|
|
ردهبندی برترین کاربران مانشت - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: ردهبندی برترین کاربران مانشت - javadjj - 22 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ب.ظ
یادش بخیر سال ۸۹ یا کنکور ۹۰ ارشد یه گزینه ای بود تو سایت به نام امتیاز اگر اشتباه نکنم خود من همش دنبال این بودم که تو مانشت امتیازم بره بالا تر که جزء کاربران اول باشم یه بار تا سوم اومدم فک کنم!!!! واقعا این جو رقابتی خیلی عالیه و باعث میشه فعالیت بره بالاتر و انگیزه ای بشه برای اعضای فعال حتی میشه جایزه و اینا تعیین کرد و خیلی امتیازات بیشتری قائل شد |
|
ردهبندی برترین کاربران مانشت - admin - 23 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ب.ظ
امتیاز کاربران به صفحه شخصی افراد هم اضافه شد. از این پس با مراجعه به پروفایل هر شخص میتونید امتیاز کلی و چارتش رو ببینید ![]() مثال: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: ردهبندی برترین کاربران مانشت - blackhalo1989 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۴۴ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: آقا جواد عزیز کاش اینجا جناب دکتر بی خیال این امتیاز بندی میشد.با احترام به دکتر این سیستم رتبه بندی منو یاد سیستم درجه بندی اساتید انداخته! |
ردهبندی برترین کاربران مانشت - admin - 23 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۴۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: با احترام به دکتر این سیستم رتبه بندی منو یاد سیستم درجه بندی اساتید انداخته!بستگی داره برای خودتون چقدر اهمیت داشته باشه. یه ابزاره در دست کاربران: برای شناختن بچههای فعال. در بدترین حالت میتونید هیچ توجهی به این سیستم نکنید.
|