تالار گفتمان مانشت
ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - aamitis - 03 فروردین ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ق.ظ

حالا از وسطSmile
من جزء۲ و۲۵ در دور جدید

ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - Menrva - 03 فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۳۸ ب.ظ

سلام
انشاا ک قبول باشه

جز ۵ دوره جدید هفته دوم

Re: ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - goodcrazygirl69 - 03 فروردین ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ ب.ظ

بچه ها کاش یه بارم ختم معنی قران بگیریم هرکی یه جز برداره معنیشو بخونهHuhHuh من که هیچوقت از این عربی خوندن چیزی دستیگرم نشدRolleyesAngel البته اون حس ارامشو میگیرم ولی کنجکاویم بیشتر تحریک میشه فارسیشو بخونم Tongue

Sent from my GT-I9200 using Tapatalk

ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - M*Gh - 03 فروردین ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ب.ظ

سلام

انشاءالله از همه قبول باشه

جزء ۷ در دور جدید

بچه ها التماس دعا

ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - Menrva - 04 فروردین ۱۳۹۳ ۰۳:۰۲ ق.ظ

(۰۳ فروردین ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ ب.ظ)goodcrazygirl69 نوشته شده توسط:  بچه ها کاش یه بارم ختم معنی قران بگیریم هرکی یه جز برداره معنیشو بخونهHuhHuh من که هیچوقت از این عربی خوندن چیزی دستیگرم نشدRolleyesAngel البته اون حس ارامشو میگیرم ولی کنجکاویم بیشتر تحریک میشه فارسیشو بخونم Tongue

Sent from my GT-I9200 using Tapatalk
خب وقتی عربیش میخونین بعدش معنیش بخونین دیه Tongue

ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - white bird - 04 فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۲۶ ب.ظ

جز یک در دور جدید

ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - SHayAN_567 - 05 فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ق.ظ

موافقم منم هر موقع عربیشو میخونم تا فارسیشم نخونم بهم نمیچسبه

التماس دعا منم خیلی دعا کنید Shy

ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - Menrva - 05 فروردین ۱۳۹۳ ۰۱:۴۸ ب.ظ

جز ۱۵،۱۶،۱۷،۱۸،۱۹،۲۰،۲۶،۲۷،۲۸،۲۹ دوره جدید

RE: ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - تسنیم - ۰۵ فروردین ۱۳۹۳ ۰۵:۰۹ ب.ظ

منم جزء ۱۲ و ۱۴ دور جدید
التماس دعا

ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - zobde - 05 فروردین ۱۳۹۳ ۰۵:۳۶ ب.ظ

سلام
برای همگی قبول باشه
جزء ۴

RE: ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - Zahra.70 - 05 فروردین ۱۳۹۳ ۰۶:۱۹ ب.ظ

سلام به همگی
جزهای ۳۰ و ۲۴ هم مال من
جزهای باقیمانده :
۳ - ۶ - ۸ - ۹ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ - ۲۱ - ۲۲ - ۲۳

ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - hermit - 05 فروردین ۱۳۹۳ ۰۶:۴۱ ب.ظ

سلام
من هم جز۲۲
التماس دعا

ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - Menrva - 05 فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۱۶ ب.ظ

انشاا ک برای همه قبول باشه و اون چیزی ک از خدا میخوایم امسال بهمون بده ...
خدایا همه امیدم ب توئه همیشه کنارم باش
جز:
۳ ، ۶ ، ۸ ، ۹ ، ۱۰ ،۱۱ ، ۱۳ ،۲۱

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - aamitis - 06 فروردین ۱۳۹۳ ۰۳:۵۶ ب.ظ

ممنون از همکاریتون
منو هم از دعای خیرتون فراموش نکنید
تنها جزء باقیمانده۲۳ هست

RE: ختم قران در تعطیلات نوروز برای شروع بهتر سال جدید به برکت آن - good-wishes - 07 فروردین ۱۳۹۳ ۰۱:۱۶ ق.ظ

(۰۶ فروردین ۱۳۹۳ ۰۳:۵۶ ب.ظ)ماهنوش نوشته شده توسط:  تنها جزء باقیمانده۲۳ هست
که اونم من برداشتم : )
از همگی قبول باشه