تالار گفتمان مانشت
مسئله سوم - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳
مسئله سوم - ف.ش - ۰۷ مرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۱۵ ب.ظ

نرگس جان ۰ رو جا انداخته بودم ۲۰۰ رو تولید نمیکرد شکل رو درست کردم. ببخشید اینقدر بی دقتی کردم Sad

مسئله سوم - narges_r - 07 مرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۲۰ ب.ظ

مرسی افاق خانوم شکل خیلی خوبی از اب درامد

RE: مسئله سوم - **sara** - 07 مرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۳۸ ب.ظ

عالیه آفاق جان. ممنون

RE: مسئله سوم - mosavat - 08 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۹ ق.ظ

(۰۵ مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۵ ق.ظ)narges_r نوشته شده توسط:  
(05 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۶ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط:  بله نرگس جان جوابتون درسته.

حالا کی میتونه DFA/NFA رو رسم کنه ؟!
من یک سوال داشتم
ببخشید جای این سوال اصلا اینجا نیست و فکر میکنم اصلا جایی برای پرسیدن این سوال نباشه ولی بهرحال من در این زمینه مشکل دارمBig Grin پیش از پرسیدن سوال از همتون عذر خواهی میکنم
شما فایل تصویرو چجوری attach میکنید و تصاویرتونو تو چه محیطی رسم میکنید؟ میدونم اون بالا یک گزینه افزودن تصویر هست ولی من هرکاری میکنم نمیشه
بازم ببخشید بابت این سوال مبتدی منBig Grin

اینکه رسم تصاویر حتما باید توسط نرم افزار انجام بشه اصلا اجباری نیست‌، شما میتونید تصاویر دست نویس خودتون رو هم( به شرطیکه تمیز و خوانا و مرتب ترسیم شده باشه )برای ما آپلود کنید ‌، اما اینکه این اتوماتون‌ها و شکلها دقیقا با چه نرم افزاری رسم میشه رو من هم نمیدونستم( شاید با visio بشه کشید‌، اما نرم افزار تخصصی تری هم احتمالا وجود داره ‌، اگه کسی اسم نرم افزار رو بلده ممنون میشیم که به ما هم بگه ...

در مورد خطا در ضمیمه کردن تصاویر هم‌، دقیقا بنویسید مشکلتون چیه ؟ چه خطایی میده ؟ صفحه رفرش میشه یا ... ؟ دقیقا چه اتفاقی می افته ؟ مرورگرتون رو عوض کنید و اگر باز هم جواب نگرفتید خبرمون کنید ...

RE: مسئله سوم - narges_r - 08 مرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۴۱ ب.ظ

(۰۸ مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۹ ق.ظ)daneshju-arshad نوشته شده توسط:  ]
...

در مورد خطا در ضمیمه کردن تصاویر هم‌، دقیقا بنویسید مشکلتون چیه ؟ چه خطایی میده ؟ صفحه رفرش میشه یا ... ؟ دقیقا چه اتفاقی می افته ؟ مرورگرتون رو عوض کنید و اگر باز هم جواب نگرفتید خبرمون کنید ...
ممنون بخاطر توجهتون
مشکلم حل شد