![]() |
خدایا کمکم کن،آیندم ! - نسخهی قابل چاپ |
RE: خدایا کمکم کن،آیندم ! - esisonic - 24 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۱۸ ب.ظ
دوست عزیز بدون که تحصیل مهم تره...چون موقعیت های شغلی بیشتری رو پیدا میکنی بنده خیلی با آقا مسعود موافقم...!!! اگه آقا مسعود اجازه بدن نظرشون رو کامل تر کنم... شما سعی کن برای کنکور خوب بخونی و در کنارش هم کار کنی ولی اولویت با درس خوندنت باشه. بعد از کنکور هم که به شدت بچسب به کار. وقتی ارشد یه جای خوب قبول بشی که میری حالشو میبری...چرا که میتونی در کنار درس خوندن چند جای مختلف با حقوق مکفی کارکنی!! ضمنن...خدا هم داره نگات میکنه...پس تلاشتو بکن!!! موفق باشی .. (این حرف هارو گفتم چون دقیقا ً یه نفر از نزدیکام در چنین شرایطی بود و همین برنامه رو پیاده کرد...الآنم با همسرش دارن دکترا میخونن) |
RE: خدایا کمکم کن،آیندم ! - Masoud05 - 24 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۳ ب.ظ
(۲۴ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۱۸ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: بنده خیلی با آقا مسعود موافقم...!!! ![]() شما که راحت نظرات دیگران رو بسط میدین ![]() |
RE: خدایا کمکم کن،آیندم ! - esisonic - 25 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۳۳ ق.ظ
(۲۴ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۳ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:آقا مسعود تورو خدا به دل نگیر...من قصد جسارت نداشتم...فقط دیدم نظرم کمی شبه به نظر شما ست..همین.. در هر صورت به خاطر این سوء تفاهم من عذر میخوام... |
RE: خدایا کمکم کن،آیندم ! - Masoud05 - 25 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ ق.ظ
(۲۵ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۳۳ ق.ظ)esisonic نوشته شده توسط:(24 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۳ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:آقا مسعود تورو خدا به دل نگیر...من قصد جسارت نداشتم...فقط دیدم نظرم کمی شبه به نظر شما ست..همین.. نه بابا این چه حرفیه ، اون شکلک با اون خنده خنده دارش میگه که بیخیال! ![]() اره نظرمون شبیه بود . |
RE: خدایا کمکم کن،آیندم ! - reyhaneh64 - 25 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۵۱ ب.ظ
(۲۴ اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۰۴ ب.ظ)robot2050 نوشته شده توسط: یادت باشه عشق اول هیچ وقت از دهن آدم نمیره.موفق باشی. این گفته رو تایید میکنم، از نظر من ازدواج و کارو بذارین تو اولویت بعدش با یه برنامه منسجم در کنار همدیگه میتونین تحصیلو ادامه بدین. البته همه اینا بستگی به خودتون و شخص مورد نظر داره که قراره چقدر بها و چه سختیایی برای بودن باهم بپردازین. آرزوی بهترین تصمیم رو براتون دارم. |