در انتظار نتایج نهایی - نسخهی قابل چاپ |
RE: در انتظار نتایج نهایی - hamid1989 - 17 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۴۹ ب.ظ
(۱۷ مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۲۷ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط:(17 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ ب.ظ)hamid1989 نوشته شده توسط:(17 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۵ ق.ظ)نازین نوشته شده توسط: من با ۳۹۲ هوش جایی می آرم؟یزد روزانه ؟تبریز شبانه ؟ یعنی همپوشانی نداره، مگه میشه؟! |
RE: در انتظار نتایج نهایی - Asemaneabi - 17 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۴۹ ب.ظ
...... |
RE: در انتظار نتایج نهایی - hamid1989 - 17 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۷ ب.ظ
(۱۷ مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۲ ب.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: درود بر لاک پشت نینجا Riemann پست اخرت جسابی حالش رو میگیره.. دوست عزیز اینجا هیچ کس هدفش حال گیری نیست، ولی به نظرم بد نیست آدم یه سری مواقع به خودش بیاد ببینه این همه گله و دست و پا زدن اصلا واسه چیه! اون هم واسه چیزی که اصلا مشخص نیست چی میشه!!!! |
RE: در انتظار نتایج نهایی - npour - 17 مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۱۶ ب.ظ
(۱۵ مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۵۱ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: الان مثلا ما زیر ۱۰۰ شدیم معلومه کجاییم؟؟! (۱۷ مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۴۹ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: هی دست بذارید رو نقطه ضعف من... با این رتبه های بالا... بله روزانه... تهرانم قبول میشن لاید ؟؟؟ :دی دستم درد نکنه تا آنجایی که من متوجه شدم شما عاشق مقایسه کردن هستید زیاد هم براتون مهم نیست چی رو با چی فقط مقایسه |
RE: در انتظار نتایج نهایی - mitra.gh - 17 مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۰۶ ب.ظ
من هم مثل همه استرس دارم و هر روز به سایت سنجش و مانشت سر می زنم با وجود اینکه می دونم هیچ خبری نیست. ولی فکر نکنم هیچ کس شرایط من رو داشته باشه که با ۲ تا بچه بخواد ارشد بخونه و به جز شیراز هیج شهری نتونه بره و رتبش هم ۲۰۵ آی تی و ۳۲۰ هوش باشه یعنی لب مرز. فکر کنم بهتر باشه همه برا هم دعا کنیم چون خدا دعای بندگان رو در حق هم بر آورده میکنه. من که دعا میکنم همگی هر چی خیرتون هست اتفاق بیفته و خدا هم دلتون رو به هر جا قبول شدید راضی کنه و هیچ کس نگه ای کاش .... |
در انتظار نتایج نهایی - yahyazahedi - 17 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ب.ظ
(۱۷ مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۰۶ ب.ظ)mitra.gh نوشته شده توسط: من که دعا میکنم همگی هر چی خیرتون هست اتفاق بیفته و خدا هم دلتون رو به هر جا قبول شدید راضی کنه و هیچ کس نگه ای کاش ....درورد بر تو |
در انتظار نتایج نهایی - frr - 17 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ب.ظ
بی خیال زیاد از زندگی مان باقی نمونده آسمان آبی داره اینجوری از زندگی لذت میبره خب ، شما باور کردین استرس داره ! استرس کجا بود خوش باشید و از زندگی استفاده کنید و اگه استفاده نکردید باز خوش باشید چون افسوس فایده ای نداره برای همه آرزوی سعادت دارم و برای خودم ، چقدر زود میگذره و چقدر راحت آدما میمیرن و چه زود خنده به گریه و گریه به خنده تبدیل میشه ، عزت به ذلت و ذلت به عزت ، ایمان به کفر تبدیل میشه . بی خیال ، فقط غم نخور . این قافله عمر عجـب میگذرد دریاب دمی کـه با طرب میگذرد ساقی غم فردای حریفان چه خوری پیش آر پیاله را که شب میگذرد خیام اگر ز باده مستی خوش باش با لاله رخی اگر نشستی خوش باش چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی چو هستی خوش باش واقعا نیستیا ، دقت کن ، یه خورده بیشتر ، ولی با همین استرسا خوش بگذرون ، اگه اینا نباشن که افسرده میشی Just dig deep inside,dig deep inside and ask yourself :Who are you?where are you going to?who do you want to be?not what but who |
RE: در انتظار نتایج نهایی - mmuid - 17 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۰۴ ب.ظ
آرزو مندم شما و همه مانشتی ها عزیزان گرامی بهترین نتیجه را گرفته و موفق و قبول بشید انشالله |
در انتظار نتایج نهایی - eng_majid - 18 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ق.ظ
ما هم منتظریم!!!! همش درگیر پروژه پایانی هستم اصن وقت ندارم که به نتایج فکر بکنم هرچند رتبم خوب نشده ولی کلن امیدوارم |
RE: در انتظار نتایج نهایی - n_amiry - 18 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۰ ق.ظ
امیدوارم همه ی مانشتی ها و خودم بهترین نتیجه رو بگیریم انشالله |
RE: در انتظار نتایج نهایی - hamid1989 - 18 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۲۴ ب.ظ
من که امروز وضعیتم رو به کارشناسی ارشد تغییر دادم ، با این حرکت می خوام خدا رو در برابر عمل انجام شده قرار بدم ! |
در انتظار نتایج نهایی - s.sharif - 18 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۳۵ ب.ظ
سلام به همه ی شما دوستی عزیزم حالا اخرش نتایج را چندم اعلام میکنن ؟ یکی میگه اول شهریور (سایت پارسه) یکی میگه ۱۰ شهریور کسی میدونه واقعاکی هست؟ |
در انتظار نتایج نهایی - matt2007 - 18 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۴۴ ب.ظ
(۱۸ مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۳۵ ب.ظ)s.sharif نوشته شده توسط: سلام به همه ی شما دوستی عزیزم حالا اخرش نتایج را چندم اعلام میکنن ؟هفته اول شهریور ... |
در انتظار نتایج نهایی - a.kam - 18 مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۴۹ ب.ظ
گویا دوستان چند بار به سنجش تیکت زده بودند و هر بار گفته میشد ۲۵ ام یک زمانی هم سنجش اعلام کرد ۱۰ ام ولی آخرین خبری که رسمی اعلام شده هفته اول شهریور است. از اونجایی هم که به دانشگاه ابلاغ شده تا پایان مرداد نتایج بدون کنکور را به سنجش اعلام کنید و قراره امسال همزمان نتایج اعلام بشه پس به نظر روایت هفته اول شهریور منطقی میاد با تشکر |
در انتظار نتایج نهایی - hamid1989 - 18 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۸ ب.ظ
چیزی که تو خبرگزاری های مختلف گزارش شده، هفته اول شهریور نتایج اعلام میشه! |