![]() |
دانشگاه شهیدبهشتی - نسخهی قابل چاپ |
دانشگاه شهیدبهشتی - shahram.nasaji - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۹ ب.ظ
ریز نمرات رو خیلی از دانشگاه ها به صورت تائید شده دسته شخص نمیدن. و بر اساس درخواست دانشگاه به صورت مهر و موم شده خودشون ارسال می کنن. ولی ریز نمرات تائید نشده رو میتونین از طریق سیستم گلستان پرینت بگیرین و همراهتون ببرین. من هم خودم همین کار رو کردم. هر چند توی مدارک چیزی در خصوص ریزنمرات ذکر نشده بود. |
دانشگاه شهیدبهشتی - Morris - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۰ ب.ظ
درسا به چه شکل ارائه می شه ؟ می شه تو دو سه روز جمع کرد ؟ |
دانشگاه شهیدبهشتی - Amoojan - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۳۸ ب.ظ
یکی از رفیقام میگفت هر کلاس ۲ جلسه در هفته هست که کلاسا یا ۱شنبه ۳شنبه هست یا ۲شنبه ۴شنبه! ![]() بعد اگر بتونی کلاسات رو همه رو بندازی ۱ روز! صبح تا شب میری کلاس بعدش دیگه کل هفته خلاصی! ![]() |
دانشگاه شهیدبهشتی - shahram.nasaji - 11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۱۶ ب.ظ
دوستان من الان تست کردم سایت جهت ثبت نام باز شده بود. و با نام کاربری و رمز عبور تونستم وارد سیستم گلستان بشم. این لینک رو هم مد نظر داشته باشید : فرم ها و اطلاعیه های مورد نیاز جهت ثبت نام مقاطع تحصیلات تکمیلی سال ۹۴-۹۳ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
دانشگاه شهیدبهشتی - Morris - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ق.ظ
اطلاعات شناسنامه المثنی را چطور وارد کنیم ؟ کسی شناسنامه المثنی داره ؟ قضیه این ۵۰۰,۰۰۰ ریال پرداخت چیه ؟ روزانه ها هم باید این مبلغو پرداخت کنن ؟ |
RE: دانشگاه شهیدبهشتی - unknown! - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ق.ظ
دوستانی که ثبت نام کردید من فرم معدل رو ندارم اما فرم معادل مدرک کارشناسی رو دارم میتونم ثبت نام کنم یا باید تا ۱۵ که فرم معدل به دستم میرسه صبرکنم ؟ |
دانشگاه شهیدبهشتی - Morris - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ
پروسه ثبت نام، یک گزینه داره به اسم "پرداخت الکترونیکی مبلغ ویژه خدمات جانبی" که دیشب ۵۰۰,۰۰۰ بود الان شده ۲۰۰,۰۰۰ ! این اتفاق برای شما هم افتاده ؟ اصلا قضیه این پول چیه ؟ |
دانشگاه شهیدبهشتی - baby. - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۰ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط: پروسه ثبت نام، یک گزینه داره به اسم "پرداخت الکترونیکی مبلغ ویژه خدمات جانبی" که دیشب ۵۰۰,۰۰۰ بود الان شده ۲۰۰,۰۰۰ ! برای منم اینطوری شده ولی نمیدونم چیه ![]() |
RE: دانشگاه شهیدبهشتی - izadan11 - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۲ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط: پروسه ثبت نام، یک گزینه داره به اسم "پرداخت الکترونیکی مبلغ ویژه خدمات جانبی" که دیشب ۵۰۰,۰۰۰ بود الان شده ۲۰۰,۰۰۰ ! قاعدتا هزینه ی تشکیل پرونده است ۵ سال پیش که کارشناسی ثبت نام کردم هم هزینه ی ثبت نام داشت |
دانشگاه شهیدبهشتی - shahram.nasaji - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ب.ظ
دوستان من نیروی قرارداری شرکت دولتی هستم. باید قسمت شغل دانشجو گزینه دولتی غیر رسمی رو انتخاب کنم ؟ و اینکه آیا گواهی ای از سازمان نیاز هست داشته باشم ؟ آخه ما رسمی نیستم تعهدی ندارم برای کار ! |
دانشگاه شهیدبهشتی - Morris - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۱۵ ب.ظ
گزینه "چاپ فرم(های) اخذ تعهد " را که انتخاب می کنم می نویسه "اطلاعاتی جهت نمایش یا چاپ موجود نیست" و دگمه "آماده سازی جهت چاپ" کار نمی کنم. آیا شما با این مشکل مواجه شدید ؟ |
دانشگاه شهیدبهشتی - reza19 - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۴ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۱۵ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط: گزینه "چاپ فرم(های) اخذ تعهد " را که انتخاب می کنم می نویسه "اطلاعاتی جهت نمایش یا چاپ موجود نیست" و دگمه "آماده سازی جهت چاپ" کار نمی کنم. آیا شما با این مشکل مواجه شدید ؟منم همین مشکل رو دارم. |
دانشگاه شهیدبهشتی - shahram.nasaji - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۵ ب.ظ
توی قسمت ارسال مدارک یه لینک هست که باعث دانلود یه فایل zip میشه. توی اون فایل zip فرم تعهد به صورت pdf هم وجود داره. |
RE: دانشگاه شهیدبهشتی - Morris - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۴ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۵ ب.ظ)shahram.nasaji نوشته شده توسط: توی قسمت ارسال مدارک یه لینک هست که باعث دانلود یه فایل zip میشه. ممنون. مطمئن هستید که این فرم ها مشابهند ؟ در فایل پی دی اف "راهنمای پذیرش غیر حضوری دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۹۴-۹۳" ، قسمتی از تصویر این تعهد قرار داده شده که اصلا شبیه فایل های تعهد دانلود شده نیستند !!!!!!!!!!! |
RE: دانشگاه شهیدبهشتی - ehsan_haqdoost - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۲۷ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۱۵ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط: گزینه "چاپ فرم(های) اخذ تعهد " را که انتخاب می کنم می نویسه "اطلاعاتی جهت نمایش یا چاپ موجود نیست" و دگمه "آماده سازی جهت چاپ" کار نمی کنم. آیا شما با این مشکل مواجه شدید ؟ منم همین مشکل رو دارم اگه کسی مشکلش حل شد یا راه حلی براش پیدا کرد بقیه رو هم بی نصیب نذاره ! البته پیشاپیش ممنون آقای shahram.nasaji از شما هم ممنون به خاطر راهنماییتون ای خدااااا !!!!!! این سیستم رو نمینوشتن خیلی بهتر بود !!!!!!!!!!!!!!!! تاریخ تولد منو اشتباه چاپ کرد...... ۲ بار چک کردم !! وقتی زدم چاپ فرم مشخصات، دیدم اشتباه چاپ و ذخیره کرده !! به نظرتون میشه موقع ثبت نام حضوری مشکل رو برطف کرد ؟؟ |