط: سلام تازه رسیدم ببخشید اتوبوس بودم تا ایلام ۱۲ ساعت راهه یعنی با این اشتباه پیش اومده بازم میخواید بخونید؟؟؟ واقعا باریکلا.... عالیه...عالی... مطمئن باشید یه صلاحی بوده.به خدا راست میگم. ما هیچ کدوممنون نمی دونیم صلاح اتفاقات به ظاهر بد اطرافمون چی هست.. |
خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - navid-p - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ ب.ظ
نمیدونم چرا سنجش یه کار ساده انجام نمیده تا جلوی این همه مشکلات رو بگیره. اگه مثل پارسه تصویر پاسخنامه رو کنار کارنامه بذارن این مشکلات پیش نمیاد. |
RE: خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - uniquegirl - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۶ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ ب.ظ)navid-p نوشته شده توسط: نمیدونم چرا سنجش یه کار ساده انجام نمیده تا جلوی این همه مشکلات رو بگیره. این کار یعنی اقرارشون به گناه ![]() ![]() سنجش یا امثال اون، هیچوقت نمیاد کاری کنه که نقطه ضعف خودشو بده دست مردم، چون اونطوری داد خیلی ها در میاد... |
خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - mfXpert - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۷ ب.ظ
الان شما (۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۰ ق.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط: یه فرم پر کردمتو این فرم شما چه چیزی نوشتید؟ منظورم اینه که اگر نوشته باشید که احتمالا گزینه هارو اشتباهی یکی بالا یا پایین زدید احتمالا میگن مشکل خود شماست و نه مشکل سنجش.چون سنجش زیر بار اشتباه خودش هم نمیره چه برسه که وقتی که اشتباه از دانشجو باشه |
RE: خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - yaser_ilam_com - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۵ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ ب.ظ)navid-p نوشته شده توسط: نمیدونم چرا سنجش یه کار ساده انجام نمیده تا جلوی این همه مشکلات رو بگیره.همینه منم همینو گفتم اما دریغ از یه جواب منطقی خدایی موندم مثلا اسکن کارنامه رو بهت بدن چه مشکلی پیش میاد ![]() ![]() |
خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - arixooo - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ب.ظ
اصلا مشکلی پیش نمیاد..اصولیشو بخوای کلا باید همراه کارنامه اسکن گزینه هایی که زدیو هم بدن..اما چرا لابد به همون دلیلی که اینقد طول کشید تا نتیجه هارو دادن...!!! یاسر جان خیلی حالم گرفته شد وقتی فهمیدم...روحیتو از دست نده...اگه اونا سنگن تو فولاد باش |
RE: خبری از yaser_ilam_com نیست!!!!! - yaser_ilam_com - 10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۵۷ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط: الان شماهیچی مشخصات رو مینویسی بعدا یه جا هست که شما توضیحی در مورد اعتراضت مینویسی همین(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۰ ق.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط: یه فرم پر کردمتو این فرم شما چه چیزی نوشتید؟ منظورم اینه که اگر نوشته باشید که احتمالا گزینه هارو اشتباهی یکی بالا یا پایین زدید احتمالا میگن مشکل خود شماست و نه مشکل سنجش.چون سنجش زیر بار اشتباه خودش هم نمیره چه برسه که وقتی که اشتباه از دانشجو باشه تاکید میکنم هیییییییییییییییییییییییییچ ارزشی نداره تغییری ایجاد نمیکنه من فقط رفتم و این همه پیگیری کردم شاید اسکن کارنامه رو ببینم ببیم من یه مشکل دارم و خیلی ذهنمو مشغول کرده اینه خیلی از سوالات بود اول خط زدم بعدش اومدم دوباره اصلاح کردم یعنی پاک کردم و گزینه جدید رو وارد کردم نمی دونم این اسکن چجور عمل کرده من سوال زیاد داشتم که اینجوری جواب دادم فقط رفتم اسکن کارنامه رو ببینم که نشد من به این اسکن کارنامه و محاسبه گزینه مد نظر خیلی شک دارم الله اعلم (۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ق.ظ)parvaz_hj نوشته شده توسط:اره البته نمیشه گفت خوندن ۱۰ تا کتاب رو کامل بلدم فقط باید مرور کنم بخدا سوالات الگوریتم ودیگه حفظم تمرینات لینز رو سه بار حل کردم و خود مطالب رو ۱۰ باز خوندم حالا اینا مرور شه یه ریاضی مهندسی و محاسبات هم بخونم دیگه میمونه این طراحی و پیاده سازی که تا دلت بخوا متنفرم ببینم چی میشه البته تازه کارم تو شرکت شروع شده از این جهت خوب خوبه کار دارم راستی استخدام مخابرات نزدیکه ببینم این چی میشه(10 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۰ ق.ظ)yaser_ilam_com نوشته شده توسط: سلام تازه رسیدم ببخشید اتوبوس بودم تا ایلام ۱۲ ساعت راههیعنی با این اشتباه پیش اومده بازم میخواید بخونید؟؟؟ واقعا باریکلا.... عالیه...عالی... من تا روی این سنجش (قلعه بگیم بهتره) کم نکنم خیالم راحت نمیشه ![]() |