|
|
آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - نسخهی قابل چاپ |
RE: آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - Fardad-A - 29 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۰۵ ق.ظ
![]() (۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۵۸ ب.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: پست فرداد رو که توی آخرین ارسال دیدم گفتم یا خدا.....همون ریزه کاری بود که نوشتم بعد پاک کردم ![]() حیف که از موضوع خارج میشیم و نمیخوام ادامه بدم ولی شما مریم خانم من رو یاد بچه هایی میندازین که یک خلافی کرده اند یا سر امتحان یک تقلب جوندار و اساسی کرده اند و همیشه زیر چشمی به ناظم و ممتحن نگاه میکنند. ![]()
|
|
آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - ف.ش - ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۳۹ ب.ظ
این آگهی به نظر من از بقیه بهتره اگه دنبال کار هستید و شرایط این آگهی رو دارید خیلی خوبه اگر بتونید در این شرکت استخدام بشید. روند مصاحبه اش هم به این صورته که بعد از پر کردن فرم اطلاعات شخصیتون یه چند تا برگه بهتون میدن که یک برگ تستهای هوش هست و ساده است برگه دوم یه سری سوال در مورد شغلی است که قراره انتخاب کنید مثلا سوالاتی در مورد C# و SQL SERVER که ممکنه یه مقدار دشوار باشه. مثلا سوالی مثل این: یک query بنویسید که تمام مدیران یک شخص در یک شرکت رو از پایین ترین سطح تا بالاترین سطح چاپ کنه.(اینکه یه نفر حداکثر چند تا مدیر داره مشخص نیست) و بعد از اون هم یک سری سوال شفاهی میپرسن مثلا تفاوت SQL 2005 و ۲۰۰۸ بود. اینها جزو آگهی نبودا ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------- شرکت بهکو از داوطلبان با شرایط زیر و حداقل ۲ سال سابقه کار مفید با حقوق و مزایای مکفی دعوت به همکاری می نماید: *کارشناس بانک اطلاعاتی SQL SERVER * برنامه نویس وب/ویندوز مسلط به زبان C# /ASP.NET و SQL SERVER *کارشناس فروش مسلط به تکنیک های بازایابی و فروش *حسابدار علاقمند به فعالیت در شرکت های IT * مسئول دفتر مدیرعامل مسلط به نرم افزارهای آفیس -------------------------------------------------------- ارسال رزومه: info@behko.com تلفن: ۶۶۳۸۸۳۲ |
|
آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - hsh88 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۳:۵۶ ب.ظ
مرسی آفاق جدا بی نظیر فعالیت میکنی توی سایت ممنونیم ازت |
|
آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - user_256 - 30 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۰۷:۱۹ ب.ظ
کسی میدونه این حقوق و مزایای مکفی چقدره؟ |
|
آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - فرناز خانم - ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۲:۴۹ ق.ظ
حقوق مکفی از دید آقایون ۵۰۰ هزار تومان! الآن آقای عرب نیا در تلویزیون شدید معترض بود که برای مختار نامه ماهی ده میلیون تومان حقوق گرفته!!! از نظر من حقوق مکفی برای یک مهندس مبتدی ماهی ۱ میلیون برای سال اول!! |
|
آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - user_256 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ ق.ظ
ولی فکر نمیکنم اونقدرا بدن ![]() یکی از دوستان میگفت به برنامه نویسای شرکت ما ساعتی ۱۰۰۰ تومن میدن یعنی در بهترین حالت ماهی ۳۰۰ هم نمیشه |
|
آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - Maryam-X - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۰ ق.ظ
بستگی به شهر داره حقوق مکفی در اصفهان یه چیزی بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ البته ۲ ماه یا ۶ ماه اول به مبتدیها ۲۰۰می دهند بعد افزایش پیدا می کنه. (البته منظور از حقوق مکفی یعنی بالاخره یه چیزی بهتون می دیم آخر سر...شما نگران نباشید) |
|
آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - user_256 - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۷ ب.ظ
اونوقت با این ۲۰۰-۳۰۰ تومن میشه زندگی کرد؟تا چقدری افزایش پیدا میکنه |
|
آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - Maryam-X - 01 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۳۱ ب.ظ
هم اکنون حقوق اداره کار برای لیسانس ۳۳۰ هزار تومانه که شرکتهای خصوصی حداکثر همون ۳۰۰ را پرداخت می کنند. (از ۲۰۰ شروع میشه تا به ۳۰۰ برسه) مگر اینکه وضعیت شما جوری باشه که مدیر عامل واقعا به تخصص شما احتیاج داشته باشه و جایگزین کردن شما کار راحتی نباشه.خصوصا تو رشته های فنی (مثلا دخترعموی من ۱۰ ساله سابقه کار داره می گفت من ۴۴۰ تومان می گیرم (+بیمه و مزایا)ولی اصلا راضی نیستم!) |
|
آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - ف.ش - ۰۶ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۹ ب.ظ
آگهی پنج شنبه ۵ خرداد به تعدادی برنامه نویس مسلط به C# با سابقه کار نیازمندیم. ۶۶۱۰۱۸۸ --- ببخشید یه مدت آگهی نزدم آخه هر آگهی یه هفته هر روز چاپ میشه واسه همین اکثرا آگهیها تکراری هستند. |
|
آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - ف.ش - ۱۰ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۲۱ ق.ظ
آگهی یک شنبه ۸ خرداد برنامه نویس مسلط به C# و Asp.net لیسانس نرم افزار دانشگاه دولتی با سابقه کار مفید نیازمندیم. تلفن: ۲۳۶۰۸۳۱ |
|
آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - ف.ش - ۱۹ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۵۶ ب.ظ
طراح سایت مسلط به مدیریت محتوا جوملا (ارائه نمونه پروژه) متقاضیان جهت اشتغال به سایت sepahan.us مراجعه نمایید. توجه کنید این آگهی استخدام نییییییییییییییییییییییییییییییییییییست. یه آگهی دیدم نوشته دوره های رایگان ICDL گفتم شاید مدرکش به درد دوستان بخوره واسه استخدام!! دروازه شیراز-چهارباغ بالا آموزشگاه کامپیوتر برهان نو تلفن: ۶۲۷۶۵۵۸ |
RE: آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - Maryam-X - 20 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۱ ق.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۵۶ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: یه آگهی دیدم نوشته دوره های رایگان ICDL گفتم شاید مدرکش به درد دوستان بخوره واسه استخدام!! من دورهی فتوشاپ مقدماتی و پیشرفته را در این آموزشگاه گذروندم.(البته فتوشاپش رایگان نبود!) |
|
RE: آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - Jabar-Asadi - 20 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۴ ب.ظ
آفاق خانم مرسی واقعا" بابت این همه زحمات ..... ۲ تا سوال ؟؟ اول اینکه فک کنم با این حقوق باید تو اصفهان نون و پیاز خورد !! (البته نونم گرونه !!! )حالا با توجه به این حقوق و حرف های شما اینا یه برنامه نویس خیلی سطح پایین می خوان و اصولا فک کنم کار کردن اینجاها وقت تلف کردنه...نه ؟ دوم اینکه پایان خدمت هم می خوان دیگه ؟ راستی چرا ملت گیر دادن به این sql server و asp.net من نمی دونم !! آدم mysql نازنین رو ول کنه بچسپه به sql server ؟؟؟؟در مورد php که دیگه اصن نگو........ |
RE: آگهی های استخدام ویژه اصفهانی ها - ف.ش - ۲۰ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۴ ب.ظ
(۲۰ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۴ ب.ظ)mystack نوشته شده توسط: آفاق خانم مرسی واقعا" بابت این همه زحمات .....خواهش میکنم. چه حقوقی ؟ من خودم SQL SERVER کار کردم mysql رو کار نکردم. نمیدونم چرا ؟ لابد صلاح کار خویش خسروان دانند!!! |