![]() |
چالش خودسازی شخصی تا عید - نسخهی قابل چاپ |
RE: چالش خودسازی شخصی تا عید - negarin_ - 11 فروردین ۱۳۹۸ ۰۴:۱۰ ق.ظ
(۱۰ فروردین ۱۳۹۸ ۰۳:۱۹ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: چالش دارم چه چالشیییعااالی هستید ![]() ![]() ![]() |
RE: چالش خودسازی شخصی تا عید - negarin_ - 12 فروردین ۱۳۹۸ ۰۲:۵۳ ق.ظ
(۱۱ فروردین ۱۳۹۸ ۰۵:۳۹ ق.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: فدااااااای یه تار موت نگارین جونممرررسی عزیزم ![]() ![]() ![]() |
RE: چالش خودسازی شخصی تا عید - عزیز دادخواه - ۱۳ فروردین ۱۳۹۸ ۰۲:۰۴ ق.ظ
(۱۲ آذر ۱۳۹۷ ۰۳:۰۱ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط:(12 آذر ۱۳۹۷ ۰۱:۰۴ ق.ظ)negarin_ نوشته شده توسط: راستش من دلم میخواد یه آرامشی رو در خودم بوجود بیارم...از جنس آدم هایی باشم که وقتی کنارشون هستی یا کاراشون رو میبنی یه جور آرامشی دارن که قشنگ این آرامش رو حس میکنی... دسته بندی قشنگی بود مخصوصا خوشم اومد که منم توی یکی از این مراحلی که شما گفتی گیر بودم و نسبتا به جواب نزدیک شدم با حرف شما (۱۶ آذر ۱۳۹۷ ۱۰:۰۵ ب.ظ)elect نوشته شده توسط: این هفته نسبتن موفقق بودم ب جز ی دفش ک از دسم دررفت من با این قضیه که کمالگرایی خوب نیست مشکل دارم/ چرا خوب نیست؟ اگه استرس میده خب این روی مقابل افسرده بودنه ینی به نظرم آدما باید بین استرس و افسردگی یکیو انتخاب کنن یا حرکت کنن و استرسشو تجربه کنن یا هیچ کاری نکنن و افسرده بشن! (۰۳ دى ۱۳۹۷ ۱۲:۳۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:(03 دى ۱۳۹۷ ۱۲:۰۶ ب.ظ)αɾια نوشته شده توسط:نه اون فایده نداره. از زندگی میفتم. ولی از داغ کردن با سیخ کباب هم میشه استفاده کرد.(03 دى ۱۳۹۷ ۱۰:۲۶ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یکی از مشکلات من اینه که وقتی میرم خونه همه رو با کمربند میزنم. باید سعی کنم تا عید درستش کنم. از این به بعد میخوام با چوب گیلاس بزنمشون.ولی به نظرم مشکلُ از ریشه حل کنین، مثلا دستتونُ بکنین بندازین دور بعد شما با این طبع لطیفتون چجوری از کارهای خشنی مثل موسسه خیریه سر در آوردید؟ ![]() (۰۹ دى ۱۳۹۷ ۰۱:۳۷ ب.ظ)Saman نوشته شده توسط: نذارید چهره تون در دیگران حس اعتماد به وجود بیاره مگر اینکه رابطه با اون شخص لازم و ضروری باشه . خب این فلسفه اونقدر جذابی نبود که بخواید اینجوری با حرارت توضیح بدید. یه جور میشه حاجی بازاری بودن یا کاسبیسم اسمشو گذاشت بدیهیه که خودخواهی محض و اینکه هر کسی کار خودش بار خودش زندگی رو راحت تر میکنه اما خب یه ذره انسانیت هم اگه بدیم و اگه بگیریم در کل باز سودش میاد تو جیب خودمون. آخرشم خیلی کاسبکارانه یه تعریف ناز از خودت کردی که من یکی بد جور دلم رفت ![]() (۱۰ دى ۱۳۹۷ ۰۴:۰۵ ب.ظ)αɾια نوشته شده توسط: آقا این بیماری که "از طرف خوشت میاد ولی یه جوری رفتار میکنی که انگار بدت میاد" داروشو کجا میدن؟ اتفاقا این رفتار خیلی هم بد نیست یه سیگنالای خاصی میده به قلب طرف که اونم با خودش میگه ای بابا این که این همه از من بدش میاد چرا من اینقدر ازش خوشم اومده؟ ... (۲۸ بهمن ۱۳۹۷ ۰۴:۵۹ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: من چالشم این بود تا عید برم باشگاه بدنسازی و بدنم رو خوش فرم و عضلانی کنم و همین کار رو هم شروع کرده بودم ولی متاسفانه مشکل کمر نمی زاره من جدی کار کنم . امیدوارم هیچ کس مشکل کمر پیدا نکنه مشکل کمرت از اونجاست که نیت کردی که عدل تا خود شب عید مانکن بشی که خب زده کمره رو ترکونده. یه کمی فرصت بده به خودت یه کم یواش یواش برو به سمت خوش تیپی و عضلانی شدن تازه من شنیدم گویا قراره تپل بودن مد بشه چون ظاهرا الان ما تپلا کم کم در اقلیتیم و خب کمتر الان گیر میایم و حتی خیلی ها الان دارن پز رفیق تپلشون رو میدن توی این فضای مجازی و اینا. به نظر من به یه شیب آهسته تر به سمت اون چالشت حرکت کن که هم کمره بهش فشار نیاد هم یهو اگه معیارهای عمومی جامعه چرخش کرد راه برای بازگشت داشته باشی . ![]() جناب خلیل عزیز حس همزاد پنداری شما با میوه ها رو دوست داشتم ![]() خب دشمن تراشی بسه من برم بخوابم شب همگی خوش ![]() |
چالش خودسازی شخصی تا عید - negarin_ - 20 فروردین ۱۳۹۸ ۰۲:۵۴ ق.ظ
مشکل بعدی هم محروم شدن هست ![]() چرا کاربرا محروم میشن؟؟ |
چالش خودسازی شخصی تا عید - امیرعباس۳۰۵۰ - ۱۷ مهر ۱۳۹۸ ۱۲:۲۹ ب.ظ
ایده ی جالبی هست. مرسی |