با توجه به ضرایب جدید برای کنکورمون زبان حذف بشه یا نه؟ - نسخهی قابل چاپ |
با توجه به ضرایب جدید برای کنکورمون زبان حذف بشه یا نه؟ - ریحان - ۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۰۹ ب.ظ
خب توی اون تابیک بچه ها همینو نوشتن دیگه..زبان ۲ ریاضی ۱/ نمیدونم والا...اگه هردو ۱ باشن و تخصصی مشترک هم ۲ که چیزی فرقی نکرده باقبل چون قبلا هم نرم اینظوری بود که زبان ۲ ریاضی ۲ تخصصی و مشنرک ۴/// بس چرا نرم افزاریهام حرص میخورن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ |
RE: با توجه به ضرایب جدید برای کنکورمون زبان حذف بشه یا نه؟ - bahman2000 - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۱۴ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۰۹ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: خب توی اون تابیک بچه ها همینو نوشتن دیگه..زبان ۲ ریاضی ۱/شما هم فکر کنم مثل بقیه هنگ کردید؟ دفترچه راهنما رو دانلود کنید ببینید کی راست میگه؟ در ضمن سال قبل ضریب زبان ۱ بود نه ۲ امسال هم ضریبش ۱ هستش اما دیگه اون ۱ سال قبلی نیست.در واقع ۲ سال قبلی هستش. |
RE: با توجه به ضرایب جدید برای کنکورمون زبان حذف بشه یا نه؟ - npour - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۱۵ ب.ظ
پارسال ضریب ریاضی دو برابر زبان بود، امسال برابر شده، یعنی عملا خوندن ریاضی هیچ توجیهی نداره |
با توجه به ضرایب جدید برای کنکورمون زبان حذف بشه یا نه؟ - ریحان - ۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۱۷ ب.ظ
درسته...راهنمایی نمیکنین توی ۳ ماه چیکار میشه کرد برای کسایی کهع زبانو حذفیدن؟ به لغت حفظ کردن که نمیرسیم...گرامر بخونیم؟ چی بخونیم؟ که شسته روفته و قابل فهم و جامع باشه؟؟؟؟ |
با توجه به ضرایب جدید برای کنکورمون زبان حذف بشه یا نه؟ - mrsh1372 - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ب.ظ
دوستان اگر تو مجموعه مهندسی کامپیوتر نگاه کنین شبکه های کامپیوتری اضافه شده و یک گرایش جدید به نام رایانش امن.پس شبکه الان وضعیتش مشخصه. |
با توجه به ضرایب جدید برای کنکورمون زبان حذف بشه یا نه؟ - Mohammad-A - 17 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۵۱ ب.ظ
من اگر میخواستم امسال کنکور بدم، ریاضی رو حذف نمیکردم و زبان رو هم شبی نیم ساعت متن میخواندم. چون خواندن متن یه جورایی استراحت دادن به ذهن هست وقتیکه از مطالعات سنگین یک روز بیرون میایید. هوش و مهندسی نرمافزار رو هم فوری میگذاشتم کنار و به جاش روی گسسته، آمار و محاسبات عددی سرمایهگذاری میکردم. ضمن اینکه درسهای شبکه و مشترک رو هم باید جدی گرفت. |
با توجه به ضرایب جدید برای کنکورمون زبان حذف بشه یا نه؟ - malayer - 18 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۴۴ ق.ظ
من ریاضی میخونم.وزبان رو حذف میکنم.اینطور که معلومه با برابر کردن ضرایب خواستن بچه ها رو سوق بدن به زبان خوندن.پس در نتیجه ریاضیات حتما آسونه. |
RE: با توجه به ضرایب جدید برای کنکورمون زبان حذف بشه یا نه؟ - Bahar_HS - 18 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۵۹ ق.ظ
دوستان من تازه دفترچه رو دیدم! این روزا سرم شلوغه.. اینکه ریاضی و زبان ضریب یکسان یک دارند و مشترک ضریبش ۲ شده،یعنی برنامه ریزی م رو باید تغییر بدم؟ من فقط از ریاضیات آمار و احتمال مهندسی و ریاضی مهندسی رو حذف کردم.هیچ جوره نمی تونم از پسشون بربیام! چکار کنم؟؟؟ |
با توجه به ضرایب جدید برای کنکورمون زبان حذف بشه یا نه؟ - niku - 18 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ب.ظ
من که قبلا کنکور it دادم. کنکور کامپیوتر چه شکلیه ۲ بار آزمون میگیرن؟ هر بار کدوم درسا رو؟ هر طوری که فکر میکنم میبینم به نفع کامپیوتریا و به ضرر it ها بوده چون اونایی که میخوان it بدن هجوم میبرن به سمت اون دو گرایش باقیمونده (با داوطلب زیاد و ظرفیت کم) و اونایی که میخوان شبکه و رایانش امن بدن باید (مدار منطقی و نظریه زبانها و انتقال داده ها و ریاضی مهندسی و آمار و احتمال و محاسبات عددی) رو بخونن و تو این درسا حتما کسی که مثلا نرم افزار خونده موفق تر از ماست چون فقط کافیه شبکه و انتقال داده بخونه نه مثل ما ۶ تا درس دیگه. |
RE: با توجه به ضرایب جدید برای کنکورمون زبان حذف بشه یا نه؟ - npour - 18 آبان ۱۳۹۳ ۰۸:۳۷ ب.ظ
موضوع فقط خوندن ریاضی نیست، سر کنکور یک تست زبان به مراتب کمتر از یک تست ریاضی وقت و انرژی شما رو میگیره |
با توجه به ضرایب جدید برای کنکورمون زبان حذف بشه یا نه؟ - Mohammad-A - 18 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۲۰ ب.ظ
(۱۸ آبان ۱۳۹۳ ۰۸:۳۷ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: موضوع فقط خوندن ریاضی نیست، سر کنکور یک تست زبان به مراتب کمتر از یک تست ریاضی وقت و انرژی شما رو میگیرهبستگی به زمینهی شخصی در زبان داره. اگر زبانش خوب نباشه، بهتره روی متنها کار کنه و Timeیی که یک متن ممکنه توی کنکور بگیره، ممکنه مشخص نباشه و بستگی به درجهی سختی و سادگی متن داره. کنکور ۹۱ آیتی رو ببینید. برعکس این هم البته هست. من با حذف کامل یک درس (مجموعه) ضریبدار مخالفم کلاً. |
با توجه به ضرایب جدید برای کنکورمون زبان حذف بشه یا نه؟ - ریحان - ۱۸ آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۰۶ ب.ظ
بابا یکی نیست راهنمایی کنه زبان چی بخونیم؟ گرامر؟ توی این ۳ ماه چی میشه خوند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
با توجه به ضرایب جدید برای کنکورمون زبان حذف بشه یا نه؟ - generalenglish - 03 بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ب.ظ
(۱۸ آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۰۶ ب.ظ)ریحان نوشته شده توسط: بابا یکی نیست راهنمایی کنه زبان چی بخونیم؟ گرامر؟ توی این ۳ ماه چی میشه خوند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فرار کردن از زبان به دلیل که نمی تونید بزنید کار کاملا اشتباهیه. طی بررسی های انجام شده در صورتیکه بتونید زبان رو توی ارشد توی هر رشته ای کمتر از ۴۵ درصد نزنید به احتمال بسیار، موفق تر بوده و توی رتبه شما تاثیر زیادی داره. پس از زبان برای خودتون غول نسازید و حتما بهش توجه کنید و فرصت رو از دست ندید. زبان تخصصی برای همه رشته ها شاید یکم سخت تر باشه اما زبان عمومی که مشترک بین همه رشته هاس روش ساده ای هست که می تونید به راحتی ازش استفاده کرده و رتبه تون رو بهتر بکنید. از اونجاییکه زبان عمومی و سوالاتش بیشتر تاکید بر لغات تکراری طی آزمونهای سالهای قبل داره، بنابراین جمع آوری این لغات و تکرار اونا نشون داده که نتیجه بهتری میده. در مورد گرامر هم به همین منوال است. تاکید طراحان سوال بیشتر روی مواردی هست که طی سالهای اخیر در رشته ای مختلف سوال دادن. . . حالا توی این زمینه یه کتابی چند سالی هست که تالیف شده و حاصل یه کار تحقیقاتی هست و کار رو برای زبان عمومی سهل کرده و همه این موارد رو توش گنجونده. کتاب " مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. " چاپ انتشارات نگاه دانش. یه سر به سایت مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. بزنید و همه چی رو در موردش بخونید. یه سری فایلهای رایگان هم برای دانلود گذاشتیم. امسال هم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. برای این منظور بهش اضافه شده تا دواطلبین تا قبل از کنکور ۸ مرحله آزمون رو بدن و با مطالعه پاسخ نامه تشریحی اون و طرح سوالات در زمینه مسایل و مشکلاتی اعم از لغت و گرامر به موفقیت این مرحله رو بگذرونن. هم اکنون هم تا روز شنبه اولین آزمون جامع آنلاین در حال برگزاری هست. از طریق این مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. می تونید توی آزمونهای رایگان هم شرکت کنید. |