تالار گفتمان مانشت
آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - Jooybari - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۱ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۵ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:  تو این دوتا عکس اون زبان شماره ۲۶ مستقل از متنه درسته؟

۲۴ منظمه!
۲۶ مستقل از متن غیرقطعیه!
۲۷ اصلاً زبان نمیبینم!
۲۸ مستقل از متن غیرقطعیه!
۲۹ اصلاً تعریف زبان نمیبینم!

RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - mahsalove - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۳ ب.ظ

اگه دعواتون سر ۲۶ هست که من میگم غیر مستقل از متنه!
اولا از کی رشته اول ما تموم میشه که بریم مساوی بودنش یا نبودنشو با پشته چک کنیم دوما مساوی بودن دو رشته قابل تشخیص توسط ماشین پشته ای نیست حتی نامساوی بودنش چون خاصیت LIFO رو داره!سوما سوال ۹۱ یه چیز دیگست داره اجتماع گرفته میشه با یه زبان مستقل از متن به خاطز همین مستقل از متن میشه جون مستقل از متن تحت اجتماع بستست!پنجما اگه یکی خیلی مطمدنه اثباتش کنه و شمن و مهمتر از همه من اعصاب ندارم!کل این page کل وقت امروزمو گرفتDodgy

RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - masoud67 - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۸ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۳ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط:  اگه دعواتون سر ۲۶ هست که من میگم غیر مستقل از متنه!
اولا از کی رشته اول ما تموم میشه که بریم مساوی بودنش یا نبودنشو با پشته چک کنیم دوما مساوی بودن دو رشته قابل تشخیص توسط ماشین پشته ای نیست حتی نامساوی بودنش چون خاصیت LIFO رو داره!سوما سوال ۹۱ یه چیز دیگست داره اجتماع گرفته میشه با یه زبان مستقل از متن به خاطز همین مستقل از متن میشه جون مستقل از متن تحت اجتماع بستست!پنجما اگه یکی خیلی مطمدنه اثباتش کنه و شمن و مهمتر از همه من اعصاب ندارم!کل این page کل وقت امروزمو گرفتDodgy
میگم مستقل از متنه ، بگید چشم Big Grin
کلا رو این بحث نکنید چون واقعا مستقل از متنه.
اینم نمونه سوالش تو کنکور ۹۰

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

اگه اون فایل کتاب لینز را که گفته این مستقله را پیدا کنم براتون میذارم.

من خودم دو روز رو این موضوع گیج بودم ولی دست آخر فهمیدم مستقل میشه

RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - hosshah - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۰ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۳ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط:  اگه دعواتون سر ۲۶ هست که من میگم غیر مستقل از متنه!

منم اون اولا راجه به نظریه با قطعیت حرف میزدم ولی از یه زمانی به بعد اول همه جمله هام یه "به نظرم" اضافه می کنم
سوال ۶۲ سال ۹۰ رو نگاه کنید منظور مسعود اونه
این که طولشون مساوی هست یا نه رو با پشته میشه تشخیص داد و برای اینکه به طور قطعی نمیتونیم وسط رشته رو مشخص کنیم برای همین میگیم غیر قطعی هستش
اما برای اینکه خودشون یکسان نیستن فعلا دارم تحقیق میکنم Big Grin

RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - mahsalove - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۱ ب.ظ

۲۴ منظمه!
۲۷ اصلاً زبان نمیبینم!
[/quote]

شما که لطف کردید آنقدر صزاحتا گفتید هر کدوم چی هست میشه دلیلشو هم بگید من هیچ کدومشو قبول ندارم ممنون میشم ولی یه دلیل قانع کننده مرسی!!!Big Grin

RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - Jooybari - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۳ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط:  ...پنجما اگه یکی خیلی مطمدنه اثباتش کنه..

ببخشید چهارماً یادتون رفت!

[tex]S\to MN|NM[/tex]
[tex]M\to PMP|a[/tex]
[tex]N\to PNP|b[/tex]
[tex]P\to a|b[/tex]

RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - mahsalove - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۰ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۳ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط:  اگه دعواتون سر ۲۶ هست که من میگم غیر مستقل از متنه!

منم اون اولا راجه به نظریه با قطعیت حرف میزدم ولی از یه زمانی به بعد اول همه جمله هام یه "به نظرم" اضافه می کنم
این که طولشون مساوی هست یا نه رو با پشته میشه تشخیص داد و برای اینکه به طور قطعی نمیتونیم وسط رشته رو مشخص کنیم برای همین میگیم غیر قطعی هستش

بلی شما کلا عادت دارید واسه من اثبات کنید....آره میشه طولو با پشته چک کرد حالا رشته هر چی می خواهد باشه!ولی مساوی بودن با نبودنشونو فکر نکنم مرسی که گفتید اصلا حواسم به طول نبود!Big Grin

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۳ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط:  ...پنجما اگه یکی خیلی مطمدنه اثباتش کنه..

[tex]S\to MN|NM[/tex]
[tex]M\to PMP|a[/tex]
[tex]N\to PNP|b[/tex]
[tex]P\to a|b[/tex]

خوب سومنش دو تا قسمت داشت ولی من اینیو که زدید متوجه نشدم چیه میشه توضیح بدید و بگید در مورد کدوم یکیشه!اونوقت اون p چی هستBig Grin

RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - Jooybari - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۳ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۱ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط:  ۲۴ منظمه!
۲۷ اصلاً زبان نمیبینم!

شما که لطف کردید آنقدر صزاحتا گفتید هر کدوم چی هست میشه دلیلشو هم بگید من هیچ کدومشو قبول ندارم ممنون میشم ولی یه دلیل قانع کننده مرسی!!!Big Grin
[/quote]

۲۴ قسمت آخرو ببینید. نوشته اشتراک با [tex](abc)^*[/tex] یعنی کل رشته با این فرمه. منظم میشه. اگه میگفت [tex](a^*b^*c^*)[/tex] حرفش درست بود.

۲۶ رو گفتم.

۲۷ توی توان یه رابطه نامساوی داره! یعنی چی؟ همون مشکل سوال ۲۹ رو داره. کسی که این برگه رو نوشته تعریف خوبی از زبان نداره.

۲۸ هم این گرامرشه:

[tex]S\to PSP|PS|PaaP|PbbP[/tex]
[tex]P\to a|b[/tex]

ابهامی بود درخدمتم.

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۰ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۳ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط:  اگه دعواتون سر ۲۶ هست که من میگم غیر مستقل از متنه!

بلی شما کلا عادت دارید واسه من اثبات کنید....آره میشه طولو با پشته چک کرد حالا رشته هر چی می خواهد باشه!ولی مساوی بودن با نبودنشونو فکر نکنم مرسی که گفتید اصلا حواسم به طول نبود!Big Grin

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط:  
(16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۳ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط:  ...پنجما اگه یکی خیلی مطمدنه اثباتش کنه..

[tex]S\to MN|NM[/tex]
[tex]M\to PMP|a[/tex]
[tex]N\to PNP|b[/tex]
[tex]P\to a|b[/tex]

خوب سومنش دو تا قسمت داشت ولی من اینیو که زدید متوجه نشدم چیه میشه توضیح بدید و بگید در مورد کدوم یکیشه!اونوقت اون p چی هستBig Grin

P یا a یا b میشه. نمیدونم چرا نمایش نمیده. یکی از پایانه های a یا b رو درنظر بگیرید.
اگه قراره رشته عضو زبان باشه کافیه دو حرف در مکان برابر نسبت به شروع زیررشته اول و دوم قرار بگیرن. رشته ما بفرم MN یا NM خواهد بود. حرف وسط M و N در مکان برابری نسبت به ابتدای زیررشته ها هستن و این دو حرف با هم فرق دارن. میتونید چندتا رشته تست کنید. اون دو حرفی که باهم فرق دارن اگه روی مرکز M و N بیافتن جواب میگیرین.

RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - mahsalove - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۷ ب.ظ

همشو متوجه شدم فقط در مورد ۲۶ می شه بگید چه جوری میشه با پشته اینو به دست آورد نامساوی بودنو منظورمه چون من عادت کردم تو ذهنم با پشته بسنجم نه گرامر نا مساوی بودنو نمی دانم چه جوری میشه!:/Confused

RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - Jooybari - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۸ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۷ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط:  همشو متوجه شدم فقط در مورد ۲۶ می شه بگید چه جوری میشه با پشته اینو به دست آورد نامساوی بودنو منظورمه چون من عادت کردم تو ذهنم با پشته بسنجم نه گرامر نا مساوی بودنو نمی دانم چه جوری میشه!:/Confused

پیاده سازی با پشتش خیلی سخت میشه. یا باید همون گرامر رو به ماشین تبدیل کرد یا باید اینطور عمل کرد:

به ازای هر حرف یه ۱ وارد پشته کنیم.
توی یه مکان غیرقطعی اگه a دیدیم به یه حالت و b دیدیم به یه حالت دیگه بریم. مثلاً به حالت های ۳ و ۴ فقط برای اینکه بدونیم حرفی که خوندیم چی بود.
به ازای هر حرف تا زمان خالی شدن پشته از پشته ۱ بکشیم و وقتی پشته خالی شد ۰ اضافه کنیم.
توی یه مکان غیرقطعی حرف رو از رشته بخونیم و با حرفی که در سطر دوم چک کردیم مقایسه کنیم.
اگه این دو حرف برابر نبودن و رشته باقی مونده به اندازه تعداد ۰ های پشته بود به حالت نهایی بریم.

RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - maryam.raz - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۷ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط:  همشو متوجه شدم فقط در مورد ۲۶ می شه بگید چه جوری میشه با پشته اینو به دست آورد نامساوی بودنو منظورمه چون من عادت کردم تو ذهنم با پشته بسنجم نه گرامر نا مساوی بودنو نمی دانم چه جوری میشه!:/Confused
سلام همشهریSmile
من یه سوال پرسیدم کلی بحث شد!
یادمه سر همین سوال ۲۶ کلی بحث کرده بودیم و مستقل بودنش ثابت شد گفتیم ماشین بصورت غیرقطعی مثلا kامین حرف از رشته اول رو kامین حرف از رشته دوم مقایسه می کنیم اگر مساوی نبودن تمومه
اینم بحثی که داشتیم با دوستان بخونید متوجه میشید

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

کتاب لینز هم اگه دارید ببینید .اونجا هم هستش

RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - mahsalove - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۷ ب.ظ

ببخشید من همش اذیت می شدم چون می دونستم این سوالو یه جا خواندم!این مجموعه ۲۶ دقیقا در سال ۹۰ تست آخر اومده در کتاب مقسمی پوران(مجموعه کتاب کنکور چند سال اخیر)مدرسان شریف و خود استاد بنده (که سالهاست استاد نظریه هستن و دکترا از شریف دارن.)زبان ۲۶ رو گفتن نمی شه با PDA پیاده سازیش کرد چون با یک PDA قابلیت پیاده سازی رو نداره!

موفق باشید....

می شه بگید کدوم سوال لینز هست؟!چون استاد من که خوراکش لینز تا اونجایی که یادمه گفت نیست!

RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - maryam.raz - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۲ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۷ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط:  ببخشید من همش اذیت می شدم چون می دونستم این سوالو یه جا خواندم!این مجموعه ۲۶ دقیقا در سال ۹۰ تست آخر اومده در کتاب مقسمی پوران(مجموعه کتاب کنکور چند سال اخیر)مدرسان شریف و خود استاد بنده (که سالهاست استاد نظریه هستن و دکترا از شریف دارن.)زبان ۲۶ رو گفتن نمی شه با PDA پیاده سازیش کرد چون با یک PDA قابلیت پیاده سازی رو نداره!

موفق باشید....

می شه بگید کدوم سوال لینز هست؟!چون استاد من که خوراکش لینز تا اونجایی که یادمه گفت نیست!

بله سال ۹۰ اومده بود طراحان گرامی هم اشتباه کرده بودن و گفته بودن مستقل نیست در حالی که بود!
صفحه ۱۸۷ تمرین ۱۰/فصل ۸ میشه تمرین اولین بخش
فقط اونجا بین wها c گذاشته که فرقی نداره.

RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - mahsalove - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ

قضیه جالب شدBig Grin
چون تو کتاب لینز بنده که پاسخنامه لینزم باشه:
انتشارات ناقوس نوشته مهندس علی ریاحی سوال ۷ صفحه ۲۵۸ به طور قطع نوشته خیر مستقل از متن نیست و استادمم گفته نیست!Big Grin
تازه همین که وسطشم c هست.....
کتاب من نوشته ۹۲ ام هست!:/
ضمنا کلید نهایی سازمان سنجش هم همون غیر مستقل از متن بودنش بوده!
موفق باشید.....

RE: آیا زبان w1 زیرمجموعه w2 مستقل از متنه؟ - maryam.raz - 16 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۷ ب.ظ

(۱۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ)mahsalove نوشته شده توسط:  هههه....قضیه جالب شدBig Grin
چون تو کتاب لینز بنده که پاسخنامه لینزم باشه:
انتشارات ناقوس نوشته مهندس علی ریاحی سوال ۷ صفحه ۲۵۸ به طور قطع نوشته خیر مستقل از متن نیست و استادام گفته نیست!Big Grin
تازه همین که وسطشم c هست.....

دیگه واقعا موفق باشید.....
انتشارات ناقوس رو بذارید کنار! . این حل تمرینه کلی غلط داشته
خود کتاب لینز رو باز کنید این سوال رو خود جناب لینز در آخر کتاب جواب داده