|
|
درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - arixooo - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۴۴ ب.ظ
سلام دوستان درصد هامو طبق پاسخ نامه اولیه میگم بگید نظرتونو زبان: بیشتر از ۶۰ مشترک:۴۴ مدیریت:۴۴ سیستم: متاسفانه ۵ پایگاه: ۶۶ هوش ۵۵ مهستان میگه ۵۵ شما نظرتون چیه؟ |
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - arixooo - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۵۹ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۰۴ ب.ظ)ramin66 نوشته شده توسط:(08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۰ ب.ظ)hosna66 نوشته شده توسط:بچه ها میشه ۱ نفر راهنمایی کنه که من اشتباه یا کم کاریم چی بوده که کنکورو اینقدر بد دادم؟ از اول مهر خوندم همه درسا به جز زبانو خوندم مدیریت هم کتاب مقسمی ولی منفی خوردم دروس مشترکا به جز گسسته رو فول خونده بودم البته از روی کتب تست خیلی فشار روی من هست چون نمیدونم دلیل قبول نشدنم چیه خنگ هم نیستم ضریب هوشیم ۱۴۳ هستش میشه رانماییم کنین(08 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۵۱ ق.ظ)ارمان نوشته شده توسط:مرسی...(08 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۴۴ ق.ظ)hosna66 نوشته شده توسط: زبان ۲۰ از اینکه این حسو داری متاسفم...اما واقعا باید بدونی با ۳ یا ۴ ماه خوندن کتاب های مقسمی به جایی نمیرسی...بیشتر مناسب کنکورهای دانشگاه آزاد هستن این کتاب ها....تنها کتاب مشترک بین ما همون شبکه پارسه است که دیدیم چندان هم کمکی نکرد به ما...از ۶ سوال ۳ درست زدم و یک غلط...مهندسی نرم افزار هم کتاب های خوبی خوندی...اگر امسال به امید خدا خواستی بخونی برو سراغ مراجع اصلی...موفق باشی و اصلا ناراخت نباش...من یکسال درس خوندم...۴ ماه که چیزی نیست |
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - hosna66 - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۰۰ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۴۴ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط: سلام دوستاندرصد هوشو ننوشتین! من فکر میکنم رتبه ها از تخمین مهستان کمتر میشه چون امسال خیلی از سالای قبل سخت تر بود!!! |
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - arixooo - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۰۵ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۴۷ ب.ظ)YAS25 نوشته شده توسط: زبان ۴۰ (البته من چند تا از سوالا رو یادم نیومد چی زدم ممکن درصدم بیشتر بشه) راستش دوست ندارم نا امیدت کنم...البته باز هم به این بستگی داره که به دنبال چه رتبه ای بودی از اول.....اما با مشترک ۱۰ درصد و این درصد ها فکر نمیکم رتبت زیره ۳۰۰ بشه....خودت چی فکر میکنی؟ مهستان چند گفته بهت؟ (۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۰۰ ب.ظ)hosna66 نوشته شده توسط:(08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۴۴ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط: سلام دوستاندرصد هوشو ننوشتین! |
|
درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - مورتن - ۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۰۵ ب.ظ
این سیستم عامل و پایگاه حسابی منو بهم ریختن. زبان ۶۲/۲۲ مشترک: ۵۶/۶۶ پایگاه داده : ۰ سیستم عامل: ۱۶/۶۶ - هوش: ۱۶/۶۶ مدیریت: ۳۳/۳۳ |
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - hosna66 - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۰۷ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۰۰ ب.ظ)hosna66 نوشته شده توسط:یادم رفت تبریک بگم!(08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۴۴ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط: سلام دوستاندرصد هوشو ننوشتین! ![]() درصداتون فوق العاده س! واقعا تبریک میگم! |
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - arixooo - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۰۹ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۰۵ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط: این سیستم عامل و پایگاه حسابی منو بهم ریختن.آخه مگه ممکنه؟؟؟ با این درصد ها اگه پایگاه رو بهتر میزدی حتما رتبت زیره ۲۰ میشد....البته سیستم رو جای منفی مثبت میزدی....پایگاه که خیلی آسون بود!!!! من همش میزنم تو سر خودم که چرا ۱۰۰ نزدم (۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۴۴ ق.ظ)hosna66 نوشته شده توسط: زبان ۲۰ من که شانستون رو واسه رتبه زیر۵۰ خیلی بالا می بینم...تبریک میگم بتون...خسته نباشید |
|
درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - مورتن - ۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۳۱ ب.ظ
من همیشه تو عمرم عجیب غریب بودم. ریاضیاتم خوب میشد با تاریخ مشکل داشتم. میدونی به یکی میگن کند ذهن تنبل به یکی میگن باهوش زرنگ. اما من جزو هیچکدوم نیستم. به من میگن بی لیاقت. که میتونی خوب امتحان بدی و نمیدی. |
|
درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - zzsnowdrop - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۴۳ ب.ظ
بچه ها واقعا براتون خوشحالم (من که گند زدم دیگه نیاز به دیدن کلید نیست) تاثیر منفی خیلی خیلی زیاده.اینو فراموش نکنید.من تجربشو دارم |
|
درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - گنجشک - ۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۴۷ ب.ظ
سوال ۸۳ سیستم عامل IT به نظرتون گزینه ی ۲و ۳ دفترچه C همدیگرو نقض نمی کنن؟ یکیش می گه نخ در طول حیات خودش ممکنه در LWP های متفاوت بخش هایی از اجرای خودش رو بگذرونه، یکی دیگه می گه هر نخ سیسنم عامل یک LWP ایجاد می کنه و "تا پایان حیات خودش" به آن LWP منسبه..به نظر من گزینه ۴ درسته.. وای اگه این درست شه از درصد منفی نجات پیدا می کنمSad(((((((( سوال ۴۴ طراحیم آی تی با دفترچه c گزینه ی ۳ درسته.. سوال ۶۰ هم گزینه ی ۳ درسته.. سوال ۳۸ مگه نمی گه امگا؟ مگه امگا حد پایین نیست؟ پس چرا n^2 رو انتخاب کرده؟Sad |
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - hosna66 - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۳۰ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۰۹ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط:ممنونم!(08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۰۵ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط: این سیستم عامل و پایگاه حسابی منو بهم ریختن.آخه مگه ممکنه؟؟؟ اگه من زیر ۵۰ بشم که شما حتما زیر ۱۰ میارین! ایشالا که همین طور بشه! ![]() (۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۴۷ ب.ظ)گنجشک نوشته شده توسط: سوال ۸۳ سیستم عامل IT به نظرتون گزینه ی ۲و ۳ دفترچه C همدیگرو نقض نمی کنن؟ یکیش می گه نخ در طول حیات خودش ممکنه در LWP های متفاوت بخش هایی از اجرای خودش رو بگذرونه، یکی دیگه می گه هر نخ سیسنم عامل یک LWP ایجاد می کنه و "تا پایان حیات خودش" به آن LWP منسبه..به نظر من گزینه ۴ درسته..سوال ۸۳ مشکلی نداره! دلیل نمیشه که چون همدیگه رو نقض میکنن هر دو اشتباه باشن! گرچه من هم اشتباه زدم ولی سوالش مشکلی نداره! من ۳ رو زدم! سوال ۸۲ جوابش به دست نمیاد و فکر میکنم کلا باید حذف بشه! |
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - ramin66 - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۶:۵۷ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۰۹ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط:بچه ها میشه منابع و نوع درس خوندتونو به من بگین( به خدا ثواب میکنین) حداقل سال دیگه مثل امسال گند نزنم اولش که درصدام بد شد ناراحت شدم ولی سال بعد محکم از اول تابستون شروع میکنم فقط لطف کنین منابعتون رو بگین لطفا گسسته هم از خیلی ضعیفم آرقا یا خانم مورتن زبانتونو از روی چی خوندی و من از روی چی بخونم مشترکا رو چطور تروخدا بگین حداقل از دپرسی در بیام ۱ امیدی داشته باشم(08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۰۵ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط: این سیستم عامل و پایگاه حسابی منو بهم ریختن.آخه مگه ممکنه؟؟؟
|
|
درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - maryam88 - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۰۰ ب.ظ
سوال ۷۴ را باید دو گزینه ای اعلام کنن چرا که دو گزینه درست وجود داره (دفترچه c، گزینه ۳ و ۴)،من خودم فقط یک لیترال منفی زدم چون به نظرم خیلی تابلو بود.(راسل پایین صفحه ۲۵۹) سوال ۷۳ هم دو گزینه درست داره: الگوریتم تپه نوردی ممکن است در بیشینه محلی گیر کند نه حتما ،توجه کنید ممکن است و بستگی به حالت شروع داره که در بیشینه محلی گیر کنه یا سراسری .(راسل ابتدای توضیحات شبه تاب کاری ،صفحه۱۳۷) بچه ها همه باید اعتراض کنیم تا ترتیب اثر بدن وگرنه اصلاح نمی کنن! |
درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - sarbaz1214 - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۰۳ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۰۰ ب.ظ)maryam88 نوشته شده توسط: سوال ۷۴ را باید دو گزینه ای اعلام کنن چرا که دو گزینه درست وجود داره (دفترچه c، گزینه ۳ و ۴)،من خودم فقط یک لیترال منفی زدم چون به نظرم خیلی تابلو بود.(راسل پایین صفحه ۲۵۹)دقیقا من قراره حتما به این ۲ مورد اعتراض کنم |
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش - sahar91 - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۰۷ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۷:۰۰ ب.ظ)maryam88 نوشته شده توسط: سوال ۷۴ را باید دو گزینه ای اعلام کنن چرا که دو گزینه درست وجود داره (دفترچه c، گزینه ۳ و ۴)،من خودم فقط یک لیترال منفی زدم چون به نظرم خیلی تابلو بود.(راسل پایین صفحه ۲۵۹) دقیقا من هم با شما موافقم ، این دو سئوال باید حتما تصحیح بشه .
|