Free Article's - نسخهی قابل چاپ |
RE: Free Article's - ریحانه - ۱۰ آبان ۱۳۹۰ ۰۳:۱۰ ب.ظ
برای sciencedirect هم راهی هست؟ هزینه اشتراکش چطوره؟ |
RE: Free Article's - -Ali- - 15 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۴۷ ق.ظ
برای دانلود مقاله از sciencediret ابتدا بر روی لینک پایین کلیک کنید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. و نام کاربری و رمز عبور زیر را وارد کنید user: sloversa password: J00409618 لطفا در پایان از طریق لینک زیر logout کنید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: Free Article's - لهمشد - ۱۵ آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۲۳ ب.ظ
با سلام: این روش کار نمی کنه . خودتون چک کنید . ممنون |
RE: Free Article's - ریحانه - ۱۷ آبان ۱۳۹۰ ۰۲:۳۶ ب.ظ
(۱۵ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۴۷ ق.ظ)-Ali- نوشته شده توسط: برای دانلود مقاله از sciencediret ابتدا بر روی لینک پایین کلیک کنید ممنونم فقط امیدوارم زود منقضی نشه |
RE: Free Article's - ریحانه - ۲۷ آبان ۱۳۹۰ ۰۱:۳۱ ب.ظ
سلام. علی آقا راه حل جدیدی که برای IEEE دادید پیش من جواب نمیده. برای شما هم همینطوره؟ |
RE: Free Article's - -Ali- - 29 آبان ۱۳۹۰ ۰۶:۵۳ ب.ظ
بابت تاخیر در پاسخ از دوستان عذرخواهی می کنم دوستانی که مشکل دانلود مقاله دارند از مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. استفاده کنند جدیدترین یوزر و پسورد های سایت های مختلف رو قرار می دهد |
RE: Free Article's - Girbert - 10 آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۸ ق.ظ
(۱۵ آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۴۷ ق.ظ)-Ali- نوشته شده توسط: برای دانلود مقاله از sciencediret ابتدا بر روی لینک پایین کلیک کنید سلام دوستان من این اولین پستی است که میزنم میشه راهنماییم کنید من از سایت ساینس دایرکت میخوام مقاله بگیرم این یوزر پسورد هم که ریجستری شده میشه بگید چطور میتونم مقاله از این سایت تهیه کنم ؟ یوز پسوردش که کار نمیکنه |
RE: Free Article's - jazana - 10 آذر ۱۳۹۰ ۰۸:۰۱ ب.ظ
(۱۰ آذر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۸ ق.ظ)Girbert نوشته شده توسط:(15 آبان ۱۳۹۰ ۰۹:۴۷ ق.ظ)-Ali- نوشته شده توسط: برای دانلود مقاله از sciencediret ابتدا بر روی لینک پایین کلیک کنید سلام از کار افتاده از یکی دیگه استفاده کنید از وبلاگ هایی مثل همین پایینی یا سایت های دیگه یوزر پسورد سالم پیدا کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
Free Article's - fotohireza - 08 فروردین ۱۳۹۱ ۰۳:۵۴ ق.ظ
سلام دوستان عزیز من میخوام در این تایپیک یه راه بسیار خوب برای دانلود مقالات تمامی ژورنال ها براتون بگم تا حال کنید به این سایت یه سری بزنید و از داخل سایت به تمامی ژورنال ها دسترسی پیدا کنید . مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. من در خدمتم |