تالار گفتمان مانشت
مزایای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
RE: مزایای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد - amiriahmad - 08 شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۴۶ ب.ظ

(۰۸ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۰۵ ب.ظ)iCanDoIt نوشته شده توسط:  
(08 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۵۶ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط:  دوستان اگر سوال دیگه ای دارید که ربطی به این تاپیک نداره لطفا تاپیک جدا بزنید.
سوالات در مورد اپلای لطفا در تاپیک دیگه ادامه بدید.
مزایای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد!

والله این رفیقمون بد نمیگه.
من تمام پست هایی که در خصوص اپلای از این جور چیزا بود رو پاک کردم. دوستان اگه محبت کنند نقل قول ها رو هم پاک کنند ممنون میشم.
باید به موضوع تایپیک(بحث) احترام گذاشت.
موفق باشید

خب وقتی از نظر بچه ها اپلای یکی از مزیت های ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد هست چرا مدام می نویسید و پاک می کنید
پاک نکنید شاید کسی خواست با توجه به حرف های شما به هدف اپلای ارشد بخونه...

اصلا من یه سوال دارم به نظرتون اپلای جزو مزیت های ارشد هست؟ یعنی اگر کسی دنبال ارشد هست خوبه بیاد ارشد بخونه یا نه؟

(اونی هم که واسه همه تو این تایپیک یه منفی میگذاری... پیشاپیش از منفی ای که برای جواب من میگذاری مچکرم)

مزایای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد - ali blhj - 08 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۴۷ ب.ظ

شاید این لینکی که می خوام بذارم خیلی از دانشجوها بشناسن ولی به هر حال گذاشتن بی فایده نیست. این سایت بیشتر از هر کسی به درد دانشجوها می خوره چون اخبار مربوط به تحقیقات دانشگاه های دنیا رو ارائه میده. به نظر من برای ایجاد انگیزه خوبه چون می شه فهمید که در محیط دانشگاه و محیط پژوهشی چه پروژه های بزرگی می شه انجام داد. البته یه کم با فضای دانشگاه های ایران غریبه ست ولی به هر حال برای ایجاد انگیزه شاید خوب باشه.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.