پایان پروژه ی کنکور ۹۶ - نسخهی قابل چاپ |
۱۰هفته تا کنکور - RASPINA - 28 بهمن ۱۳۹۵ ۰۸:۵۸ ب.ظ
شیطان زمزمه کرد که: تو نمیتوانی در مقابل طوفان ایستادگی کنی قهرمان پاسخ داد: من خود طوفانم در برابر اراده انسان هیچ ناممکنی وجود ندارد |
۱۰هفته تا کنکور - Happiness.72 - 28 بهمن ۱۳۹۵ ۱۰:۱۵ ب.ظ
من می توانم چون به خودم قول دادم تا موفق باشم و مرد زیر قولش نمی زند |
۱۰هفته تا کنکور - Hopegod - 29 بهمن ۱۳۹۵ ۰۲:۲۶ ب.ظ
هرکی تو این روزا حس کنه میتونه قبول بشه پس میتونه چون آخرشه تا نوک قله ی کوه راه زیادی نمونده. |
۱۰هفته تا کنکور - Happiness.72 - 29 بهمن ۱۳۹۵ ۰۲:۴۰ ب.ظ
(۲۹ بهمن ۱۳۹۵ ۰۲:۲۶ ب.ظ)Hopegod نوشته شده توسط: هرکی تو این روزا حس کنه میتونه قبول بشه پس میتونه چون آخرشه تا نوک قله ی کوه راه زیادی نمونده.تا آخرین لحظه تلاشم رو میکنم و دست بردار نیستم |
۱۰هفته تا کنکور - RASPINA - 29 بهمن ۱۳۹۵ ۰۸:۱۶ ب.ظ
تو این ۱۰هفته کاری کن ، کارستون دنیا منتظر قدرتمایی توئه به همه ثابت کن کی هستی همه کائنات به احترام تصمیم بزرگ امروزت، بهت کمک می کنند ٣ اصل طلائی انگیزه تمرکز تداوم |
۱۰هفته تا کنکور - mmm1374 - 29 بهمن ۱۳۹۵ ۰۹:۵۸ ب.ظ
تا رسیدن به قله ی کوه سه چیز مهم است تلاش تلاش تلاش |
۱۰هفته تا کنکور - Happiness.72 - 29 بهمن ۱۳۹۵ ۱۱:۴۲ ب.ظ
خسته شده بودم رفتم بیرون دور زدم یه بادی به مغزم بخوره خسته میشم ولی کم نمیارم این هفتاد روز رو باید غیرت گذاشت |
۱۰هفته تا کنکور - hasanmousavi - 30 بهمن ۱۳۹۵ ۱۰:۴۴ ق.ظ
آقا من صندلی شریف رو میخوام فقط به عشق شریف خوندم ، میشه ، میشه. |
RE: 10هفته تا کنکور - Skyrim - 01 اسفند ۱۳۹۵ ۱۱:۲۱ ب.ظ
سلام به همه من دست به قلم (کیبرد) نیستم که حرفای انگیزشی بزنم. بعد المپیک یک کلیپ جالب دیدم، احتمالا شما هم دیدید. ولی دیدنش در این زمان خالی از لطف نیست. از ته قلبم امیدوارم موفق باشید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
They’re whispering, “you’re out of time.”
But still, I rise کد: [Verse 1] متنش رو هم بخونید زبانتون خوب بشه |
۱۰هفته تا کنکور - Happiness.72 - 02 اسفند ۱۳۹۵ ۱۲:۳۰ ق.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۵ ۱۱:۲۱ ب.ظ)Skyrim نوشته شده توسط: They’re whispering, “you’re out of time.”دارن نجوا میکنن که وقتت تموم شده ولی من قد خم نمیکنم ( هنوز ایستادم) |
۱۰هفته تا کنکور - *tarannom* - 02 اسفند ۱۳۹۵ ۱۲:۴۴ ب.ظ
گاهی وقتا لازمه مثل یک رهبر ارکستر رفتار کنی: به همه پشت کنی و مشغول کار خودت باشی چون درست بعد از اینکه کارت تموم شد ، همه ی اون کسانی که بهشون پشت کرده بودی بلند میشن و تشویقت میکنن . . . |
۱۰هفته تا کنکور - zdfgh - 07 اسفند ۱۳۹۵ ۱۱:۱۰ ق.ظ
سلام. این روزا هر زمانی که نا امید میشم و دیگه حوصله خوندن ندارم این کلیپ رو نگاه میکنم. خیلی بهم انرژی مثبت میده. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. البته بگم که قصد تبلیغ ندارم. |
RE: 10هفته تا کنکور - *tarannom* - 08 اسفند ۱۳۹۵ ۰۲:۰۸ ب.ظ
[attachment=21346] |
۱۰هفته تا کنکور - mmm1374 - 01 فروردین ۱۳۹۶ ۰۷:۲۳ ب.ظ
ما تا آخر ایستاده ایم |
۱۰هفته تا کنکور - delete4all - 01 فروردین ۱۳۹۶ ۰۷:۵۱ ب.ظ
باید عنوان پست رو کم کم بزاریم بر مبای روز شماری از ۳۰ |