![]() |
رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی کنکور ۹۰ - نسخهی قابل چاپ |
رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - ronaldo - 14 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۴۳ ق.ظ
منم تو نتایج اولیه منچستر یونایتد قبول شدم ولی تو نتایج نهایی زده بود، رئال مادرید . |
RE: رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - maryamsadat_hoseini - 14 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۰۳ ق.ظ
(۱۳ شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۱۶ ب.ظ)love4love نوشته شده توسط: با تبریک به همه فناوری اطلاعات پزشکی چطور رشته ای هست؟کجاها میشه استخدام شد با این رشته؟ |
رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - CBS - 14 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۵۱ ق.ظ
سلام من امسال اولین سالیه که می خوام ارشد شرکت کنم. راستش اطلاعات زیادی در مورد رشتهها و آینده شغلیشون ندارم . لطفاً اگه میشه راهنمایی کنید. مر۱+۲۹ |
RE: رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - love4love - 14 شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۱۹ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۰۳ ق.ظ)maryamsadat_hoseini نوشته شده توسط:(13 شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۱۶ ب.ظ)love4love نوشته شده توسط: با تبریک به همه رشته ای مثل مهندسی پزشکی هست . کار برای این گرایش رو نمیدونم، اصلا نمیدونم کار برای فناوری اطلاعات چی هست !!!!! تمام کارهایی که گفته میشه برای بچه های کامپیوتر هست . هنوز تو ایران به ماهیت فناوری اطلاعات دست پیدا نکردن . در صورتی که رشته فناوری اطلاعات از نظر علمی و درجه از کامپیوتر بالاتر هست و میشه گفت نظارت و پیشنهاد از طرف این رشته هست و بچه های کامپیوتر افکار فناوری اطلاعات رو انجام و اجرا میکنن . در کل به فکر کار خاصی نباش . ![]() ![]() |
RE: رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - baran23575 - 14 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۰۲ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۱۳ ق.ظ)mamat نوشته شده توسط:(13 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۴۸ ب.ظ)baran23575 نوشته شده توسط: منم تو نتایج اولیه بین الملل تهران قبول شدم پرسیدم از دانشگاه گفتن ترمی ۵ میلیون میشه البته اگر بین الملل شریف باشین شهریه ۵۰% تخفیف میخوره !!! خوشحالم که یه همدرد دارم ![]() شما در بارهی اعتبار مدرکش برای ادامه تحصیل در خارج از کشور یا ارزش استخدامیش اطلاعی دارین؟ ![]() |
RE: رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - mamat - 14 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۴۵ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۰۲ ب.ظ)baran23575 نوشته شده توسط:نه اطلاع زیادی ندارم ولی میدونم فرقش با روزانه یا شبانه تو خود ایران خیلی محسوسه.(14 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۱۳ ق.ظ)mamat نوشته شده توسط:(13 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۴۸ ب.ظ)baran23575 نوشته شده توسط: منم تو نتایج اولیه بین الملل تهران قبول شدم پرسیدم از دانشگاه گفتن ترمی ۵ میلیون میشه البته اگر بین الملل شریف باشین شهریه ۵۰% تخفیف میخوره !!! واسه همین تردید دارم تو ثبت نام. |
RE: رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - bitash - 21 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۱۸ ق.ظ
سلام، ضمن تبریک به همه اینم نتیجه من و یکی از دوستام رتبه ۱۵۰ گرایش ۱و۴ ۲۰۴ گرایش ۲و۳ ......... رشته قبولی: مهندسی فناوری اطلاعات پزشکی - دانشگاه تهران - شبانه رتبه ۱۳۹ گرایش ۱و۴ ۲۲۵ گرایش ۲و۳ ......... رشته قبولی: مهندسی فناوری اطلاعات پزشکی - دانشگاه تهران - شبانه |
RE: رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - amirhacker - 30 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۱۸ ب.ظ
سلام بر همگی رتبه ۵۹ IT گرایش ۲و۳ ۱۲۱ گرایش ۱و۲ قبولی در اولویت دوم امنیت اطلاعات - روزانه - مالک اشتر البته خیلی راضی نیستم التماس دعا |
رتبه و دانشگاه قبولی بچه های آی تی (فقط آی تیها بیان) - Mohammad-A - 11 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۴۲ ب.ظ
دوستان کسی میتونه کارنامه نهایی رو بذاره تا آخرین رتبههای قبولی رو بشه دید؟ ممنون میشم |
کارنامه نهایی ارشد ۹۰ بچه های آی تی - amirhacker - 14 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۵ ق.ظ
سلام بر شما کارنامه نهایی ارشد خودم را برا شروع کار گذاشتم اگر لطف کنند بقیه بچهها هم این کار را انجام بدهند فکر کنم برا داوطلبان کنکور ۹۱مفید باشه من سال ۹۰ آی تی امتحان دادم که انتخاب دومم یعنی مالک اشتر رشته امنیت قبول شدم تو این کارنامه مشخصه که انتخاب ۸ که شبکه علم وصنعت روزانه هست هم قبول شدم به اضافه شبکه شبانه شریف و امیرکبیر و روزانه شبکه تمام شهرستانها و آی تی روزانه خواجه نصیر و... |
RE: کارنامه نهایی ارشد ۹۰ - Potential - 14 مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۳۳ ق.ظ
سلام این هم کارنامه من . من هم با رتبه ۱۰۸ روزانه امنیت مالک اشتر و روزانه همه شهرستانها، و با رتبه ۱۲۵ شبانه آی تی پزشکی تهران، روزانه و شبانه الزهرا، روزانه شبانه های خواجه نصیر (به جز روزانه تجارت) و روزانه همه شهرستانها قبول شدم . بعضی رشتهها هم با اختلاف ۲/۳ نفر قبول نشدم !!! موفق باشید |
RE: کارنامه نهایی ارشد ۹۰ - summer_66 - 14 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۵ ب.ظ
بچهها قبلا در تاپیک مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. کارنامه های خودشون رو گذاشتن پس شما هم کارنامه هاتون رو همون جا بذارید و با تعدد تاپیک های مشابه کاربرها رو سردرگم نکنید. |
RE: کارنامه نهایی ارشد ۹۰ - amirhacker - 14 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۸ ب.ظ
سلام آقای مدیر شرمنده من این بخش را ندیده بودم اما بهتره عنوان موضوع این بشه: کارنامه نهایی ارشد ۹۰ بچه های آی تی چون واقعا بچه های آی تی در اینجا یه جورایی غریبند!!!؟ التماس دعا |
کارنامه نهایی ارشد ۹۰ بچه های آی تی - summer_66 - 14 مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۲۲ ب.ظ
حالا که عنوان رو عوض کردید خوب شد. |
RE: شریف - amirhacker - 15 مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۳۱ ب.ظ
(۱۴ مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۱۷ ب.ظ)mam نوشته شده توسط: تشکر از دوستان برای این کارنامهها... بله بر اساس اصلاحیه جدید هستش!!! یعنی شریف تو گرایش ۲و۳ بررسی شده |