![]() |
ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - نسخهی قابل چاپ |
ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - aamitis - 03 فروردین ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ق.ظ
حالا از وسط ![]() من جزء۲ و۲۵ در دور جدید |
ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - Menrva - 03 فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۳۸ ب.ظ
سلام انشاا ک قبول باشه جز ۵ دوره جدید هفته دوم |
Re: ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - goodcrazygirl69 - 03 فروردین ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ ب.ظ
بچه ها کاش یه بارم ختم معنی قران بگیریم هرکی یه جز برداره معنیشو بخونه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sent from my GT-I9200 using Tapatalk |
ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - M*Gh - 03 فروردین ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ب.ظ
سلام انشاءالله از همه قبول باشه جزء ۷ در دور جدید بچه ها التماس دعا |
ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - Menrva - 04 فروردین ۱۳۹۳ ۰۳:۰۲ ق.ظ
(۰۳ فروردین ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ ب.ظ)goodcrazygirl69 نوشته شده توسط: بچه ها کاش یه بارم ختم معنی قران بگیریم هرکی یه جز برداره معنیشو بخونهخب وقتی عربیش میخونین بعدش معنیش بخونین دیه ![]() |
ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - white bird - 04 فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۲۶ ب.ظ
جز یک در دور جدید |
ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - SHayAN_567 - 05 فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ق.ظ
موافقم منم هر موقع عربیشو میخونم تا فارسیشم نخونم بهم نمیچسبه التماس دعا منم خیلی دعا کنید ![]() |
ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - Menrva - 05 فروردین ۱۳۹۳ ۰۱:۴۸ ب.ظ
جز ۱۵،۱۶،۱۷،۱۸،۱۹،۲۰،۲۶،۲۷،۲۸،۲۹ دوره جدید |
RE: ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - تسنیم - ۰۵ فروردین ۱۳۹۳ ۰۵:۰۹ ب.ظ
منم جزء ۱۲ و ۱۴ دور جدید التماس دعا |
ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - zobde - 05 فروردین ۱۳۹۳ ۰۵:۳۶ ب.ظ
سلام برای همگی قبول باشه جزء ۴ |
RE: ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - Zahra.70 - 05 فروردین ۱۳۹۳ ۰۶:۱۹ ب.ظ
سلام به همگی جزهای ۳۰ و ۲۴ هم مال من جزهای باقیمانده : ۳ - ۶ - ۸ - ۹ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ - ۲۱ - ۲۲ - ۲۳ |
ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - hermit - 05 فروردین ۱۳۹۳ ۰۶:۴۱ ب.ظ
سلام من هم جز۲۲ التماس دعا |
ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - Menrva - 05 فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۱۶ ب.ظ
انشاا ک برای همه قبول باشه و اون چیزی ک از خدا میخوایم امسال بهمون بده ... خدایا همه امیدم ب توئه همیشه کنارم باش جز: ۳ ، ۶ ، ۸ ، ۹ ، ۱۰ ،۱۱ ، ۱۳ ،۲۱ الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم |
ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - aamitis - 06 فروردین ۱۳۹۳ ۰۳:۵۶ ب.ظ
ممنون از همکاریتون منو هم از دعای خیرتون فراموش نکنید تنها جزء باقیمانده۲۳ هست |
RE: ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - good-wishes - 07 فروردین ۱۳۹۳ ۰۱:۱۶ ق.ظ
(۰۶ فروردین ۱۳۹۳ ۰۳:۵۶ ب.ظ)ماهنوش نوشته شده توسط: تنها جزء باقیمانده۲۳ هستکه اونم من برداشتم : ) از همگی قبول باشه |