عدم دسترسی به مقالات ieee expleror - درخواست کمک - نسخهی قابل چاپ |
عدم دسترسی به مقالات ieee expleror - درخواست کمک - Bache Mosbat - 29 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۳۱ ب.ظ
هیجا باز نمی شه امروز!! |
عدم دسترسی به مقالات ieee expleror - درخواست کمک - Potential - 29 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۴۹ ب.ظ
من تو این سیستم دانشیار ثبت نام کردم ... ولی نیاز به تایید دستی داره !!! هنوز confirmation ش نیومده، فکر کنم باید تا بعد از تعطیلات صبر کنیم |
RE: عدم دسترسی به مقالات ieee expleror - درخواست کمک - baran - 29 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۴۷ ب.ظ
(۲۹ اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۴۹ ب.ظ)Potential نوشته شده توسط: من تو این سیستم دانشیار ثبت نام کردم ... ولی نیاز به تایید دستی داره !!! هنوز confirmation ش نیومده، فکر کنم باید تا بعد از تعطیلات صبر کنیم یه مقداری طول میکشه برای من حدود یکی دو ساعت طول کشید |
عدم دسترسی به مقالات ieee expleror - درخواست کمک - mosenabdoli - 01 فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۲۹ ق.ظ
اگه ردیف شه که خیلی خوب میشه ... مخصوصا تو این تعطیلات ... ولی به نظر می رسه سرور میل دانشگاهو خاموش کردن تا سیزده به در خنک شه ! |
عدم دسترسی به مقالات ieee expleror - درخواست کمک - موج - ۰۱ فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۵۵ ق.ظ
(۲۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۰۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یعنیاااااااااااا از فقر کامل امکانات داریم رنج میبریم. یه مقاله نمیتونم دانلود کنم بعد میگن چرا ملت دارن از ایران میرن. بعضی از دوستان که از دانشگاههای دیگه انتقالی میگرفتند میومدند فردوسی یا کارشناسی جای دیگری بودند میگفتند شما قدر فردوسی رو نمیدونید تازه دارم با این تاپیک درک میکنم بیا مشهد سامان جان. نرو دلم برات تنگ میشه |
RE: عدم دسترسی به مقالات ieee expleror - درخواست کمک - robot2050 - 04 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ق.ظ
(۲۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۶ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: خدمت شما سلام میشه این لینکه مقاله رو واسه منم بگیرید.ممنون میشم. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: عدم دسترسی به مقالات ieee expleror - درخواست کمک - انرژی مثبت - ۰۴ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۴۸ ق.ظ
(۰۴ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۴۰ ق.ظ)robot2050 نوشته شده توسط: سلام میشه این لینکه مقاله رو واسه منم بگیرید.ممنون میشم. دوست عزیز اگه در خواست دانلود مقاله دارید درخواستتون رو در بخش "درخواست مقاله" در ادرس زیر مطرح کنید. موفق باشید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
عدم دسترسی به مقالات ieee expleror - درخواست کمک - blackhalo1989 - 04 فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۲۰ ب.ظ
تشکر ویژه از کاربر baran تو دانشیار عضو شدم و الان میتونیم مقاله دانلود کنم. |
عدم دسترسی به مقالات ieee expleror - درخواست کمک - انرژی مثبت - ۰۶ فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۰۰ ق.ظ
چرا من هر چی روی لینک فعال سازی تو میلم کلیک می کنم بعد یه کلمه عبور وارد می کنم بعد که دوباره رمز عبور و اینا ور تو ورود می زنم میگه همه چی درسته ولی فعال نشده!!!! باید چیکار کنم؟ |
RE: عدم دسترسی به مقالات ieee expleror - درخواست کمک - blackhalo1989 - 06 فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ق.ظ
(۰۶ فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۰۰ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: چرا من هر چی روی لینک فعال سازی تو میلم کلیک می کنم بعد یه کلمه عبور وارد می کنم بعد که دوباره رمز عبور و اینا ور تو ورود می زنم میگه همه چی درسته ولی فعال نشده!!!! باید چیکار کنم؟از کودوم یکی استفاده کردید: @ce.sharif.edu یا @ce.sharif.ir |
عدم دسترسی به مقالات ieee expleror - درخواست کمک - انرژی مثبت - ۰۶ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۲۵ ق.ظ
ce.sharif.edu مگه فرقی می کنه؟ |
RE: عدم دسترسی به مقالات ieee expleror - درخواست کمک - blackhalo1989 - 06 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۲۷ ب.ظ
(۰۶ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۲۵ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: ce.sharif.edu.ir رو اتوماتیک میشناسه. ولی واسه جفتش کد فعال سازی میفرسته. من از .ir استفاده کردم. |
عدم دسترسی به مقالات ieee expleror - درخواست کمک - Gita - 05 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ق.ظ
با عرض سلام و خسته نباشید ممنون می شم تا هر کسی از دوستان که براشون ممکنه مقالات زیر را واسم دانلود کنند.مرسی name: Estimation of mass and center of mass of graspless and shape-unknown object link : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. name: Estimation of mass and center of mass of unknown cylinder-like object using passing-CM Lines link : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. name: Automatic extraction of invariant features for object recognition link : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. name : Extraction of object features from image and its application to image retrieval link : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: عدم دسترسی به مقالات ieee expleror - درخواست کمک - mfXpert - 05 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۲ ب.ظ
@Gita چهارتا مقاله رو تو یک فایل فشرده برات آپلود کردم |
عدم دسترسی به مقالات ieee expleror - درخواست کمک - انرژی مثبت - ۰۵ مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۰۶ ب.ظ
دوستان عزیز خواهشی که دارم اینه که درخواست مقالات رو توی تاپیکی که به همین نام هست قرار بدید ممنونم |