|
|
تعداد اعضای مانشت چهار رقمی می شود - نسخهی قابل چاپ |
RE: تعداد اعضای مانشت چهار رقمی می شود - Soheil - 17 مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۵۵ ب.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۸۹ ۰۸:۱۵ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: به نظر من به نفر ۱۳۹۰ جایزه بدیم( به مناسبت کنکور ۹۰)حالا چه گیری دادید به یکی جایزه بدید؟ مشکلتون انتخاب آدمه؟ خب من فدا میشم! بدینش به من!
|
RE: تعداد اعضای مانشت چهار رقمی می شود - SarahArshad - 17 مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۵۹ ب.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۵۵ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط:(17 مهر ۱۳۸۹ ۰۸:۱۵ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: به نظر من به نفر ۱۳۹۰ جایزه بدیم( به مناسبت کنکور ۹۰)حالا چه گیری دادید به یکی جایزه بدید؟ مشکلتون انتخاب آدمه؟ خب من فدا میشم! بدینش به من! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
تعداد اعضای مانشت چهار رقمی می شود - admin - 17 مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۲۳ ب.ظ
هر کی می خواد به کسی شیرنی بده باید اول donate کنه!!
|
RE: تعداد اعضای مانشت چهار رقمی می شود - luna - 17 مهر ۱۳۸۹ ۰۹:۱۸ ب.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۰۶ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: رتبه لونا خانم ۱ شده، گوشه بالا سمت چپ!! در حالی که رتبه خودم هنوز صفره! ![]() کد: Soheil(0) - آخرین ویرایش ۱۳ شهریور ۱۳۸۹، ۰۹:۰۲ عصر من تا حالا فکر می کردم Soheil یه کاربره نه سیستم اتوماتیک رتبه ا!!!! ![]() البته با عرض پوزش از آقا سهیل!!!
|
تعداد اعضای مانشت چهار رقمی می شود - admin - 17 مهر ۱۳۸۹ ۰۹:۵۲ ب.ظ
)انگار آزادی بهتون نساخته!! زود اعتراف کنید که اشتباه کردین لونا خانم
|
RE: تعداد اعضای مانشت چهار رقمی می شود - Soheil - 19 مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۵۰ ب.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۰۶ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: رتبه لونا خانم ۱ شده، گوشه بالا سمت چپ!! در حالی که رتبه خودم هنوز صفره!دکتر میبینم رتبه دار هم شدید، تبریک میگم! ![]() (۱۷ مهر ۱۳۸۹ ۰۹:۱۸ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: Soheil(0) - آخرین ویرایش ۱۳ شهریور ۱۳۸۹، ۰۹:۰۲ عصرآره دیگه، رویا که پسر باشه، ارشد خان هم دختر، من هم میشم سیستم اتوماتیک! |
RE: تعداد اعضای مانشت چهار رقمی می شود - SarahArshad - 19 مهر ۱۳۸۹ ۰۳:۲۳ ب.ظ
(۱۹ مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۵۰ ب.ظ)Soheil نوشته شده توسط:دوستان تا حالا دقت کردین که دنیای مجازی چه دنیای عجیبیه شما در دنیای واقعی هر کسی هستی چه راضی باشی چه نه در این دنیا می تونی اون چیزی باشی که می خوای رویایی که پسر میشود وارشد خانی که دختر میشود پیر مردی خودش را جای جوانی جا می زند و دختر زشت خودش را پری دریایی می خواند آیا ممکن است دکتری خودش را آدم عامی جا بزند یا مثلا پادشاهی (یا پرزیدنتی )(17 مهر ۱۳۸۹ ۰۱:۰۶ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: رتبه لونا خانم ۱ شده، گوشه بالا سمت چپ!! در حالی که رتبه خودم هنوز صفره!دکتر میبینم رتبه دار هم شدید، تبریک میگم! خودش را یک شهر وند جا بزند از کجا معلوم شاید همین تویی که چند ماهی ست می شناسمت کسی دیگر باشی یا شاید من در نظرت کسی دیگر باشم چه دنیای پر از شکی !!!!!!! آیا این دنیا به نظرت خوب است آیا به نظر شما ما با این دنیای مجازی رو به سوی کجا داریم می رویم !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() این صورتک های کوچک تنها راه بیان احساسم به شماست . راستش من از دیشب تا حالا حتی به دختر بودن ارشد خان هم شک دارم از کجا معلوم باز هم یک (ماسک )نباشد !!!!!! نیاز به صورتکی داشتم که برایم تفکر را تداعی کند نیافتم برای همین می نویسم: تفکر:: تفکر:: تفکر: : |
|
تعداد اعضای مانشت چهار رقمی می شود - ف.ش - ۳۰ مهر ۱۳۸۹ ۰۲:۰۰ ق.ظ
تعداد اعضای تالار ۱,۲۳۴ نفر میباشد به عدد نگاه کنید چه عد جالبیه ۱۲۳۴ ! |
|
تعداد اعضای مانشت چهار رقمی می شود - Soheil - 01 آبان ۱۳۸۹ ۱۲:۵۷ ب.ظ
۴۰۲ کاربر فعال در ۲۴ ساعت گذشته (۱۲۰ عضو, ۶ نامرئی و ۲۸۲ مهمان). تا ۲۰ ۳۰ روز پیش تو محدوده ۲۳۰ ۲۸۰ بودیم!!! |
|
تعداد اعضای مانشت چهار رقمی می شود - admin - 01 آبان ۱۳۸۹ ۰۱:۱۰ ب.ظ
تعداد مهمانها زیاده، ان شا الله مهمانها هم صاحب خانه ما بشن ![]() مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اینو ببینید. |
|
تعداد اعضای مانشت چهار رقمی می شود - ف.ش - ۰۱ آبان ۱۳۸۹ ۰۱:۱۴ ب.ظ
خوب دانشگاهها باز شده دسترسی به نت راحت و (رایگان) شده! |
|
تعداد اعضای مانشت چهار رقمی می شود - ali_it_2008 - 15 بهمن ۱۳۸۹ ۰۲:۴۴ ب.ظ
به نظر من این رقم برای مانشت ۱ در مقابل ۱۰۰۰ چون لیاقت مانشت و مانشتی خیلی بیشتر از این حرفاست به نظر من آدم باید موفقیت و پیشرفت خودش رو روی نامحدود بزاره تا بتونه اولاً حادکثر تلاشش رو انجام بده ثانیاً بتونه به آرزوهای خودش برسه خیلی دوست دارم در آینده نزدیک این سرتیتر ( تعداد اعضای مانشت چهار رقمی می شود ) با این جمله عوض بشه ( تعداد اعضای مانشت پنج رقمی می شود ) خوبه دیگه نه!!؟!؟۱ |
|
تعداد اعضای مانشت چهار رقمی می شود - admin - 15 بهمن ۱۳۸۹ ۰۶:۲۴ ب.ظ
چیزی نمونده تا پنج رقمی شدن. الان حدود ۳۲۰۰ عضور یعنی یک سوم داریم. فکر کنم حدود ۵ ماه دیگه پنج رقمی بشیم. |
RE: تعداد اعضای مانشت چهار رقمی می شود - luna - 24 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۴:۰۷ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۸۹ ۰۵:۱۴ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: تبریک میگم! یاد این تاپیک بخیر! یه موقعی تبریک می گفتیم که مانشت ۴ رقمی شده! یه موقعی یه اکیسمت اینجا بود که هی منو بن می کرد! یاد اولین مدیر مانشت بخیر که الان دیگه نیست! چه روزگاری اینجا گذروندیم
|
|
تعداد اعضای مانشت چهار رقمی می شود - Fardad-A - 24 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۴:۵۶ ب.ظ
فکر کنم این روزا سالگرد تولد خانم luna است. هر تاپیکی میرم ایشان امروز از خاطرات جوونی و گذشت عمرشون میگن. حالا خوبه شمع ها عددی هستند یعنی تا ۹۹ سالگی میشه دو تا شمع گذاشت!!!
|