ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - نسخهی قابل چاپ |
ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - shafiee123 - 03 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۴۳ ب.ظ
سلام منم هستم |
ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - atefeh93 - 04 تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۲۰ ب.ظ
منم هستم... فقط اینکه چه مباحثی باید خونده بشه رو از کجا باید بدونیم؟ یعنی از الان تا مهر چیا رو باید بخونیم؟ |
ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - behrad :) - 05 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۱۷ ب.ظ
منم توی ثبت نام گروهی بذارید لطفاً |
RE: ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - abbas1368 - 05 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۲۶ ب.ظ
(۰۴ تیر ۱۳۹۴ ۰۸:۲۰ ب.ظ)atefeh93 نوشته شده توسط: منم هستم... فقط اینکه چه مباحثی باید خونده بشه رو از کجا باید بدونیم؟ یعنی از الان تا مهر چیا رو باید بخونیم؟توی سایت خود پارسه هستش ولی آزمون اول۲۵%هستش اینم لینکشhttp://parseh.ac.ir/node/2120 (۰۵ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۱۷ ب.ظ)behrad :) نوشته شده توسط: منم توی ثبت نام گروهی بذارید لطفاً |
ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - nikash1392 - 06 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۵۵ ب.ظ
به احتمال ۸۰ درصد من هم شرکت می کنم. |
ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - Venus. - 06 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۸ ب.ظ
سلام منم هستم. |
ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - jameshenas - 11 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۸ ب.ظ
منم هستم |
ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - shahab1 - 11 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۰ ب.ظ
سلام منم هستم |
ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - bazardeh - 11 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۱۵ ب.ظ
من هم هستم i like to study |
ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - kazhal@ - 16 تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۵۱ ب.ظ
لیست کسایی که قطعی میخوان ثبت نام کنند... فک کنم کافی باشه ها... ۱/ mahniya ۲/ bazardeh ۳/ v.i.d.a ۴/ hossein60 ۵/ armin.sheikh ۶/ EMAD.F ۷/ ماه و خورشید ۸/ kingmax ۹/ mary.mojj ۱۰/ ashki0021 ۱۱/ pure.yaser ۱۲/ pure liveliness ۱۳/ yek95 ۱۴/ squib ۱۵/ shafiee123 ۱۶/ atefeh93 ۱۷/ behrad ۱۸/ Venus. ۱۹/ jameshenas ۲۰/ shahab1 ۲۱/ majoit |
ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - naziye - 16 تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۵۰ ب.ظ
منم هستم فقط میخام ببینم تخفیفش از طرح حکمت (۳۰درصد) بیشتره یا نه اگه بیشتره منم هستم |
ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - sanaz-m - 16 تیر ۱۳۹۴ ۰۷:۵۸ ب.ظ
سلام . منم به احتمال زیاد هستم |
ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - kazhal@ - 16 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۵۲ ب.ظ
تا جایی که من پرسیدم، بیش از سی درصد تخفیف نمیدن... |
RE: ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - shabnamZ - 17 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۱۸ ق.ظ
(۰۳ تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۱۱ ب.ظ)majoit نوشته شده توسط: دوستان یه سوال... تا اونجایی که من یادمه ما سه تا آزمون ۱۰۰% داشتسم یعنی درکل ۹ تا آزمون ،که امسال یکیش کم شده برا همونه دوتا آزمون ۳ هفته ای شده واااااااااااااو چقدر هزینه هاش زیاد شده در عرض یک سال ۱۴۰ تومن خیلی زیاده به نظرم :-o |
ثبت نام گروهی آزمون های آزمایشی پارسه سال ۹۵ - kazhal@ - 17 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۲ ق.ظ
shabnamZ که اینطور... ۱۴۰ تومن هزینه چیه؟! الان آزمونا هشت مرحله هست که تو سایت زده ۵۸۰ تومن...البته ثبت نام اینترنتی ۶۰ تومن کمتره... دوستان سی در صد تخفیف با ۶۰ تومنه هست یا بدون اون |