تالار گفتمان مانشت
توزیع موضوعی تمامی دروس IT و کامپیوتر (۹۲-۸۵)به نقل از پارسه - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
RE: توزیع موضوعی تمامی دروس IT و کامپیوتر (۹۲-۸۵)به نقل از پارسه - hoomanab - 12 دى ۱۳۹۲ ۰۸:۱۷ ب.ظ

تشکر فراوان

Sent from my SM-T210R using Tapatalk

توزیع موضوعی تمامی دروس IT و کامپیوتر (۹۲-۸۵)به نقل از پارسه - bsflasher - 15 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۰۹ ب.ظ

عالی بود. ممنون

برای آزاد همچین چیزی پیدا نمیشه؟؟؟

توزیع موضوعی تمامی دروس IT و کامپیوتر (۹۲-۸۵)به نقل از پارسه - milDereD - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۲ ق.ظ

دم شما گرم

توزیع موضوعی تمامی دروس IT و کامپیوتر (۹۲-۸۵)به نقل از پارسه - khordad.girl - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۹ ب.ظ

ییخشید این لینک خراب شده دیگه دانلود نمیشه لطفا اگه میشه لینک روعوض کنید ممنون

توزیع موضوعی تمامی دروس IT و کامپیوتر (۹۲-۸۵)به نقل از پارسه - friends - 17 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ق.ظ

لینک تصحیح شد.....

توزیع موضوعی تمامی دروس IT و کامپیوتر (۹۲-۸۵)به نقل از پارسه - hkma - 02 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۵ ب.ظ

قربانت شازده

RE: توزیع موضوعی تمامی دروس IT و کامپیوتر (۹۲-۸۵)به نقل از پارسه - tabassomesayna - 02 مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۰۲ ب.ظ

(۰۵ آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۳۹ ق.ظ)نارین نوشته شده توسط:  
(05 مهر ۱۳۹۲ ۰۳:۳۸ ب.ظ)friends نوشته شده توسط:  بچه ها این جدول توزیع موضوعی درس ها در ۷ سال گذشته هست که پارسه پس از کلی اصرار به من داد و از قدیم گفت زکات فایل به اشتراک گذاشتن آن استBig Grin حالشو ببرین..

یه کتابی هم هست از آقای خلیلی فر و آقای شیبانی انتشارات راهیان ارشد که تو یکی از فصلاش به همین صورت توزیع موضوعی را داده اون خیلی جامع تر و کاملتر تقریبا همه نکات لازمه را گفته دوستان میتونند ازش استفاده کنند به نظر من که خیلی خوبه

اسم کتابش چیه؟

RE: توزیع موضوعی تمامی دروس IT و کامپیوتر (۹۲-۸۵)به نقل از پارسه - shahin_cr7 - 04 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ب.ظ

(۰۲ مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۰۲ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط:  
(05 آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۳۹ ق.ظ)نارین نوشته شده توسط:  یه کتابی هم هست از آقای خلیلی فر و آقای شیبانی انتشارات راهیان ارشد که تو یکی از فصلاش به همین صورت توزیع موضوعی را داده اون خیلی جامع تر و کاملتر تقریبا همه نکات لازمه را گفته دوستان میتونند ازش استفاده کنند به نظر من که خیلی خوبه

اسم کتابش چیه؟

فکر کنم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
باشه.

RE: توزیع موضوعی تمامی دروس IT و کامپیوتر (۹۲-۸۵)به نقل از پارسه - tabassomesayna - 04 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ب.ظ

(۰۴ مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ب.ظ)shahin_cr7 نوشته شده توسط:  
(02 مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۰۲ ب.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط:  
(05 آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۳۹ ق.ظ)نارین نوشته شده توسط:  یه کتابی هم هست از آقای خلیلی فر و آقای شیبانی انتشارات راهیان ارشد که تو یکی از فصلاش به همین صورت توزیع موضوعی را داده اون خیلی جامع تر و کاملتر تقریبا همه نکات لازمه را گفته دوستان میتونند ازش استفاده کنند به نظر من که خیلی خوبه

اسم کتابش چیه؟

فکر کنم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
باشه.

بله درسته ممنونم ازتون.

توزیع موضوعی تمامی دروس IT و کامپیوتر (۹۲-۸۵)به نقل از پارسه - Km K 2 - 14 مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۳۱ ب.ظ

ممنون....خیلی به درد خورد.. Wink

توزیع موضوعی تمامی دروس IT و کامپیوتر (۹۲-۸۵)به نقل از پارسه - mcse2010 - 29 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ب.ظ

خیلی ممنون جیگر

توزیع موضوعی تمامی دروس IT و کامپیوتر (۹۲-۸۵)به نقل از پارسه - A V A - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۴۰ ب.ظ

٩٣ اضافه نشده؟

Sent from my iPad using

توزیع موضوعی تمامی دروس IT و کامپیوتر (۹۲-۸۵)به نقل از پارسه - kamran0919 - 17 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ ب.ظ

دمت گرم سالار

توزیع موضوعی تمامی دروس IT و کامپیوتر (۹۲-۸۵)به نقل از پارسه - bakhttiarkamangar - 19 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۷ ق.ظ

کارتون عالیه بچه ها!!
دستتون طلا

توزیع موضوعی تمامی دروس IT و کامپیوتر (۹۲-۸۵)به نقل از پارسه - didar_114 - 20 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ ب.ظ

واقعاعالی بود.