درصد های کنکور آزاد ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
درصد های کنکور آزاد ۹۳ - shahryar711 - 04 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۰۶ ب.ظ
فکر کنم امسال برای اولین بار هست که می گیره |
RE: درصد های کنکور آزاد ۹۳ - JEYBUY - 09 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ق.ظ
اینم سئوالات ارشد آزاد ۹۳ خالا دوستان جواب های سئوالات و درصد های خودشان را بزارند با تشکر |
درصد های کنکور آزاد ۹۳ - H-Arshad - 09 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۹ ب.ظ
ممنون ولی این ای تی هست. نرم افزار چی؟ |
RE: درصد های کنکور آزاد ۹۳ - masoomeh_s - 09 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۴۷ ب.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۹ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط: ممنون ولی این ای تی هست. نرم افزار چی؟ سلام لطف کردند اینجا قرار دادند: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: درصد های کنکور آزاد ۹۳ - مهرزاد ۳۳۳ - ۱۰ تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ق.ظ
حالا که سوالات نرم افزار قرار گرفته تو سایت لطف کنین درصدای دقیق خودتون قرار بدین جوابا هم تا حدودی قبلا مشخص شده اگه هم کسی یه زحمت بکشه تمام جوابارو درست گزینه ای بذاره خیلی خوب میشه چون دانشگاه آزاد که جواب هیچوقت نذاشته خودمون باید همت کنیم .مرسی از همه به خاطر صبرشون |
درصد های کنکور آزاد ۹۳ - H-Arshad - 10 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ب.ظ
بچه سوالات زبان رو کسی میتونه پاسخ هاش بزاره؟ فکر کنم دوستانی که زبان قوی دارندفسریع بتونن انجام بدن. ممنون میشم |
درصد های کنکور آزاد ۹۳ - amir-m89 - 10 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۵۶ ب.ظ
با سلام. ممنونم از همه دوستان بابت تهیه سؤالات. طبق پاسخهایی که دوستان در تاپیکهای مختلف جمع آوری کردند درصد من در این حدود بدست میاد: زبان: ۵۵ درصد ریاضیات: ۲۵ درصد دروس مشترک: ۴۵ درصد دروس تخصصی نرم افزار: ۳۵ درصد اولویت اول: نرم افزار آزاد شیراز ________ اولویت دوم: نرم افزار علوم تحقیقات فارس ________ اولویت سوم: نرم افزار آزاد سپیدان ؟) فقط دوستان با توجه به پایین بودن درصدهام اگر بالفرض سپیدان قبول شدم آیا میتونم در تکمیل ظرفیت شرکت کنم تا شاید علوم تحقیقات قبول بشم یا نه حتما باید دانشگاه سپیدان نام نویسی کنم؟ |
RE: درصد های کنکور آزاد ۹۳ - H-Arshad - 10 تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۱۰ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۵۶ ب.ظ)amir-m89 نوشته شده توسط: با سلام. ممنونم از همه دوستان بابت تهیه سؤالات. طبق پاسخهایی که دوستان در تاپیکهای مختلف جمع آوری کردند درصد من در این حدود بدست میاد: درصد هات کمه؟ پارسال بدون واحد شیراز و سپیدان آخرین تراز ۶۱۶۳ بوده. امسال که ۳ تا واحد دارن با هم پذیرش میکنن بچه سوالات زبان رو کسی میتونه پاسخ هاش بزاره؟ |
RE: درصد های کنکور آزاد ۹۳ - مهرزاد ۳۳۳ - ۱۰ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۱ ب.ظ
یکی از دوستان لطف کردن یه تعداد جوابهای سوالات توی این تایپیک قرار دادن زبان هم هست. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: درصد های کنکور آزاد ۹۳ - H-Arshad - 10 تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۱ ب.ظ)مهرزاد ۳۳۳ نوشته شده توسط: یکی از دوستان لطف کردن یه تعداد جوابهای سوالات توی این تایپیک قرار دادن زبان هم هست. داداش من به پاسخ ها شک دارم. زبان رو چک کردم اما به نظرم اشتباه توش زیاد داره |
RE: درصد های کنکور آزاد ۹۳ - mina.1 - 10 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۴۶ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۵۶ ب.ظ)amir-m89 نوشته شده توسط: با سلام. ممنونم از همه دوستان بابت تهیه سؤالات. طبق پاسخهایی که دوستان در تاپیکهای مختلف جمع آوری کردند درصد من در این حدود بدست میاد:سلام کجا درصداتون پایینه ....میانگینتون میشه ۳۹/۵۴ میانگین بچه های پارسال حساب کردم با میانگین ۴۰/۶۲ شده بود ۷۹۲۰ |
RE: درصد های کنکور آزاد ۹۳ - bahram10 - 11 تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۴۹ ب.ظ
سلام بچه ها من با درصد های زیر ترازم چند میشه تقریبا؟ زبان ۴۲ ریاضی ۰ مشترک ۲۸ تخصصی نرم ۱۰ اگر تخصصی ۲۴ باشه چند میشه؟ |
درصد های کنکور آزاد ۹۳ - be_sooye_movafaghiat - 11 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۵ ب.ظ
سلام دوستان... منم درصدایی رو که فکر می کنم میشه بهتون میگم... زبان: حدودا ۴۰-۵۰ ریاضی: کمترین حالت: ۲۵ بیشترین هم ۴۰ مشترک حدودا ۵۰ تخصصی نرم حدودا ۷۰ دوستان؟ به نظرتون من علوم تحقیقات تهران نرم افزار قبول میشم؟ ممنون میشم نظرتون بگین |
RE: درصد های کنکور آزاد ۹۳ - مهرزاد ۳۳۳ - ۱۱ تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۵ ب.ظ)be_sooye_movafaghiat نوشته شده توسط: سلام دوستان...دوست عزیز شما که درصداتون خوبه لطف کنین جوابا هایی که زدین رو قرار بدین تا همه استفاده کنن ممنون از شما مطمئن باشین با این درصدا هر جا که انتخاب اولتون باشه قبولین |
درصد های کنکور آزاد ۹۳ - be_sooye_movafaghiat - 11 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۴۵ ب.ظ
من قبل از اومدن سوال ها و بعد از اینکه از کنکور اومدم راستش یادم بود کاملا سوالا و چک کردم برای خودم جواب ها رو... اما راستش الان دیگه نگاهی نکردم به سوالا... که جوابا رو بذارم... حقیقتش الان دیگه بعد این مدت دوست ندارم اصلا به دفترچه سوالا نگاه کنم... ... به نظرم چون خب جواب ها توی سوالات آزاد اگه چک کنیم با کتاب راحت مشخص میشه... اگه که رو چند تا هم شک داشتید دیگه خودتون رو اذیت نکنین... ان شاءالله جوابا بیاد و هممون انتخاب اولمون رو قبول بشیم... ان شاءالله واقعا... برای هممون واقعا مهمه نتیجه این امتحان : ) ممنون که به نظرتون انتخاب اولم رو قبول میشم : ) |