دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - نسخهی قابل چاپ |
دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - khordad.girl - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۰۲ ب.ظ
دوستان اینجا کسی شبانه های تهران نمیخونه بدونه به دخترا خوابگاه میدن یانه؟؟ |
RE: دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - pe.esf - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۲۱ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۰ ق.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط:(24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۴۴ ق.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط: نه! الگوریتم تهران ازونور کم کرده!! خدا ازشون نگذره. مگه من چه گناهی کردم پارسال با رتبم برن امیر کبیر امسال من نرم ( سلام میشه بگین من با ۱۱۲ میتونم تهرانو به جز الگوریتم بیارم اون شبکه مدرس که واسه نرم هستش چی؟ |
دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - shamdooni - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۲۵ ب.ظ
دوستان شهریه ثابت ۶۲۵۰۰۰ هست که میتونه ۲۵% افزایش داشته باشه و فک میکنم با ۱۰ یا ۱۲ واحد تا حداکثر ۲/۵ بشه. |
دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - morelo - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۵۹ ب.ظ
ظرفیت نرم افزار روزانه شده ۲۵۰ نفر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تبریک به وزارت محترم علوم!!!! کمیت فدای کیفیت!!! دیدن که لیسانس های بیکار نرم افزار از بقیه رشته ها بیشترن اومدن ظرفیت رو بالا بردن!!!!!!!! گرگان- یزد- کرمانشاه- صنعتی قم- زنجان شهید رجایی- قزوین روزانه میگیرن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! غیرانتفاعی ها رو .................... یا ابوالفضل ........ جالبه ۲۰ نفر هم میگیرن ارزش یه رشته رو اینجوری میارن پایین ها |
دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - mohgh - 24 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۱۶ ب.ظ
سلام نظرتون راجع به کاری که شریف با نرم افزار کرده چیه؟ به نظرتون من می تونم قبول شم؟ چقد بچه هایی که رتبه های زیر ۲۰ اوردن علاقه دارن که الگوریتم شرکت کنن؟ من چون علاقه ای به الگوریتم ندارم نمی خوام به طور کل اون کد رشته جدید که ۱۰ نفر نرم با تخصص الگوریتم می گیره رو بزنم. ممنون |
دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - navid68888 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۱ ب.ظ
بچه های ایتی بیاید اعتراض بزنبیم اون دو گرایش ایتیو که تربیت مدرس میگیره و رفته زیر گرایش های نرم افزارو برگردونیم |
دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۴ منتشر شد - khordad.girl - 25 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۳۳ ب.ظ
دوستان میشه به اینجام یه نگاهی بندازین؟ ممنونم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |