تالار گفتمان مانشت
وضعیت تاپیک های مطالعه و رفع اشکال گروهی (ارشد ۹۴) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
وضعیت تاپیک های مطالعه و رفع اشکال گروهی (ارشد ۹۴) - shahin_cr7 - 10 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۱ ق.ظ

این فقط یک نظر بود.
توی voice به مهم بودن مطالب هم اشاره شده:
***توابع مختلط
**فوریه
*معادلات با مشتقات جزئی

نمی دونم با توجه به این که باید قبلش برم سراغ ریاضی عمومی و معادلات دیفرانسیل خوندن ریاضی مهدنسی در کل کار درستیه؟
(این رو هم بگم که من کلا ریاضی هارو با ۱۰ پاس می کردم)

RE: وضعیت تاپیک های مطالعه و رفع اشکال گروهی (ارشد ۹۴) - mahdi200hell - 10 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ ق.ظ

(۱۰ تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۱ ق.ظ)shahin_cr7 نوشته شده توسط:  این فقط یک نظر بود.
توی voice به مهم بودن مطالب هم اشاره شده:
***توابع مختلط
**فوریه
*معادلات با مشتقات جزئی

نمی دونم با توجه به این که باید قبلش برم سراغ ریاضی عمومی و معادلات دیفرانسیل خوندن ریاضی مهدنسی در کل کار درستیه؟
(این رو هم بگم که من کلا ریاضی هارو با ۱۰ پاس می کردم)
نمره همیشه بار علمیو نشون نمیده. پایتون خیلی ضعیفه ؟اگر بخواید از ریاضیات پایه شروع کنید خیلی وقتتون و میگیره.به نظر من که خیلیم کارشناسی نیست ، شما ریاضی مهندسیو شروع کنید به خوندن مباحثیو که مشکل داشتین به صورت موضوعی در ریاضیات پایه مطالعه کنید.به نظر من خود مهندس کریمی اینقدر خوب توضیح میدن که نیاز به مراجعه به پایه نباشه

RE: وضعیت تاپیک های مطالعه و رفع اشکال گروهی (ارشد ۹۴) - shahin_cr7 - 10 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۷ ق.ظ

(۱۰ تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ ق.ظ)mahdi200hell نوشته شده توسط:  نمره همیشه بار علمیو نشون نمیده. پایتون خیلی ضعیفه ؟اگر بخواید از ریاضیات پایه شروع کنید خیلی وقتتون و میگیره.به نظر من که خیلیم کارشناسی نیست ، شما ریاضی مهندسیو شروع کنید به خوندن مباحثیو که مشکل داشتین به صورت موضوعی در ریاضیات پایه مطالعه کنید.به نظر من خود مهندس کریمی اینقدر خوب توضیح میدن که نیاز به مراجعه به پایه نباشه

خیلی ضعیف هم نیستم. کتابش رو می گیرم اگر زیاد وقت گرفت میذارم کنار.

وضعیت تاپیک های مطالعه و رفع اشکال گروهی (ارشد ۹۴) - mahdi200hell - 13 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ق.ظ

سلام به همه دوستان
امروز هرکس مشکلی داره توی هر درس بپرسه (در تاپیک خود درس).دوستانی که بلدن بیان جواب بدن همینطور خود من اگر تونستم جواب میدم .
دوستانی که نتونستن این هفته مطالعه داشته باشن و یا کامل تموم نکردن نگران نباشن.یک برنامه جدا میریزیم.
موفق باشید

RE: وضعیت تاپیک های مطالعه و رفع اشکال گروهی (ارشد ۹۴) - ana9940 - 13 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ ب.ظ

(۰۸ تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۴ ب.ظ)alizadeh_leila20 نوشته شده توسط:  سلام.
من زبانم خیلی خیلی خیلی ضعیفه .
هر چی ۵۰۴ رو میخونم لغتا همه جی یادم میره.
به نظر شما باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من ۵۰۴ رو دو سال پیش خوندم و اون سال تعدادی از تستهای لغت رو زدم ولی سال گذشته و امسال، تست های لغتش به نظرم خیلی سخت شده و زدن اونا ریسک بالایی داره. ۵۰۴ رو من با روش G5 خوندم شما هم اگه به این روش بخونید خیلی خوبه ، چون زیاد مرور می کنید و میره توی حافظه بلند مدت. ولی نهایتا روزی ۱۵ دقیقه وقت بگذارید واسش، اگه از الان شروع کنید میرسید تمومش کنید، در کنارش متن ها و reading اختصاصی کامپیوتر رو بخونید، بخش reading کنکور آسون تر از اون چیزیه که خیلی از داوطلب ها فکر می کنند و فکر می کنم اگه کمی لغات عمومی و اختصاصی رو ارتقا بدید ،زبان تخصصی رو راحتتر می تونید بزنید.
بازم میگم ۵۰۴ رو برای افزایش لغات عمومی بخونید ولی نباید انتظار داشته باشید که لغات کنکور (زبان عمومی) رو کامل بزنید، این تستهای لغت معمولا سخته، حداقل واسه من این جوری بوده. هر چند اگر بیشتر وقت بگذارید و از الان مستمر زبان بخونید، شاید بتونید بخش زبان عمومی رو نیز درصد خوبی بگیرید.

RE: وضعیت تاپیک های مطالعه و رفع اشکال گروهی (ارشد ۹۴) - shahin_cr7 - 14 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۱۵ ب.ظ

اگر جعبه لایتنر ندارید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
می تونید نرم افزارشو با لغات ۵۰۴ و زبان عمومی دانلود کنید.

وضعیت تاپیک های مطالعه و رفع اشکال گروهی (ارشد ۹۴) - mahdi200hell - 19 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۴۵ ب.ظ

سلام دوستای عزیز
همینطور که میدونید فردا تقریبا ۲۵ درصد اول تموم میشه.اگر عقب موندید از برنامه یا تازه میخواید شروع کنید به من پ خ بدین.تا یک فکری واسه جا مونده ها بکنیم با هم.
ممنون از همتون

وضعیت تاپیک های مطالعه و رفع اشکال گروهی (ارشد ۹۴) - A V A - 19 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۵۹ ب.ظ

(۱۹ تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۴۵ ب.ظ)mahdi200hell نوشته شده توسط:  سلام دوستای عزیز
همینطور که میدونید فردا تقریبا ۲۵ درصد اول تموم میشه.اگر عقب موندید از برنامه یا تازه میخواید شروع کنید به من پ خ بدین.تا یک فکری واسه جا مونده ها بکنیم با هم.
ممنون از همتون

یکیش من! یه سری درسارو نخوندم یه سری هم به ٢٥ نرسیده

وضعیت تاپیک های مطالعه و رفع اشکال گروهی (ارشد ۹۴) - ana9940 - 20 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ق.ظ

من که ماه رمضون اصلا نخوندم ولی مطمئن باشید بهتون می رسم! منطقی و داده و یه کم ریاضی مهندسی خوندم!

وضعیت تاپیک های مطالعه و رفع اشکال گروهی (ارشد ۹۴) - singleboy0123 - 22 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ق.ظ

از قائمشهر یا اطراف(بابل یا ساری) کسی نیست پایه باشه باهم بخونیم؟درسایی هم که مشکل داریم کلاس بریم

وضعیت تاپیک های مطالعه و رفع اشکال گروهی (ارشد ۹۴) - a.kam - 21 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ب.ظ

تو این تاپیک دیدم دوستان در مورد ریاضی مهندسی صحبت می کردند
یک نکته ای در مورد این درس وجود داره اگر پایه ریاضی قوی ندارید به هیچ عنوان وقتتون را برای این درس هدر ندید چون ۹۰ درصد بچه های کامپیوتر ریاضی مهندسی را یا نمی زنند یا اگر بزنند غلط می زنند
البته تاکیید می کنم یک تعدادی هستند که پایه ریاضی شون خوبه اون ها حتما باید بزنند ولی دیدم دوستانی را که به خاطر استرس کلی روی این درس وقت می زارند و بی نتیجه میشه براشون

RE: وضعیت تاپیک های مطالعه و رفع اشکال گروهی (ارشد ۹۴) - mzha - 22 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۷ ب.ظ

(۲۱ مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ب.ظ)a.kam نوشته شده توسط:  تو این تاپیک دیدم دوستان در مورد ریاضی مهندسی صحبت می کردند
یک نکته ای در مورد این درس وجود داره اگر پایه ریاضی قوی ندارید به هیچ عنوان وقتتون را برای این درس هدر ندید چون ۹۰ درصد بچه های کامپیوتر ریاضی مهندسی را یا نمی زنند یا اگر بزنند غلط می زنند
البته تاکیید می کنم یک تعدادی هستند که پایه ریاضی شون خوبه اون ها حتما باید بزنند ولی دیدم دوستانی را که به خاطر استرس کلی روی این درس وقت می زارند و بی نتیجه میشه براشون
اخیش خیالم راحت شد!اگه علاوه بر ریاضی مهندسی معماری وزبانم حذف شه چی؟خیلی خطرناکه؟!

RE: وضعیت تاپیک های مطالعه و رفع اشکال گروهی (ارشد ۹۴) - a.kam - 23 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ق.ظ

(۲۲ مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۲۷ ب.ظ)mzha نوشته شده توسط:  
(21 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ب.ظ)a.kam نوشته شده توسط:  تو این تاپیک دیدم دوستان در مورد ریاضی مهندسی صحبت می کردند
اخیش خیالم راحت شد!اگه علاوه بر ریاضی مهندسی معماری وزبانم حذف شه چی؟خیلی خطرناکه؟!

والا اینکه آدم واقعیت گرا باشه خیلی خوبه اما تو درس مثل زبان همیشه میشه یک درصدی را زد صرفا با تست زدن و تمرین روزی یک ساعت به نظرم حیفه که حذف بشه خصوصا اینکه تو کنکور ارشد تقریبا متن ها یکم تخصصی تر میشه راحت میشه ریدینگ را زد مثلا .
در مورد معماری هم پیشنهادم اینکه جدول سرفصل دروس را ببینی که از کدوم مباحث همیشه سوال اومده فوکوس کنی روی همون ها
یک نکته مهم اینکه حتی نفرات تک رقمی هم درصد هاشون به ۸۰-۹۰ نمی رسه و اونهایی که تو بازه دو رقمی هستند اصولا روی رنج ۵۰-۶۰ درصد هاشون هست
عاقلانه بخونید آگاهانه تست بزنید Smile

RE: وضعیت تاپیک های مطالعه و رفع اشکال گروهی (ارشد ۹۴) - mzha - 23 مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۴۶ ب.ظ

مرسی از جوابتون من نظرم اینه که مهندسی ضریبش۲ هس وحداقل واسه من خیلی باید روش وقت بزارم تا به ۱جایی برسونمش معماری هم واقعا ازش بدم میاد وچون جزو دروس مشترکه اصلا هم خونده شه ایا این قد وقت میشه که همه دروسوجواب داد ؟زبانم من پارسال خوندم اصلا وقت نکردم برم سراغش چه برسه به این که برم بزنم امسالم من وقت بزارم نهایتا ۱۰درصدبزنم اونم شاید به نظر شما اینها بهانه اند یا
واقعا دلیل خوبی واسه حذفن؟

RE: وضعیت تاپیک های مطالعه و رفع اشکال گروهی (ارشد ۹۴) - a.kam - 24 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۴۲ ق.ظ

(۲۳ مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۴۶ ب.ظ)mzha نوشته شده توسط:  مرسی از جوابتون من نظرم اینه که مهندسی ضریبش۲ هس وحداقل واسه من خیلی باید روش وقت بزارم تا به ۱جایی برسونمش معماری هم واقعا ازش بدم میاد وچون جزو دروس مشترکه اصلا هم خونده شه ایا این قد وقت میشه که همه دروسوجواب داد ؟زبانم من پارسال خوندم اصلا وقت نکردم برم سراغش چه برسه به این که برم بزنم امسالم من وقت بزارم نهایتا ۱۰درصدبزنم اونم شاید به نظر شما اینها بهانه اند یا
واقعا دلیل خوبی واسه حذفن؟
والا این قضیه دقیقا همون اصطلاح trade-off که اسمش را شنیدیم اگر با دروس دیگه جبرانش کنی دلیل قانع کننده ای میشه به نظرم Smile