جملات موفقیت آمیز - نسخهی قابل چاپ |
جملات موفقیت آمیز - reznov3 - 10 آذر ۱۳۸۹ ۱۰:۴۹ ب.ظ
آنجه را که خدا به تو اختصاص می دهد به دست خواهی آورد، حتی اگر بربال نسیم باشد. |
RE: جملات موفقیت آمیز - Masoud05 - 11 آذر ۱۳۸۹ ۱۲:۱۹ ق.ظ
یه چیز بگم کف کنید(مناسب حال همه مخصوصاً کنکوریا): لَّیْسَ لِلْإِنسَانِ إِلَّا مَا سَعَى برای انسان بهره ای به جز سعی و تلاشش نیست(سوره نجم آیه ۳۹) |
جملات موفقیت آمیز - parsaNA - 24 دى ۱۳۸۹ ۰۱:۵۴ ق.ظ
یه عبارت تاثیرگذاری تو وبلاگ دوستم دیدم، حیفم اومد اینجا نذارمش: آری این است رسم روزگار. همه چیز در دستان تو قرار دارد به شرطی که همیشه به تلاشت ادامه دهی، همیشه تمام کاری که از دستت بر می آید را انجام دهی، هیچ گاه خسته نشوی و هیچ وقت هیچ چیز را به دست سرنوشت نسپاری. آری سرنوشت تو در دست توست، آری، اینست رسم روزگار... لینک وبلاگ: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. یه مطلبی هم تو وبلاگ ایشون هست که بدرد کسایی می خوره که فکر می کنن به خاطر دانشگاه دوره لیسانسشون، توانایی قبولی در ارشد رو ندارند: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
جملات موفقیت آمیز - ۸Operation - 24 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۴ ق.ظ
آموختن آسان نیست! خستگی هرآن در کمین است. آزرده میشوی، احساس شکست میکنی. شک میکنی که رها کنی و بگذری. میخواهی بر کناره روی و وانمود کنی که اتفاقی نیفتاده. امّا نه! تو بازنده نیستی که یک مبارزی! پیش از آنکه برنده باشیم باید بازنده باشیم. باید گاه بگرییم تا بتوانیم روزی بخندیم. باید آزرده باشیم تا روزی توانمند باشیم. اگر پیوسته بکوشی و ایمان داشته باشی، در پایان، پیروزی از آن تو خواهد بود!(آن دیویس) |
جملات موفقیت آمیز - kmn209 - 08 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۵۵ ق.ظ
هر کس چیزی را بخواهد و برای رسیدن به آن جدیت ورزد حتما به آن چیز خواهد رسید. پیامبر اکرم(ص) |
RE: جملات موفقیت آمیز - Sunshine Off - 14 آبان ۱۳۹۱ ۰۶:۳۵ ب.ظ
از خدا خواستم عادتهای زشتم را ترکم دهد خدا فرمود:خودت باید آنهارا رها کنی. از او خواستم :خدایا پس صبر به من عطا کن ندا آمد :صبر عطا کردنی نیست باید آنرا بیاموزی! گفتم خدایا لا اقل مرا خوشبخت کن گفت:نعمت از من خوشبخت شدن ازتو از او خواستم مرا گرفتار درد و عذاب نکند فرمود :رنج ترا از دلبستگی های دنیایی جدا و به من نزدیک ترت میکند از او خواستم روحم را رشد دهد فرمود: نه تو خودت باید رشد کنی من فقط شاخ و برگ اضافی ات را هرس میکنم تا بارور شوی از خدا خواستم کاری کند از زندگی لذت کامل ببرم فرمود :برای این کار من به تو زندگی داده ام. از خدا خواستم کمکم کند همان قدر که او مرا دوست دارد من هم دیگران را دوست بدارم خدا فرمود : آها بالاخره اصل مطلب دستگیرت شد. |
جملات موفقیت آمیز - esi - 17 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۲۹ ق.ظ
خیلی قشنگه این حرف مبادا زندگیمان مثل ماهیها که صادقانه اشتباه می کنند تلف شود: بی آنکه بدانند قلاب، علامتِ کدامین سوال است که بدان پاسخ می دهند. |
جملات موفقیت آمیز - Ashraf Makhloghat - 30 دى ۱۳۹۱ ۰۴:۴۴ ق.ظ
«نـمیتــوانــم» وجود ندارد |
RE: جملات موفقیت آمیز - daryat - 11 تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۱۹ ب.ظ
آبنبات خیلی ساده |
جملات موفقیت آمیز - barankhanom - 24 مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۲۱ ب.ظ
با خدا باش پادشاهی کن بی خدا باش هرچه خواهی کن. |
جملات موفقیت آمیز - saeedehs - 04 شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۱۴ ق.ظ
تقدیر تقویم افراد عادی است ولی تغییر تدبیر اشخاص عالی است |