![]() |
ازمون پارسه ۸۹ - نسخهی قابل چاپ |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - parsaNA - 20 مهر ۱۳۸۹ ۰۹:۱۳ ب.ظ
(۲۰ مهر ۱۳۸۹ ۰۸:۵۶ ب.ظ)saba_1984 نوشته شده توسط:(20 مهر ۱۳۸۹ ۰۳:۲۱ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: باید با کد ۱۴ رقمی بری تو سایت مشاوره پارسه بعد بری تو اتاق برنامه ریزی درخواست برنامه ریزی بدی . بعد چند روز مشاور پارسه باهات تماس میگیره و شرایطتو می پرسه بعد یه فایل PDF شامل برنامه، سرفصلها و نحوه خوندن دروس برات ارسال می کنه . آره، طول میکشه ولی حتما زنگ میزنن . حواست باشه فقط همین یه بار زنگ می زنن . راستی صبا خانوم جواب سوالتون در مورد کامپایلر دادم .به تالاری که ایجاد کردید سر بزنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - saba_1984 - 20 مهر ۱۳۸۹ ۰۹:۳۱ ب.ظ
نقل قول: آره، طول میکشه ولی حتما زنگ میزنن . حواست باشه فقط همین یه بار زنگ می زنن دیگه دیره اگه زنگ هم نزدند موردی نداره . چون من به هر بدبختی که هست سعی میکنم خودم رو به آزمونا برسونم. مرسی. آنجا هم خدمتتون میرسم |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - saba_1984 - 22 مهر ۱۳۸۹ ۰۷:۳۲ ب.ظ
این پارسه ایها چه حلال زاده هستند ![]() ![]() |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - parsaNA - 23 مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۵۸ ق.ظ
(۲۲ مهر ۱۳۸۹ ۰۷:۳۲ ب.ظ)saba_1984 نوشته شده توسط: این پارسه ایها چه حلال زاده هستند دیدی گفتم ؟! بالاخره زنگ می زنند. حالا برنامه رو گرفتی ؟ دیدی چه بیخوده ؟ |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - sina_n - 23 مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۳۲ ق.ظ
دوستان این بودجه بندی آزمون چرا اینقدر مسخرس اصلا روش فکر نکردن مثلا یه بخش تو آزمون ۱ میاد ولی پیشنیازش تو آزمون ۳ میاد. این همه پول می گیرن ولی ... در ساختمان گسسته اصلا بخش شمارش وجود نداره یا من نمیبینم؟ اصلا تو جزوه دکتر نامور هم شمارش رو نگفته لطفا اگه کسی میدونه بگه تو کدوم آزمون شمارش(ترکیب و تبدیل و جایگشت و ...) میاد؟ |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - parsaNA - 23 مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۳۷ ق.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۳۲ ق.ظ)sina_n نوشته شده توسط: دوستان این بودجه بندی آزمون چرا اینقدر مسخرس آنالیز ترکیبی همون شمارشه . فکر کنم ۲۵ درصدچهارم باشه. جزوه های نامور رو نخون . خوب نیستند . |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - saba_1984 - 23 مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۴۳ ب.ظ
نقل قول: آنالیز ترکیبی همون شمارشه . فکر کنم ۲۵ درصدچهارم باشه. جزوه های نامور رو نخون . خوب نیستند .جالبیه قضیه اینه که تو امار الان باید انالیز ترکیبی رو بخونیم. End برنامه ریزی بود!!!!!!!!!!! ![]() من فقط میخواستم تستشون کنم که رد شدند:D |
قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - dehghani - 23 مهر ۱۳۸۹ ۰۳:۵۸ ب.ظ
بچهها شما که برنامه گرفتین لطفا یه توضیحی بدین چه شکلیه من همچنان موفق نشدم |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - SarahArshad - 23 مهر ۱۳۸۹ ۰۵:۴۴ ب.ظ
در بخش ریاضی مهندسی برای ۲۵ درصد اول گفته بحث های اولیه توابع مختلط(معادلات کوشی -ریمان- توابع همساز) به نظرتون منظورش کدوم بخشه ؟ آیا مباحث اولیه توابع مختلط کامله ؟یا فقط همین دوبخشی که در پرانتز قرار داده . |
قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - Fardad-A - 23 مهر ۱۳۸۹ ۰۹:۴۷ ب.ظ
اگر اینطوری که شما نوشتید باشه فقط معادلات کشی ریمان و توابع همساز هست یعنی مباحث مربوط به نگاشت،سریها و انتگرالهای مختلط را شامل نمیشه. البته من ثبت نام نکردهام . |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - saba_1984 - 24 مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۰۲ ق.ظ
(۲۳ مهر ۱۳۸۹ ۰۵:۴۴ ب.ظ)SarahArshad نوشته شده توسط: در بخش ریاضی مهندسی برای ۲۵ درصد اول گفته اگه منبعتون کتاب پارسه هست میشه فصل دوم مدرسان شریف میشه فصل اول. در واقع همون مطالب اولیه که شمامل انتگرال و مشتق و ... نمیشه. |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - SarahArshad - 24 مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۰۱ ق.ظ
ممنون صبا جان منم می خواستم ببینم بایدمبحث اعداد مختلط رو از اول خوند یا فقط همون چیزایی که گفته یعنی کوشی و......زا به تنهایی خوند چون این بخش هایی که شما از کتاب مدرسان وپارسه گفتید شامل تمامی مباحث اولیه اعداد مختلط میشه |
قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - hanif - 24 مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۰۵ ب.ظ
بچهها میدونین ازمونش پنج شنبه است یا جمعه من شهرستانم باید برنامه ریزی کنم برم مرکز استان ازمون بدم راستی چند بار پشت سر هم دارم پیام میزارم جواب نمیدن(سایت پارسه) |
RE: قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - SarahArshad - 24 مهر ۱۳۸۹ ۰۸:۳۲ ب.ظ
چرا زنگ نمی زنی؟ زنگ بزن به دفتر تهران یا همون شهرستانتون شماره در سایت پارسه هست |
قابل توجه دوستان متقاضی آزمون های پارسه امسال - delta - 25 مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۱۰ ب.ظ
آزمون عصر پنجشنبه ساعت ۲ و دروس تخصصی صبح جمعه ساعت ۸ هستش تو سایت پارسه همه رشتهها را مشخص کرده |