تالار گفتمان مانشت
سرگذشت رتبه ۱۵ هوش امسال ۵۷۳ پارسال - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
RE: سرگذشت رتبه ۱۵ هوش امسال ۵۷۳ پارسال - alisahaf70 - 06 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۲۳ ق.ظ

(۰۵ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۵۵ ب.ظ)saeedeivazi نوشته شده توسط:  با عرض سلام و تبریک به شما.
اگر ممکنه رتبه نرم و الگوریتم رو هم بگید. ممنون
موفق باشیدSmile

ممنون دوست عزیز و با آرزوی موفقیت برای شما
نرم ۲۲۰ الگوریتم ۱۸۰

سرگذشت رتبه ۱۵ هوش امسال ۵۷۳ پارسال - ParsaHKH - 31 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۰۶ ب.ظ

اقا فدات

RE: سرگذشت رتبه ۱۵ هوش امسال ۵۷۳ پارسال - sparrow7000 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۰۴ ب.ظ

(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۳۶ ق.ظ)alisahaf70 نوشته شده توسط:  سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
من چون حرفام و سرگذشتم زیاد بود چون بالاخره سه سال کنکور دادم Big Grin بالاخره مطلب زیاد دارم به صورت یک فایل pdf براتون سرگذشت رو قرار دادم ولی توش به تمامی سوالات روتین مانشت پاسخ داده شده
امیدوارم از سرگذشت من عبرت بگیرید و اشتباهات منو نکنید Big Grin
امیدوارم همیشه موفق باشید سوالی بود در خدمتتون با کمال میل هستم

سلام
خیلی توضیحاتتون خوب بود. ممنون
سختی هاتون با صبر جواب داد.
امیدوارم در تمام مراحل زندگی تون موفق باشید و همیشه سلامت بمونید

پ.ن: برای پسر دایی من هم دعا کنید. اون عمل کرده و هنوز بعد از یکسال خوب نشده.Sad توی جوونی توی تخت موندن واقعا سخته. SadSadConfused

RE: سرگذشت رتبه ۱۵ هوش امسال ۵۷۳ پارسال - alisahaf70 - 10 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۰۲ ب.ظ

(۱۰ شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۰۴ ب.ظ)sparrow7000 نوشته شده توسط:  
(10 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۳۶ ق.ظ)alisahaf70 نوشته شده توسط:  سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
من چون حرفام و سرگذشتم زیاد بود چون بالاخره سه سال کنکور دادم Big Grin بالاخره مطلب زیاد دارم به صورت یک فایل pdf براتون سرگذشت رو قرار دادم ولی توش به تمامی سوالات روتین مانشت پاسخ داده شده

سلام
خیلی توضیحاتتون خوب بود. ممنون
سختی هاتون با صبر جواب داد.
امیدوارم در تمام مراحل زندگی تون موفق باشید و همیشه سلامت بمونید

پ.ن: برای پسر دایی من هم دعا کنید. اون عمل کرده و هنوز بعد از یکسال خوب نشده.Sad توی جوونی توی تخت موندن واقعا سخته. SadSadConfused

سلام دوست عزیز ممنون از لطفتون منم براتون آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی رو دارم
از صمیم قلبم هم از خدا میخوام همه مریض ها به خصوص پسر داییتون زودتر سلامتیشون رو به دست بیارن من که یک ماه این وضع رو تحمل کردم نابود شدم چه برسه به اون بنده خدا که یکساله Sad امیدوارم هر چه زودتر سلامتیشونو به دست بیارن

RE: سرگذشت رتبه ۱۵ هوش امسال ۵۷۳ پارسال - sparrow7000 - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۱۴ ق.ظ

(۰۴ تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۸ ب.ظ)alisahaf70 نوشته شده توسط:  ممنون دوست عزیز امیدوارم همیشه موفق باشی همونطور که گفتی مهم ترین نکته تمرکز اعصابه و با تمرکز داشتن بیشتر از هرچیز دیگه ای میشه رتبه خوبی به دست آورد

(۰۳ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۲ ق.ظ)majidforoughi نوشته شده توسط:  سلام دوست عزیز
ضمن تبریک به موفقیت شما،

من این فایل پی دی اف مصاحبتون رو خوندم، بسیار از پشت کارتون لذت بردم،
یه سوال دارم،
شما کلاس کنکور رفتید؟ یا فقط کتاب؟ کلا نظر شما در رابطه با رفتن به کلاس کنکور (مثلن پارسه) چیه؟

حقیقتش من برای خالی نبودن عریضه و اینکه توی جو باشم یه کلاس گسسته پارسه رو رفتم که اونچنان تاثیری تو روند کاریم نداشت
کلا دو دسته هستند بعضی ها سر کلاس یاد میگیرن بعضی ها باید خودشون بخونن برای دسته دوم اصلا مهم نیست رفتن به کلاس و توصیه نمیکنم ولی دسته اول میتونن بهش فک کنن

برای اونایی که هم سر کلاس یاد میگیرن و هم خودشون درس بخونن متوجه میشن، ولی بازیگوشن چه پیشنهادی دارین؟

سرگذشت رتبه ۱۵ هوش امسال ۵۷۳ پارسال - itplus - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۶ ب.ظ

خیلی ممنون داستان جالب و تأثیرگذاری بود. Big Grin
راستی گروه بازی سازیتون چی شد؟ چیزی ساختین تا حالا؟ هنوز مشغولید؟

RE: سرگذشت رتبه ۱۵ هوش امسال ۵۷۳ پارسال - sparrow7000 - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۵۵ ب.ظ

(۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۳۶ ق.ظ)alisahaf70 نوشته شده توسط:  سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه

خیلی خوب بود
فقط چند مورد بود می خواستم اشاره کنم و بپرسم:

خیلی خوب میشد اسم نویسنده کتاب ها رو هم ذکر می کردید چون بعضی انتشاراتی ها دو کتاب مختلف برای یک درس دارن مثل پوران.
برای دروس مشترکی مثل سیستم عامل و ساختمان گسسته منبعی معرفی نکردید. همچنین برای دروس ریاضیات.

ممنون میشم برای قسمت دوم هم یکسری منبع خوب معرفی کنید

RE: سرگذشت رتبه ۱۵ هوش امسال ۵۷۳ پارسال - alisahaf70 - 11 شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۱۷ ب.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۶ ب.ظ)itplus نوشته شده توسط:  خیلی ممنون داستان جالب و تأثیرگذاری بود. Big Grin
راستی گروه بازی سازیتون چی شد؟ چیزی ساختین تا حالا؟ هنوز مشغولید؟

ممنون دوست عزیز گروه بازی سازی به اون شکل اولیش همه رفتن پی ارشد و خارج از کشور و ... و جوونترها اومدن جامون ولی فعلا با یه سری از باقی مونده هاش که بهترین دوستامن مشغول کاریم
بازی هایی که تا به حال ساختیم : شبگرد طلوع تاریکی، فوتکاردیا، زی و یه چند تا بازی دانشجویی که پخش نشد به اون صورت

(۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۵۵ ب.ظ)sparrow7000 نوشته شده توسط:  
(10 خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۳۶ ق.ظ)alisahaf70 نوشته شده توسط:  سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه

خیلی خوب بود
فقط چند مورد بود می خواستم اشاره کنم و بپرسم:

خیلی خوب میشد اسم نویسنده کتاب ها رو هم ذکر می کردید چون بعضی انتشاراتی ها دو کتاب مختلف برای یک درس دارن مثل پوران.
برای دروس مشترکی مثل سیستم عامل و ساختمان گسسته منبعی معرفی نکردید. همچنین برای دروس ریاضیات.

ممنون میشم برای قسمت دوم هم یکسری منبع خوب معرفی کنید
ممنون دوست عزیز حتما اسم نویسنده ها رو هم اضافه میکنم و خبر میدم
راجع به دروسی که گفتید من برای os کتاب پارسه رو معرفی کردم ولی برای دروس ریاضیات و زبان از اونجا که خودمم نتیجه خوبی نگرفتم ازشون بهتره از راهنمایی سایر دوستان استفاده کنید
موفق باشید

سرگذشت رتبه ۱۵ هوش امسال ۵۷۳ پارسال - سعید زارع - ۱۱ مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۴۵ ق.ظ

خیلی با مصاحبت حال کردم تمومش بع ادم انرژی داد ... واقعا خیلی خوب سختی ها کنار زدی
معنی واقعی خواست توانستن است از داستانت فهمیدم خدا قوت همیشه سرافراز باشی

RE: سرگذشت رتبه ۱۵ هوش امسال ۵۷۳ پارسال - zahrazahrazahra - 25 مهر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۰ ق.ظ

سلام
مصاحبتون رو خوندم بسیار مفید بود
براتون آرزوی موفقیت دارم دوست گرامی

RE: سرگذشت رتبه ۱۵ هوش امسال ۵۷۳ پارسال - Innocence - 26 مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۳۸ ب.ظ

منم نتونستم دانلود کنم

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

RE: سرگذشت رتبه ۱۵ هوش امسال ۵۷۳ پارسال - alisahaf70 - 27 مهر ۱۳۹۴ ۰۸:۰۱ ب.ظ

(۲۶ مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۳۸ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط:  منم نتونستم دانلود کنم

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

بله حق با شماست لینک جدید در ایران قرار گرفت با عرض پوزش

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

سرگذشت رتبه ۱۵ هوش امسال ۵۷۳ پارسال - zahra1991 - 29 مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۰۷ ق.ظ

خیلی دوست داشتم مصاحبتون رو بخونم اما متاسفانه دانلود نشد..
موفق باشید

سرگذشت رتبه ۱۵ هوش امسال ۵۷۳ پارسال - alisahaf70 - 29 مهر ۱۳۹۴ ۰۴:۱۴ ب.ظ

(۲۹ مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۰۷ ق.ظ)zahra1991 نوشته شده توسط:  خیلی دوست داشتم مصاحبتون رو بخونم اما متاسفانه دانلود نشد..
موفق باشید

ممنون از لطفتون دو تا لینک توی پست صفحه اول موجوده پیشنهاد میکنم لینک زیر رو امتحان کنید

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

موفق باشید

سرگذشت رتبه ۱۵ هوش امسال ۵۷۳ پارسال - zahra1991 - 29 مهر ۱۳۹۴ ۱۱:۰۴ ب.ظ

ممنون بابت لینک
مصاحبتون رو خوندم و استفاده کردم
دیسکتون که خوب شده؟؟
ممنون که وقت گذاشتید و انقد جامع تجربیاتتون رو به نگارش در آوردید.

امیدوارم در همه مراحل زندگیتون موفق باشید