|
|
علم و صنعتی ها - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: علم و صنعتی ها - hoda ahmadi - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۲۵ ب.ظ
آخه خودشون گفته بودن ۱۲ واحد باید بردارین! |
RE: علم و صنعتی ها - hhosseinid - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۵ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۲۵ ب.ظ)hoda ahmadi نوشته شده توسط: آخه خودشون گفته بودن ۱۲ واحد باید بردارین! اجباری که وجود نداره، چون طبق قانون حداقل ۸ و حداکثر ۱۴ واحد می تونیم برداریم. اینو بیشتر به عنوان توصیه می گفتن برای اینکه زودتر درس ها تمام بشه و از طرفی نتونیم جایی کار کنیم ولی من از قبل کار می کردم و تعهد دارم نمی تونم رهاش کنم. برای همین حداقل ترم اول ۱۲ تا رو بر نمی دارم |
|
علم و صنعتی ها - hoda ahmadi - 16 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۷ ق.ظ
بچه های علم و صنعت کسی میدونه درخواست خوابگاه چه تاریخیه؟!! |
|
RE: علم و صنعتی ها - saeed313 - 16 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ق.ظ
بچه ها مثله اینکه رئیس دانشکده کامپیوتر دانشگاه واترلو قراره فردا بیاد علم و صنعت... می گم بریم ببینیم چه خبره... مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: علم و صنعتی ها - rahimentezari - 16 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۲۷ ق.ظ)hoda ahmadi نوشته شده توسط: بچه های علم و صنعت کسی میدونه درخواست خوابگاه چه تاریخیه؟!! اگه اشتباه نکنم گفته بود که بعد از پرداخت هزینه ،۱۹ و ۲۰ ام برید به محل خوابگاه ها-پسرا یادمه گفته بود حکیمیه دخترا هم خوابگاه داخل |
|
علم و صنعتی ها - hoda ahmadi - 16 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۲ ب.ظ
بله دوستان اتاق خوابگاهم مشخص شد |
|
علم و صنعتی ها - ali blhj - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۲۲ ب.ظ
دوستان علم وصنعتی می شه بگید آخرین رتبه قبولی نرم افزار روزانه سال قبل چند بود؟ |
RE: علم و صنعتی ها - hhosseinid - 31 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۹ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۲۲ ب.ظ)ali blhj نوشته شده توسط: دوستان علم وصنعتی می شه بگید آخرین رتبه قبولی نرم افزار روزانه سال قبل چند بود؟ فکر کنم ۱۰۸ |
|
RE: علم و صنعتی ها - soada - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۴۱ ب.ظ
دوستان آخرین رتبه قبولی شبکه علم و صنعت چند بوده؟اطلاع دارین؟ |
علم و صنعتی ها - khordad.girl - 03 خرداد ۱۳۹۴ ۰۹:۰۴ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۴۱ ب.ظ)soada نوشته شده توسط: دوستان آخرین رتبه قبولی شبکه علم و صنعت چند بوده؟اطلاع دارین؟روزانه دور و بر ۸۵ بود فک میکنم شبانه یکم بیشتر |